top of page

ΛΙΛ - ΛΑΝΣ (29/03/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ | ΑΝΛΥΣΗ

Έγινε ενημέρωση: 21 Ιουλ

ΛΙΛ - ΛΑΝΣ (29/03/24 22:00) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΛΙΓΚ 1

 
ΛΙΛ - ΛΑΝΣ (29/03/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ | ΑΝΛΥΣΗ
 

Ξανά στην αγωνιστική δράση των κορυφαίων πρωταθλημάτων. Για την 27η αγωνιστική της Α ΓΑΛΛΙΑΣ, η Λιλ υποδέχεται την Λανς στο Σταντ Πιέρ-Μορόι, με τις δύο ομάδες να τις χωρίζει μόλις 1 βαθμός στην βαθμολογία του Γαλλικού πρωταθλήματος, με την Λιλ να βρίσκεται στην 4η θέση με 43 βαθμούς και την Λανς στην 6η θέση με 42 βαθμούς.



Δείτε εδώ αναλυτικά την βαθμολογία στην Α' Γαλλίας.


 

Η Λιλ πριν την διακοπή των Εθνικών ομάδων είχε έρθει ισόπαλη με σκορ 1-1 στην έδρα της Μπρεστ, σε ένα άκρως ισορροπημένο παιχνίδι που το Χ ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα. Αρχικά η Λιλ προηγήθηκε με το τέρμα του Τζόναθαν Ντάβιντ στο 67', ο οποίος είναι δεύτερος σκόρερ του πρωταθλήματος με 15 συνολικά γκολ πίσω από τον πρώτο Εμπαμπέ, αλλά δεν άντεξε στην πίεση της Μπρεστ και δέχτηκε την ισοφάριση με σουτ του Σατριάνο στο 79'. Η Λιλ έχει μόλις μία ήττα εντός έδρας και αυτή στην αρχή τη σεζόν τον μακρινό Σεπτέμβριο από την Ρεμς με 1-2. Από τότε τρέχει ένα αήττητο σερί σε όλες τις διοργανώσεις. Τέσσερα από τα πέντε τελευταία της παιχνίδια εντός επιβεβαιώθηκε το Over 2.5. Σταθερά εκτός οι τραυματίες Ρφαέλ Φερνάντες, Ίλιτς, Τιάγκο Μοράϊς και ο κεντρικός αμυντικός Ουμτιτί.


 

Η Λανς πριν την διακοπή για τις εθνικές ομάδες γνώρισε την ήττα και μάλιστα στην έδρα της από την Νις με τελικό σκορ 1-3. Παρόλο που είχε την κατοχή και δημιούργησε ευκαρίες, η Νις ήταν αυτή που ήταν πιο ουσιαστική και εκμεταλεύτηκε πλήρως τις ευκαιρίες που δημιούργησε, χτυπώντας στις αντεπιθέσεις. Το σκορ ήταν ήδη 0 -3 στο 67' και το μόνο που κατόρθωσε η Λανς ήταν η μείωση με τον τέρμα του Elye Wahi στο 76'. Πλεόν μετά τον αποκλεισμό της από την συνέχεια του Γιουρόπα Λιγκ, ρίχνει όλο το βάρος στο πρωτάθλημα και στο να τερματίσει όσο πιο ψηλά μπορέσει στις θέσεις που δίνουν ευρωπαϊκό εισητίριο. Καλή επίδοση έχει όταν αγωνίζεται εκτός έδρας έχοντας μαζέψει 19 βαθμούς σε 14 αναμετρήσεις με 14:12 συγκομιδή τερμάτων. Δεν υπολογίζονται ο μέσος Καμπότ, και οι αμυντικοί Γκράντις και Μασάντο.



Πρόταση: Παιχνίδι που μπορεί να γύρει σε οποιοδήποτε αποτέλεσμα. Ωστόσο λόγο της δυναμικής της Λιλ εντός έδρας και την αστάθεια που έδειξε η Λανς στα τελευταία παιχνίδια θα επιλέξουμε τον Άσσο στο 2.15.



 

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα σε όλες τις κατηγορίες, μαζί με τις αναλύσεις αγώνων. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter για να βλέπετε τα νέα μας.

Comments


bottom of page