top of page

Κρυπτονομίσματα: Top 5 Altcoins με Υψηλές Προοπτικές για το 2024

Έγινε ενημέρωση: 1 Αυγ

Top 5 Altcoins με Υψηλές Προοπτικές για το 2024

 

Η αγορά των Κρυπτονομισμάτων φαίνεται πως ξαναβρίσκει την χαμένη δυναμική από το Bear Market του 2023, έτσι με συνεχή εξέλιξη και υποστήριξη των αξιόλογων projects δημιουργούνται νέες ευκαιρίες για επενδυτές. Με την είδηση της δημιουργίας των Bitcoin Etfs εντός του 2024 επικρατεί αισιοδοξία και ο κόσμος φαίνεται ξανά θετικός στη σκέψη επένδυσης στα κρύπτο. Δείτε παρακάτω 5 altcoins με υψηλές προοπτικές, που σύμφωνα με την αξιολόγηση των έμπειρων αναλυτών, σε μία έρευνα που διατρέξαμε, καταλήξαμε στο συμπέρασμα πως τα παρακάτω project είναι τα πιο άξια αναφορών.


Κρυπτονομίσματα:Top 5 Altcoins 2024

1.Cardano (ADA):


Το Cardano είναι ένα κρυπτονόμισμα και μια πλατφόρμα blockchain που έχει σχεδιαστεί για να παρέχει ένα εξαιρετικά ασφαλές και αποκεντρωμένο περιβάλλον για την ανταλλαγή ψηφιακών αξιών και την υλοποίηση έξυπνων συμβολαίων. Το Cardano αναπτύχθηκε από μια ομάδα ακαδημαϊκών και επιστημόνων υπό την καθοδήγηση του Charles Hoskinson, ο οποίος ήταν επίσης ένας από τους συνιδρυτές του Ethereum.

Οι βασικές αρχές και η τεχνολογία που χρησιμοποιεί το Cardano προέρχεται γύρω από την επιστημονική προσέγγιση και τον ευρύτερο στόχο της δημιουργίας ενός βιώσιμου και επεκτάσιμου οικοσυστήματος blockchain. Υιοθετεί τον αλγόριθμο συναίνεσης "Ouroboros" που βασίζεται σε Proof-of-Stake, προσφέροντας τη δυνατότητα εξόρυξης και συναλλαγών με χαμηλό κόστος.


Έχει ένα από τα πιο δυνατά community με μεγάλη μερίδα των επενδυτών στα κρυπτονομίσματα να το στηρίζουν και να έχουν σημαντικό ποσοστό cardano στο πορτοφόλιο τους. Την ημέρα που γράφουμε το άρθρο η κεφαλαιοποίηση του είναι στα 19,410,324,120$ και η τιμή του στα 0.52$. Μάλιστα χθες κατέγραψε μία σημαντική άνοδο του 30%, δείχνοτας έτσι θετικά σημάδια ότι... κάτι καλό έρχεται στο cardano.




 

2.Polkadot (DOT):


To Polkadot (DOT) μια πλατφόρμα blockchain που σχεδιάστηκε για τη δημιουργία και τη σύνδεση διαφορετικών blockchain. Δημιουργήθηκε από τον Dr. Gavin Wood, ο οποίος ήταν επίσης συνιδρυτής του Ethereum.

Ο στόχος του Polkadot είναι να διευκολύνει την αλληλεπίδραση μεταξύ διαφορετικών blockchain και να δημιουργήσει ένα οικοσύστημα blockchain όπου οι αλληλεπιδράσεις μεταξύ αλυσίδων μπορούν να είναι ασφαλείς και αποτελεσματικές.


Το Polkadot χρησιμοποιεί έναν καινοτόμο μηχανισμό συναίνεσης που ονομάζεται "Nominated Proof-of-Stake" (NPoS). Αυτός ο μηχανισμός συνδυάζει τα πλεονεκτήματα του Proof-of-Stake με τη δυνατότητα να επιλέγονται εκ των προτέρων προστάτες (validators) από τους κατόχους κερδοσκοπικών νομισμάτων DOT. Επιπλέον, το Polkadot χρησιμοποιεί το "συστατικό" (substrate) framework, που επιτρέπει στους προγραμματιστές να δημιουργούν προσαρμοσμένα blockchain που μπορούν να συνδεθούν με το Polkadot.


Πολλά project έχουν ''χτιστεί'' στο οικοσύστημα του Polkadot και το 2024 αναμένεται να ανακτήσει ξανά τη χαμένη του δυναμική. Η κεφαλαιοποίηση του αυτή τη στιμή ανέρχεται στα $8,370,739,012.


