top of page

ΛΑΤΣΙΟ - ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ (14/02/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΑΝΑΛΥΣΗ

Έγινε ενημέρωση: 26 Ιουν

ΛΑΤΣΙΟ - ΜΠΑΓΕΡΝ Τετάρτη (14/02/24 22:00) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΑΝΑΛΥΣΗ - ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ

 

Με την έναρξη της Νοκ άουτ φάσης των 16 του Ουέφα Τσάμπιονς Λιγκ και τους αγώνες της Τρίτης Κοπεγχάγη - Μάντσεστερ Σίτι και Λειψία - Ρεάλ Μαδρίτης, για σήμερα Τετάρτη (14/02/24) έχουμε σέντρα και στη Ρώμη, στο Ολίμπικο, με την Λάτσιο να υποδέχεται την Μπάγερν Μονάχου. Από νίκη προέρχονται οι Λατσιάλοι ενώ η Μπάγερν γνώρισε ταπεινωτική ήττα από την Μπάγερν Λεβερκούζεν με 3-0 και ψάχνει αντίδραση.


ΛΑΤΣΙΟ - ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ (14/02/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΑΝΑΛΥΣΗ

 

Η Λάτσιο τερμάτισε δεύτερη σε έναν όμιλο με αντιπάλους Ατλέτικο Μαδρίτης, Φέγενορντ και Σέλτικ. Συγκέντρωσε 10 βαθμούς με απολογισμό 3 νίκες 1 ισοπαλία και 2 ήττες και τέρματα 7:7, έχοντας σύμμαχο την έδρα της. Μετά από σερί 3 κακών αποτελεσμάτων βρήκε την νίκη στην έδρα της με δύο τέρματα από τον Τσίρο Ιμόμπιλε και Φελίπε Άντερσον, ενώ προηγήθηκε με αυτογκόλ παίκτη της Κάλιαρι. Αήττητη στα 7 από τα τελευταία ματς που έδωσε στο Ολίμπικο. Δεν υπολογίζεται ο τραυματίας Ζακάνι ενώ τιμωρημένος είναι ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας Ρενζέτι.



Από ταπεινωτική ήττα προέρχονται οι ''Βαυαροί'' αφού γνώρισαν την ήττα στην έδρα της Μπάγερν Λεβερκούζεν με 3-0. Προβληματισμός στο στρατόπεδο των Γερμανών με τα σενάρια για τον απομακρισμό του Τόμας Τούχελ από τον πάγκο να ακούγονται ολοένα και περισσότερο. Θα ψάξει αντίδραση σίγουρα στο Ολίμπικο. Πρώτη και αήττητη πέρασε από τον όμιλο της μαζεύοντας 16 βαθμούς, απέναντι σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Κοπεγχάγη και Γαλατασαράι. Πολλές αλλά ήδη προϋπάρχουσες απουσίες για την Γερμανική ομάδα, μεταξύ των οποίων οι Γκνάμπρι, Λάιμερ, Κομάν, Σάρ, Μάρουσιτς, Ντέϊβις και Μπούχμαν.


 

Πρόταση: Φαβορί η Μπάγερν ωστόσο το διπλό είναι αρκετά χαμηλά. Θα ψάξει την αντίδραση η ομάδα του Τούχελ αλλά η Λάτσιο ειδικά στην έδρα της έχει δείξει ότι μπορεί να αμυνθεί αρκετά καλά. Δε θα μπλέξουμε με σημείο. Επιλογή μας το 2 έως 3 γκολ στο 2.05.



 

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα σε όλες τις κατηγορίες, μαζί με  και τις αναλύσεις αγώνων. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter για να βλέπετε τα νέα μας.

Ανακαλύψτε τα πάντα για το στοίχημα.


Οι πιθανότητες αλλαγής αποδόσεων υπάρχουν, καθώς οι τιμές μπορεί να έχουν

αλλάξει από τη στιγμή της δημοσίευσης.


Comments


bottom of page