top of page

ΛΕΙΨΙΑ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (13/02/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΑΝΑΛΥΣΗ

Έγινε ενημέρωση: 26 Ιουν

ΛΕΙΨΙΑ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ (13/02/24 22:00) | ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ

 

Έναρξη για την Νοκ άουτ φάση των 16 στο Τσάμπιονς Λιγκ σήμερα Τρίτη (13/02/24). Εκτός από το Κοπεγχάγη - Μάντσεστερ Σίτι, σέντρα έχουμε και στο ''Red Bull'' με την Λειψία να υποδέχεται την Ρεάλ Μαδρίτης. Ψάχνονται οι Γερμανοί με κάποια κακά αποτελέσματα στην Μπουντεσλίγκα. Με φόρα οι ''Μαδριλενοι'' μετά την επιβλιτική νίκη απέναντι στην Χιρόνα με 4-0.


ΛΕΙΨΙΑ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (13/04/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΑΝΑΛΥΣΗ

 

Η Λειψία τερμάτισε δεύτερη στον όμιλο της κάτω από την Μάντσεστερ Σίτι, με 12 βαθμούς αφήνοντας πίσω της Γιούνκ Μπόις και Ερυθρό Αστέρα. Σε κακή φόρμα οι Γερμανοί με μία νίκη στα τελευταία πέντε παιχνίδια στην Μπουντεσλίγκα, μετρώντας 1 νίκη 1 ισοπαλία και 3 ήττες. Συνολικά σε αυτές τις αναμετρήσεις δέχτηκε 11 τέρματα ενώ σημείωσε 8. Τα προβλήματα στην άμυνα είναι εμφανή με τον Γερμανό τεχνικό της ομάδας να μην έχει βρει ακόμα λύσεις. Παραμένει σταθερά 5η στην βαθμολογία του πρωταθλήματος χωρίς να απειλείται άμεσα. Το Τσάμπιονς Λιγκ είναι τελείως διαφορετική διοργάνωση και πάντα οι Γερμανοί παρουσιάζονται σοβαροί. Μοναδικός απών ο τραυματίας μέσος Αμαντού Χαϊντάρα.



Η Ρεάλ Μαδρίτης επιβλήθηκε στο Μπερναμπέου της Χιρόνα με το εμφατικό 4-0, επιβεβαιώνοντας ποιος είναι το ''αφεντικό'' στο Ισπανικό πρωτάθλημα. Δύο γκολ ο σαρωτικός την φετινή σεζόν Άγγλος μέσος Μπέλινγχαμ, 1 γκολ σημείωσε ο Βραζιλιάνος Βινίσιους Τζούνιορ ενώ μοίρασε και 2 ασίστ και ένα γκολ ο Ροντρίγκο. Στον τρίτο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ η ''Βσίλισσα'' έκανε το απόλυτο με 6 στις 6 νίκες και τερμάτισε πρώτη ανενόχλητη αφήνοντας πίσω Νάπολι Μπράγκα και Ουνιόν Βερολίνου. Οι Μερένγκες δε θα έχουν στην διάθεση τους τον πρώτο σκόρερ της Λα Λίγκα και ίσως πιο φορμαρισμένο παίκτη στο κόσμο αυτή τη στγμή Τζούντ Μπέλιγχαμ (16 γκολ 3 ασίστ Λα Λίγκα) καθώς αποχώρησε τραυματίας στον Σαββατιάτικο αγώνα με την Χιρόνα. Εκτός σταθερά οι Κουρτουά, Αλάμπα, Μιλιτάο ενώ πρόσφατη απώλεια και ο βασικός κεντρικός αμυντικός Ρούντιγκερ.


 

Πρόταση: Η Ρεάλ ''κατεβαίνει'' στο παιχνίδι χωρίς βασικό κεντρικό αμυντικό και χωρίς τον πολυτιμότερο παίκτης της, τον Μπέλιγχαμ. Ωστόσο είδαμε και στο παιχνίδι με την Χιρόνα πως στην άμυνα δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα με τον Καρβαχάλ και τον Τσουαμενί να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο της Βασίλισσας. Σοβαροί και χωρίς προβλήματα αναμένεται να παρουσιαστούν οι Γερμανοί. Επιλογή μας το Goal - Goal στο 1.58. Αμφότερες ικανές στο σκοράρισμα και με προβλήματα στην άμυνα.



 

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα σε όλες τις κατηγορίες, μαζί με  και τις αναλύσεις αγώνων. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter για να βλέπετε τα νέα μας.

Ανακαλύψτε τα πάντα για το στοίχημα.


Οι πιθανότητες αλλαγής αποδόσεων υπάρχουν, καθώς οι τιμές μπορεί να έχουν

αλλάξει από τη στιγμή της δημοσίευσης.



Comments


bottom of page