top of page

ΛΑΤΣΙΟ - ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ (30/03/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ | ΑΝΑΛΥΣΗ

Έγινε ενημέρωση: 21 Ιουλ

ΛΑΤΣΙΟ - ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ (30/03/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ - ΣΕΡΙΕ Α

 
ΛΑΤΣΙΟ - ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ (30/03/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ | ΑΝΑΛΥΣΗ
 

Η Λάτσιο υποδέχεται την Γιουβέντους στο Ολύμπικο (30/03/24 19:00), για την 30η αγωνιστική της στοίχημα σεριε α. Απέχουν βαθμολογικά οι δύο ομάδες με κοινό παρονομαστή την κακή φόρμα που διανύουν με σερί αρνητικών αποτελεσμάτων και κακής συνολικά εικόνας.




 

Η Λάτσιο μετά από ένα αρνητικό σερί με 4 ήττες στην σειρά σε Σέριε Α και Τσάμπιονς Λιγκ, πήρε το τρίποντο στην έδρα της Φροζινόνε με τελικό σκορ 2-3. Αυτό ήταν και το πρώτο παιχνίδι χωρίς τον Μάουρο Σάρι στο πάγκο μετά την απόλυση του, με τον Μαρτσιέλο να κοουτσάρει. Με ένα τέρμα του Ζακάνο και δύο γκολ του Καστεγιάνος στο 57' και 62', γύρισε το εις βάρος της 1-0 που βρισκόταν πίσω από το 13΄και πήρε βαθμολογική ''ανάσα'' για την μάχη που δίνει να μπορέσει να τερματίσει μέσα στις πρώτες έξι θέσεις της βαθμολογίας. Παραδόξως οι ''Λατσιάλοι'' έχουν καταγράψει καλύτερη επίδοση την φετινή σεζόν όταν αγωνίζονται μακριά από την Ρώμη. Δεν υπολογίζονται, ο τραυματίας βασικός τερματοφύλακας Προβεντέλ και ο αμυντικός Λούκα Πελεγκρίνι λόγο συμπλήρωσης κίτρινων καρτών. Ίσως επιστρέψει στην αποστολή ο μέσος Ροβέλα μετά από μήνες εκτός δράσης,.


 

Η Γιουβέντους συνεχίζει να απογοητεύει με τις εμφανίσεις της. Στα 6 τελευταία παιχνίδια που έδωσε για την Σέριε Α έχει απολογισμό μόλις 1 νίκη, 3 ισοπαλίες και 2 ήττες. Δέχεται αρκετά εύκολα γκολ στα παιχνίδια της και πλέον δεν βρίσκει τόσο εύκολα λύσεις επιθετικά. Αρκετή νευρικότητα στο παιχνίδι της και αν συνεχίσει να δείχνει αυτή την εικόνα πολύ πιθανό να τερματίσει ακόμη πιο κάτων από την 3η θέση της βαθμολογίας στην οποία βρίσκεται τώρα. Καλή επίδοση στα εκτός κρατάει παρόλο αυτά η ''Μεγάλη Κυρία'' με 8 νίκες, 3 ισοπαλίες και 3 ήττες. Χωρίς τον βασικό επιθετικό Βλάοβιτς θα παραταχθεί η Γιουβέντους στον Ολύμπικο καθώς είναι τιμωρημένος με κόκκινη κάρτα. Πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει και ο Μίλικ.





Πρόταση: Ψάχουν και οι δύο τα πατήματα τους. Η Λάτσιο έδειξε σημάδια βελτίωσης με την απομάκρυνση του Μάουρο Σάρι από τον πάγκο αλλά δεν δύκολα εμπνέει εμπιστοσύνη, όπως και η Γιουβέντους που μπορεί σαφώς να είναι ανώτερη σε γενικές γραμμές από τους Λατσιάλοι αλλά θα παραταχθεί με απουσίες στην επιθετική της γραμμή. Καλύτερη επιλογή μοιάζει το Χ εδώ στο 3.20 και αυτό θα πάρουμε.



 

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα σε όλες τις κατηγορίες, μαζί με  και τις αναλύσεις αγώνων. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter για να βλέπετε τα νέα μας.

Ανακαλύψτε τα πάντα για το στοίχημα.


Οι πιθανότητες αλλαγής αποδόσεων υπάρχουν, καθώς οι τιμές μπορεί να έχουν

αλλάξει από τη στιγμή της δημοσίευση




Comments


bottom of page