top of page

ΛΑΤΣΙΟ - ΜΙΛΑΝ (01/03/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ | ΣΕΡΙΕ Α

Έγινε ενημέρωση: 21 Ιουλ

Η Λάτσιο υποδέχεται την Μίλαν στο Ολύμπικο (01/03/24 21:45) στοίχημα σεριε α. Υπερέχει συνήθως ο γηπεδούχος στους μεταξύ αγώνες των δύο ομάδων.


ΛΑΤΣΙΟ - ΜΙΛΑΝ (01/03/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ | ΣΕΡΙΕ Α




 


 

Η Λάτσιο ηττήθηκε στην έδρα της Φιορεντίνα με 2-1 ενώ είχε το προβόδισμα στο ημίχρονο με γκολ του Λουίζ Αλμπέρτο στο 45'. Καθόλου καλή δεν εμφανίστηλε στο δεύτερο μέρος με την Φιορεντίνα να είναι ο απόλυτος κυρίαρχος στο παιχνίδι, παίρνοντας μία δίκαιη νίκη. Τρεις ήττες έχει συνολικά στα πέντε τελευταία παιχνίδι της στην Σέριε Α η Λάτσιο και είναι εκτός εξάδας με 4 βαθμούς να την χωρίζουν από την 6η θέση. Έρχεται κρίσιμη αναμέτρηση στην Γερμανία κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου για το Τσάμπιονς Λιγκ, όπου έχει το πάνω χέρι μετά το 1-0 του πρώτου αγώνα. Αμφίβολη η συμμετοχή του Πάτριτς και Ροβέλλα.


 

Η Μίλαν παρόλο που προηγήθηκε στο Σαν Σίρο με 1-0 από τέρμα του Λεάο μόλις στο 3' απέναντι στην Αταλάντα, ισοφαρίστηκε με πέναλτι του Κόπμάινερς στο 42' και έτσι παρόλο που είχε την υπεροχή και δημιούργησε συνθήκες για να πάρει το παιχνίδι, ο αγώνας έμεινε στο τελικό 1-1. Προηγουμένως προερχόταν από βαριά εκτός έδρας ήττα από την Μόντσα με 4-2. Είναι στην 3η θέση του ιταλικού πρωταθλήματος 4 πλέον πόντους μακριά από την δεύτερη Γιουβέντους. Την Πέμπτη θα υποδεχτεί για τους 16 του Γιουρόπα Λιγκ την Σλάβια Πράγας. Δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος Γιόβιτς. Αμφίβολη η συμμετοχή του Καλντάρα.


 


Πρόταση: Συνήθως κερδίζει ο γηπεδούχος όπως δείχνει η προϊστορία μεταξύ τους. Και οι δύο έχουν ευρωπαϊκό παιχνίδι, ωστόσο για την Λάτσιο είναι αρκετά πιο κρίσιμο και δύσκολο. Η Μίλαν είναι ασταθής εκτός έδρας αλλά εδώ θα την εμπιστευτούμε επιλέγοντας το διπλό στο 2.25. Είναι καλύτερη ομάδα από την Λάτσιο και κρίνοντας από την εικόνα στα τελευταία παιχνίδια μπορεί να πάρει το διπλό στο Ολύμπικο.


 

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα σε όλες τις κατηγορίες, μαζί με  και τις αναλύσεις αγώνων. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter για να βλέπετε τα νέα μας.

Ανακαλύψτε τα πάντα για το στοίχημα.


Οι πιθανότητες αλλαγής αποδόσεων υπάρχουν, καθώς οι τιμές μπορεί να έχουν

αλλάξει από τη στιγμή της δημοσίευσης


Comments


bottom of page