top of page

Κρυπτονομίσματα: Τι είναι Bull Run και πότε αναμένεται το επόμενο

Ποιος είναι ο ορισμός της έννοιας Bull Run; Κάθε πότε συμβαίνει και πόσο μπορεί να κρατήσει; Θα σπρώξουν την αγορά οι ''ταύροι'' το 2024;


Κρυπτονομίσματα: Τι είναι Bull Run

 

Τι είναι Bull run;


Όσοι είστε ''καινούριοι'' στον χώρο των κρυπτονομισμάτων και των επενδύσεων, έχετε ακούσει σίγουρα τον όρο Bull run και Bear Market. Όσον αφορά τον ορισμό του Bull Run στα κρυπτονομίσματα, αυτός συνήθως αναφέρεται σε ένα διάστημα όπου οι τιμές των κρυπτονομισμάτων ανεβαίνουν σημαντικά και υπάρχει ένας γενικός ενθουσιασμός και αισιοδοξία στην αγορά. Κατά τη διάρκεια του Bull Run, οι επενδυτές είναι πιο διατεθειμένοι να αγοράσουν κρυπτονομίσματα, ελπίζοντας σε περαιτέρω αύξηση των τιμών. Οι ακριβείς λόγοι που προκαλούν ένα Bull Run μπορεί να ποικίλουν, συμπεριλαμβανομένων ειδήσεων, ρυθμιστικών αλλαγών, ή γενικότερων τάσεων στις χρηματοοικονομικές αγορές.


▶️ Εγγραφείτε στο OKX, ένα από τα κορυφαία ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων παγκοσμίως, μέσω του ειδικού συνδέσμου που μπορείτε να βρείτε αποκλειστικά στην ιστοσελίδα μας και λάβετε ένα Mystery Box με αξία έως και $10,000 🎁 σε κρυπτονομίσματα ₿! αφού ολοκληρώσετε την εγγραφή σας.




Κάθε πότε συμβαίνει;

Στην αγορά των επενδύσεων και των κρυπτονομισμάτων, σαφώς τίποτα δεν είναι σίγουρο και κανένας δεν μπορεί να προβλέψει ακριβώς πότε και πόσο θα φτάσει η τιμή για παράδειγμα του Bitcoin. Η Ιστορία έχει δείξει πως η αγορά σπρώχνεται από τους ''ταύρους'' κάθε τέσσερα με πέντε χρόνια, αλλά αυτό προφανώς μπορεί να είναι σχετικό.


Το πρώτο σημαντικό Bull run το είδαμε στα μέσα του 2013, όταν και άρχισε να υπάρχει η πρώτη σημαντική υιοθέτηση του Bitcoin από επενδυτές. Το δεύτερο σημαντικό Bull run σημειώθηκε μετά από πέντε χρόνια, το 2017, όπου σημειώθηκε μεγάλη αναγνώριση για τα κρυπτονομίσματα. Το πιο πρόσφατο Bull market είχε έναρξη από τα μέσα του 2020 έως τις αρχές του 2021. Σε αυτή την περίπτωση παρατηρήθηκε για πρώτη φορά μεγάλο ενδιαφέρον, αποδοχή και υιοθέτηση κρυπτονομισμάτων από θεσμικούς επενδυτές .





Πόση διάρκεια μπορεί να έχει ένα Bull Run;


Δεν υπάρχει χρονικός περιορισμός στην διάρκεια της ανοδικής τάσης της αγοράς. Κυρίως η διάρκεια είναι κατά πολύ εξαρτώμενη από τις αιτίες που υπάρχει η ανοδική τάση.


Όταν α αγορά ανεβαίνει λόγο κάποιας θετικής είδησης, είναι πιθανό ο ενθουσιασμός να είναι παροδικός και να μην υπάρξει συνέχεια. Τα πράγματα σοβαρεύουν όταν ανεβαίνει η κεφαλαιοποίηση που ρέει στην αγορά. Σε τέτοιες περιπτώσεις το Bull run μπορεί να έχει μεγαλύτερη διάρκεια λόγο της αύξησης κεφαλαίου. Σε αυτούς τους παράγοντες πρέπει να προστεθεί και αυτός του ενθουσιασμού και του φόβου (Crypto Fear & Greed Index). Οι ψυχολογικοί παράγοντες, επηρεάζουν τη συμπεριφορά των επενδυτών και μπορούν να οδηγήσουν σε παρατεταμένα ή σύντομα Bull Runs.




Μπόνους Εγγραφής στην BYBIT

Εάν δεν έχεις λογαριασμό στo κορυφαίο ανταλλακτήριο της BYBIT. Κάνε εγγραφή τώρα και διεκδίκησε έως διεκδικήστε μέχρι 6.045 USDT . Το μόνο που έχει να κάνεις είναι να χρησιμοποιήσεις τον ειδικό κωδικό κατά την εγγραφή σου! Διεκδίκησε το μπόνους εδώ ⏩🎁





 

Αναμένεται Bull Run το 2024 ;


Με την έγκριση των Bitcoin ETFS, υπάρχει πράγματι σοβαρός λόγος αισιοδοξίας πως θα η αγορά θα ανέβει σημαντικά, μέσα στο 2024 έως και το 2025. Οι περισσότεροι αναλυτές εκτιμούν πως o επόμενος μεγάλος Bull run Κύκλος θα γίνει έως το 2025, προβλέποντας την τιμή του Bitcoin να ''χτυπήσει'' τις 100.000! Αυτό βέβαια θα χρειαστεί μεγάλη κεφαλαιοποίηση στην αγορά, όμως δεν είναι και απίθανο να συμβεί, αφού παρατηρούμε ολοένα και περισσότερους θεσμικούς επενδυτές να υιοθετούν τα κρυπτονομίσαμτα και το Bitcoin, αναγνωρίζοντας την αξία του, και τα θετικά του χαρακτηριστικά.


➡️ Κάνε εγγραφή στην crypto.com με τον ειδικό κωδικό και λάβε ξεχωριστά δώρα 🎁



Ξεκινήστε να επενδύετε στον κόσμο των κρυπτονομισμάτων με την ασφάλεια του νούμερο 1 ανταλλακτηρίου στον κόσμο, την Binance. Κάνοντας εγγραφή με τον παρακάτω σύνδεσμο, μπορείτε να λάβετε μπόνους πρώτης κατάθεσης μόλις ανοίξετε τον λογαριασμό σας.



Link για μπόνους εγγραφής στην Binance: https://accounts.binance.com/register?ref=157518147

 

Αν βρήκατε αυτό το άρθρο χρήσιμο, μπορεί να σας φανούν χρήσιμα και τα υπόλοιπα άρθρα μας για τα νέα στα κρυπτονομίσματα.






Comments


bottom of page