top of page

Μάιντζ - Ουνιόν Βερολίνου Προγνωστικά | Απόλυτη ισορροπία

Έγινε ενημέρωση: 21 Ιουλ

Μάιντζ - Ουνιόν Βερολίνου Προγνωστικά (7/2/24 19:30)

 

Η Μάιντζ υποδέχεται την Ουνιόν Βερολίνου (7/2/24 19:30) στην Mewa Arena, για την 18η αγωνιστική της προγνωστικά Bundesliga, με τις δύο ομάδες να προέρχονται αμφότερες από ήττα. Αμφότερες την φετινή σεζόν παλεύουν για την παραμονή τους στην κατηγορία.


Μάιντζ - Ουνιόν Βερολίνου Προγνωστικά

 

Η Μάιντζ δεν τα κατάφερε για ακόμα ένα παιχνίδι και γνώρισε την ήττα απέναντι στην Βέρντερ Βρέμης με 0-1 στην έδρας της. Το τέρμα που δέχτηκε μόλις στο δεύτερο λεπτό άλλαξε τα σχέδια και παρόλο που κυνήγησε το παιχνίδι, δημιούργησε ευκαιρίες αλλά δεν κατόρθωσε να σκοράρει. Φανερό το πρόβλημα στην επίθεση καθώς έχει σκοράρει μόλις 14 τέρματα που μαζί με την Κολωνία, αποτελεί την χειρότερη επίδοση. Προέρχεται από 9 συνεχόμενα παιχνίδια όπου έληξαν με under2.5. Την χειρότερη επίδοση εντός έδρας στην Μπουντεσλίγκα κατέχει η Μάιντζ με μόλις 5 βαθμούς σε 9 αγώνες. Εκτός οι τραυματίες Γκρούντα, Βέιπερ ενώ απουσιάζει λόγο υποχρεώσεων με την Εθνική του ο ΒορειοΚορεάτης Λι Σούνγκ.



Η Ουνιόν Βερολίνου δίνει εξίσου μάχη για την αποφυγή της ζώνης του υποβιβασμού, αφού την φετινή σεζόν έχει απογοητεύσει σε σύγκριση με τις επιδόσεις των προηγούμενων ετών. Ηττήθηκε την Κυριακή στην έδρα της Λειψίας με 2-0 χωρίς να παρουσιάσει κάτι αξιόλογο και με τον Τρίμελ να αποβάλλεται με απευθείας κόκκινη κάρτα. Μακριά από την έδρα της μετράει μόλις 4 βαθμούς σε 10 αγώνες, καθιστώντας αυτή την επίδοση την χειρότερη στην Μπουντεσλίγκα τη δεδομένη χρονική στιγμή. Ενισχύθηκε με μεταγραφές τον Ιανουάριου ωστόσο πρέπει να δείξει καλύτερο ''πρόσωπο'' και να πάρει βαθμούς και στις εξόδους της. Στους τελευταίους 6 αγώνες της σημειώθηκαν ισάριθμα under 2.5. Δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Τζουράνοβιτς και Ρουσιλόν. Ενώ αμφίβολοι είναι οι Κραλ, Λεϊτέ και Ρόνοβ οι οποίοι δεν αγωνίστηκαν και στο παιχνίδι με την Λειψία. Τιμωρημένος ο Αμυντικός Τρίμελ.


 

Πρόταση: Θα δοθεί μάχη καθώς και οι δύο ομάδες είναι υποψήφιες για υποβιβασμό. Την παράδοση με το μέρος της έχει η Ουνιόν Βερολίνου ωστόσο έχει αρκετές απουσίες και η Μάιντζ θέλει ''διακαώς'' την νίκη που αγνοεί από τον Νοέμβριο. Αναμένεται αρκετά κλειστό παιχνίδι αφού αμφότερες οι ομάδες δεν δίνουν μεγάλα σκορ στα παιχνίδια τους. Θα επιλέξουμε το Χ ημίχρονο/1τελικό στο 4.85. Ήρθε η στιγμή για την Μάιντζ να κερδίσει επιτέλους ξανά παιχνίδι και να ξαναπάρει τα πάνω της. Η Ουνιόν έχει σημαντικές ελλείψεις.




 

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα σε όλες τις κατηγορίες, μαζί με τις αναλύσεις αγώνων. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter για να βλέπετε τα νέα μας.


Οι πιθανότητες αλλαγής αποδόσεων υπάρχουν, καθώς οι τιμές μπορεί να έχουν

αλλάξει από τη στιγμή της δημοσίευσης.

Opmerkingen


bottom of page