top of page

ΛΕΙΨΙΑ - ΝΤΟΡΝΤΜΟΥΝΤ (27/04/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Έγινε ενημέρωση: 17 Αυγ

ΛΕΙΨΙΑ - ΝΤΟΡΝΤΜΟΥΝΤ (27/04/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ - ΜΠΟΥΝΤΕΣΛΙΓΚΑ

 

Ντέρμπι με φόντο την τετράδα και ένα εισιτήριο για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ στην 31η αγωνιστική της προγνωστικά Bundesliga, με την Λειψία να υποδέχεται την Μπορούσια Ντόρτμουντ στην "Red Bull Arena". Σε καλή κατάσταση βρίσκονται αμφότερες με την γηπεδούχο να είναι μπροστά με 2 πόντους στην βαθμολογία. Με το ενδιαφέρον επικεντρωμένο και στον επερχόμενο ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ οι φιλοξενούμενοι.



ΛΕΙΨΙΑ - ΝΤΟΡΝΤΜΟΥΝΤ (27/04/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
 


 

Προγνωστικά:


Η Λειψία είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα στην Μπουντεσλίγκα αυτή την στιγμή μετρώντας 5 νίκες στα τελευταία 6 παιχνίδια. Στον τελευταίο της αγώνα αν και δυσκολεύτηκε στην έδρα της Χάιντενχαϊμ ωστόσο τα γκολ του Σέσκο στο 42' και το πολύτιμο τέρμα του Οπένντα στο 85' έγραψαν το τελικό 1-2, με την Λειψία πλέον να είναι σε τροχιά τετράδας και με νίκη στο συγκεκριμένο αγώνα θα εξασφαλίσει ένα σημαντικό πλεονέκτημα έναντι των ομάδων που διεκδικούν τον τερματισμό στην τετράδα. Στα 5 από τα τελευταία 6 εντός έδρας παιχνίδια της Λειψίας έχουν σημειωθεί έως δύο συνολικά τέρματα επιβεβαιώνοντας το Under 2.5. Στα αγωνιστικά νέα δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Λένζ και ο φορ Πόουλσεν.



Η Ντόρτμουντ βρίσκεται εξίσου σε πολύ καλή φόρμα και μετράει 4 συνεχόμενες εκτός έδρας νίκες στο Γερμανικό πρωτάθλημα. Στον τελευταίο αγώνα κόντρα στην φετινή πρωταθλήτρια Μπάγερν Λεβερκούζεν, ήρθε ισόπαλη με σκορ 1-1, δεχόμενη το γκολ της ισοφάρισης στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων. Νωρίτερα είχε σκοράρει ο Φούλκραγκ στο 81' μετά από ασίστ του Σάμπιτσερ. Η Ντόρτνμουντ σε καμία περίπτωση δεν θέλει αρχικά να ηττηθεί γιατί η διαφορά από την 4η θέση της βαθμολογίας θα μεγαλώσει, αλλά ακολουθεί ο πρώτος αγώνας των ημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν και ενδέχεται να προφυλαχτούν ορισμένοι βασικοί ποδοσφαιριστές. Αρκετά δυνατή εκτός έδρας η ομάδα του Τέρζιτς μετράει συνολικά 8 νίκες 6 ισοπαλίες και 1 ήττα στην Μπουντεσλίγκα. Στα αγωνιστικά νέα απουσιάζουν εξαιτίας τραυματισμών οι βασικοί φορ Μάλεν και Αλέρ. Εκτός βρίσκεται επίσης λόγο τραυματισμού ο Μπερναντέσκι ενώ δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι Έμρε Τσαν και Ίαν Μάτσεν.




Πρόταση:


Σε καλή κατάσταση και οι δύο ομάδες με την Λειψία να είναι το φαβορί λόγο έδρας, των απουσιών της Ντόρτμουντ και εξαιτίας του επερχόμενου κρίσιμου αγώνα που θα έχει στο "μυαλό" η Μπορούσια για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Μαζεμένα τα Under στα τελευταία εντός έδρας ματς της Λειψίας, ίσως κρατηθεί χαμηλά πάλι το σκορ και κριθεί ο αγώνας στις λεπτομέρειες. Οδηγούμαστε στο 1X και Under 3.5 στο 2.35.


 


Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα σε όλες τις κατηγορίες, μαζί με τις αναλύσεις αγώνων. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter για να βλέπετε τα νέα μας.










Comments


bottom of page