top of page

ΛΕΙΨΙΑ - ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ (14/09/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Για την τρίτη αγωνιστική της Bundesliga, η Λειψία υποδέχεται την Ουνιόν Βερολίνου στην «Red Bull Αρένα» (14.09.2024 16:30). Από νίκες προέρχονται αμφότερες στην προηγούμενη αγωνιστική του πρωταθλήματος, πριν την διακοπή των Εθνικών ομάδων. Δείτε παρακάτω αναλυτικά:



ΛΕΙΨΙΑ - ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ (14/09/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΛΕΙΨΙΑ


Μεγάλη νίκη για την Λειψία την προηγούμενη αγωνιστική καθώς έφυγε με το διπλό από την έδρα της Μπάγερμ Λεβερκούζεν (2-3 σκορ), υποχρεώνοντας την ομάδα του Τσάβι Αλόνσο στην πρώτη ήττα μετά από από 51 αγώνες χωρίς ήττα. Παρόλο που το παιχνίδι κύλησε ιδανικά για τους γηπεδούχους καθώς προηγήθηκαν με 2 τέρματα (39'), (45'), η Λειψία απάντησησε στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου με τον Κέβιν Καμπλ μειώνοντας σε 2-1. Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι πήραν μέτρα στο γήπεδο και με δύο γκολ του Βέλγου στράικερ Οπεντά (57'), (80'), ολοκληρώθηκε μία σπουδαία ανατροπή.


Με αυτή την παρουσία της η Λειψία έδωσε απαντήσεις σχετικά με την μέτρια εικόνα της στην πρεμιέρα που επικράτησε εντός έδρας με 1-0 της Μπόχουμ.


Στα αγωνιστικά νέα, ο προπονητής της ομάδας Μάρκο Ρόους, δεν έχει στην διάθεσή του τον τιμωρημένο σέντερ μπακ Γουίλι Όρμπαν, καθώς και τους τραυματίες μέσους Assan Ouedraogo και Xaver Schlager.



ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ


Η Ουνιόν Βερολίνου προέρχεται από εντός έδρα νίκη στην δεύτερη αγωνιστική κόντρα στην Σαν Πάουλι με ακριβές σκορ 1-0. Το τέρμα του Benedict Hollerbach στο 34ο λεπτό ήταν αρκετό για να δώσει στους γηπεδούχους την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, σε ένα ισορροπημένοι σχετικά παιχνίδι καθώς και οι φιλοξενούμενοι είχαν τις στιγμές τους. Μαζί με την ισοπαλία στην πρεμιέρα στην έδρα της Μάιντζ, η Ουνιόν έχει 4 βαθμούς στις δύο πρώτες αγωνιστικές με τον επερχόμενο ματς στην «Red Bull Αρένα» να είναι ουσιαστικά το πρώτο δυνατό τεστ της σεζόν.


Και τα δύο πρώτα παιχνίδια της Ουνιόν έληξαν με χαμηλό σκορ (Under 2.5). Για την ομάδα του Μπο Σβένσον, είναι εκτός πλάνων οι τραυματίες Josip Juranovic, ο Yannic Stein, ο Kevin Volland και ο Ivan Prtajin.


Πιθανές Ενδεκάδες




Λειψία - Ουνιόν Βερολίνου Προγνωστικά Πρόταση:


Σε καλό «tempo» αμφότερες έρχονται από θετικά αποτελέσματα, με την Λειψία βέβαια να παίρνει το μεγάλο αποτέλεσμα της δεύτερης αγωνιστικής. Και στις 5 τελευταίες τους συναντήσεις για την Μπουντεσλίγκα προγνωστικά, το συνολικό εύρος τερμάτων ήταν 2 έως 3 γκολ, με την Ουνιόν Βερολίνου μάλιστα, να έχει βγάλει δύο «διπλά» στις 3 τελευταίες επισκέψεις της στην Λειψία. Ξέρουν να αμύνονται οι φιλοξενούμενοι και εφόσον η εικόνα της Λειψίας είναι παρόμοια με αυτή στον πρώτο αγώνα που έδωσε εντός έδρας αξίζει να πορευτούμε με το ➡️ Under 2.5 στο 2.19 εδώ.


Η Βαθμολογία στην Bundesliga ⬇️




 

Ακολουθήστε τo Undercoversbet στο Google News 📰 και δείτε πρώτοι όλα τα νέα μας.


Βρείτε αναλυτικά τι να παίξω σήμερα στο στοίχημα μαζί με αναλύσεις αγώνων για όλες τις κατηγορίες στα ➡️ προγνωστικά στοιχήματος.



Comments


bottom of page