top of page

ΛΑΤΣΙΟ - ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ (23/04/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΛΑΤΣΙΟ - ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ (23/04/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ - ΚΥΠΕΛΛΟ ΙΤΑΛΙΑΣ


ΛΑΤΣΙΟ - ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ (23/04/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ
 

Η Λάτσιο θα υποδεχτεί την Γιουβέντους στο Ολύμπικο (23/04/24 22:00), για την ρεβάνς της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ιταλίας, με την ''Μεγάλη Κυρία'' να έχει τον πρώτο λόγο μετά τον 2-0 στο Τορίνο.



Η Λάτσιο σημείωσε την δεύτερη συνεχόμενη νίκη της στην Σέριε Α, επικρατώντας 0-1 στην έδρα της Τζένοα με το γκολ του Λουίς Αλμπέρτο στο 67'. Προηγουμένως έκανε επίδειξη ανωτερότητας κόντρα στην ουραγό της βαθμολογίας Σαλερνιτάνα στο Ολύμπιακο νικώντας με 4-1. Με την έλευση του νέου τεχνικού Τούντορ η Λάτσιο θα προσπαθήσει να ανατρέψει το εις βάρος της 2-0 του πρώτου αγώνα. Τα 4 από τα 5 συνολικά τελευταία παιχνίδια έχουν τελειώσει με λιγότερα από 2 συνολικά τέρματα (Under 2.5). Εκτός όπως όλα δείχνουν θα βρίσκονται οι τραυματίες Ματία Μπάνι, Βιτίνια, Μαλινόφσκι και Μεσίας Τζούνιορ.





Η Γιουβέντους προέρχεται από δύο διαδοχικές ισοπαλίες στο ντέρμπι με την Τορίνο με 0-0 και στον τελευταίο της αγώνα κόντρα στην Κάλιαρι εκτός έδρα με 2-2, κατορθώνοντας να γυρίσει το εις βάρος της 2-0 που βρισκόταν πίσω στο ημίχρονο με γκολ του Βλάοβιτς στο 61' και το αυτογκόλ του Ντοσένα στο 87'. Η κατάκτηση του Κυπέλλου μπορεί να δώσει μία καλή ''πινελιά'' στην μέτρια έως κακή φετινή πορεία της ''Μεγάλης Κυρίας''. Στα 6 από τα 7 τελευταία της παιχνίδια έχουν σημειωθεί λιγότερα από 2 συνολικά τέρματα (Under 2.5). Δεν υπολογίζεται ο μέσος Φάμπιο Μιρέτι λόγο τραυματισμού ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του επιθετικού Μόιζε Κιν.




Πρόταση: Η Λάτσιο θα επιχειρήσει να εξαντλήσει όποιες πιθανότητες έχει για να βρεθεί αυτή στον τελικό και αυτό μπορεί να το πετύχει μόνο αν καταφέρει να σκοράρει και σχετικά νωρίς, για να ξαναμπεί στο παιχνίδι αφού βρίσκεται με 2 γκολ στην ''πλάτη'' μετά τον πρώτο παιχνίδι Θα αφήσει κενούς χώρους που η Γιουβέντους με την ποιότητα που κατέχει επιθετικά μπορεί να εκμεταλλευτεί. Θα επιλέξουμε το Goal - Goal στο 1.85 που μοιάζει να είναι το πιθανότερο σενάριο.


 


Δείτε όλα τα προγνωστικά και τις αναλύσεις μας.


Μην Ξεχάσετε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter μας, ώστε να έχετε την καθημερινή μας ενημέρωση πρώτοι.



Comments


bottom of page