top of page

ΛΙΛ - ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ (01/09/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Η Λιλ υποδέχεται την Παρί Σεν Ζερμέν στο Σταντ Πιέρ-Μορόι (Βιλνέβ ντ'Ασκ 01.09.2024 21:45), στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής δράσης της Ligue 1. Παρόμοιο ξεκίνημα για τις δύο ομάδες κάνοντας το 2 στα 2 σε ισάριθμα παιχνίδια στο πρωτάθλημα. Δείτε παρακάτω αναλυτικά:



ΛΙΛ - ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ (01/09/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ


Η Βαθμολογία της Ligue 1



Λιλ - Παρί Σεν Ζερμέν Προγνωστικά Πρόταση:


Η Λιλ προέρχεται από ήττα στο μεσοβδόμαδα παιχνίδι για τα Play Off του Τσάμπιονς Λιγκ στην έδρα της Σλάβια Πράγας με 2-1, όμως σε συνδυασμό με την νίκη του πρώτου αγώνα στην Γαλλία (2-0), εξασφάλισε την θέση της στην League Phase του θεσμού.


Στο πρωτάθλημα επικράτησε και στα δύο εναρκτήρια παιχνίδια απέναντι στην Ρεμς εκτός έδρα (0-2) και στην έδρα της κόντρα στη Ανζέ (2-0).


Η Παρί Σεν Ζερμέν έκανε «πάρτι» την προηγούμενη αγωνιστική στον πρώτο της εντός έδρας αγώνα στο Γαλλικό πρωτάθλημα, «σκορπίζοντας» την Μονπελιέ με 6-0. Για την Παρί Σεν Ζερμέν σκόρερ ήταν οι Μπράντλεϊ Μπάρκολα (4', 53'), Μάρκο Ασένσιο (24'), Αχράφ Χακίμι (58'), Γουόρεν Ζαΐρ-Έμερι (60') και Κανγκ-ιν Λι (82'). Άκρως παραγωγική η ομάδα του Λουίς Ενρίκε στην πρώτη της σεζόν δίχως τον άλλωτε σταρ της, Κιλιάν Εμπαμπέ.


Η Παρί Σεν Ζερμέν μοιάζει να είναι ένα «σκαλί» ποιο πάνω αυτήν την στιγμή έναντι της Λιλ και ίσως το ότι η γηπεδούχος είχε ένα απαιτητικό εκτός έδρας παιχνίδι την Τετάρτη, παίξει τον ρόλο του. Χαζοβλέπεται το διπλό και θα το πάρουμε. Επιλογή 2 σε απόδοση ▶️ 1.90



Πιθανές Ενδεκάδες




 

Ακολουθήστε τo Undercoversbet στο Google News 📰 και δείτε πρώτοι όλα τα νέα μας.


Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα σε όλες τις κατηγορίες, μαζί με  και τις αναλύσεις αγώνων. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter για να βλέπετε τα νέα μας. Ανακαλύψτε όλες τις προτάσεις στο στοίχημα.



Comments


bottom of page