▶️ Εγγραφείτε στο OKX, ένα από τα κορυφαία ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων παγκοσμίως, μέσω του ειδικού συνδέσμου που μπορείτε να βρείτε αποκλειστικά στην ιστοσελίδα μας και λάβετε ένα Mystery Box με αξία έως και $10,000 🎁 σε κρυπτονομίσματα ₿! αφού ολοκληρώσετε την εγγραφή σας.


 

3. Internet Computer (ICP)


Το Internet Computer (ICP) έχει σχεδιαστεί με στόχο να αναδείξει μια νέα γενιά αποκεντρωμένων υπολογιστικών υποδομών. Δημιουργήθηκε από την εταιρεία Dfinity, και έχει ως στόχο να επαναπροσδιορίσει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν οι ψηφιακές υπηρεσίες και οι εφαρμογές στο Διαδίκτυο.


Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του Internet Computer είναι η δυνατότητα να λειτουργεί ως μια κατανεμημένη υπολογιστική πλατφόρμα χωρίς την ανάγκη ενδιάμεσων οντοτήτων. Αντί να εξαρτάται από κεντρικούς διακομιστές, το ICP επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν και να χρησιμοποιούν αποκεντρωμένες εφαρμογές (dApps) και υπηρεσίες απευθείας στο δίκτυο.


To (ICP) είχε κάνει εξαιρετικό launch, και αυτό διότι είναι ένα εξαιρετικό project, με την τιμή του να έχει πιάσει την κορυφή των 750$(All time high) το 2021. Απο τότε έχει πέσει κατακόρυφα η τιμή του και το 2023 κυμαινόταν από 2.90$ έως 7.3$. Τώρα η τιμή του βρίσκεται στα 5.21$ με καφαλαιοποίηση$2,340,419,149 και παραμένει, σύμφωνα με την εκτίμηση ειδήμονων της αγοράς εξαιρετική ευκαιρία, καθιστώντας το μία εξαιρετική επιλογή για potentional sky rocket altcoin.



Μπόνους Εγγραφής στην BYBIT

Εάν δεν έχεις λογαριασμό στo κορυφαίο ανταλλακτήριο της BYBIT. Κάνε εγγραφή τώρα και διεκδίκησε έως διεκδικήστε μέχρι 6.045 USDT . Το μόνο που έχει να κάνεις είναι να χρησιμοποιήσεις τον ειδικό κωδικό κατά την εγγραφή σου! Διεκδίκησε το μπόνους εδώ ⏩🎁


 

4.Polygon(MATIC)


To Polygon ανήκει στο οικοσύστημα του Ethereum, και έχει σχεδιαστεί για να λύσει ορισμένα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Ethereum, όπως οι υψηλές χρεώσεις συναλλαγών και οι αργοί χρόνοι επιβεβαίωσης. Μαζί με την ελπιδοφόρα άνοδο του Ethereum που αναλύσαμε σε προηγούμενο άρθρο, και το Polygon θεωρείται ένα Altcoin με αρκετό potentional. Το Polygon χρησιμοποιεί μια στρώση πάνω στο Ethereum γνωστή ως "Layer 2 scaling solution." Αυτή η στρώση επιτρέπει τη δημιουργία πολλαπλών sidechains που συνδέονται με το κύριο δίκτυο Ethereum. Οι sidechains του Polygon λειτουργούν ανεξάρτητα και είναι σε θέση να εκτελούν γρήγορες και χαμηλού κόστους συναλλαγές.


Στο Polygon βασίζεται και το αποκεντρομένο ανταλλακτήριο QuickSwap (DEX), που επιτρέπει τις γρήγορες και φθηνές συναλλαγές μεταξύ ψηφιακών κερμάτων. Επίσης, το Aavegotchi, ένα παιχνίδι που χρησιμοποιεί τεχνολογία DeFi (αποκεντρωμένη χρηματοδότηση), είναι ένα άλλο παράδειγμα εφαρμογής που βασίζεται πάνω στο Polygon.


Η κεφαλαιοποίηση του Polygon αυτή τη στιγμή είναι στα $7,847,554,307, και η τιμή του στα 0.84$. All time High έχει τα 2.92$. Αν είστε φαν του Ethereum σίγουρα το Polygon αξίζει μια θέση στο πορτοφόλιο σας, σύμφωνα με την δική σας έρευνα.






 

5.Arbitrum (ARB)


Το Arbitrum είναι ένα ''φρέσκο project'' που και αυτό, όπως και το Polygon, σχεδιάστηκε για να βελτιώσει την κλιμάκωση και την απόδοση του Ethereum.

Aναπτύχθηκε από την Offchain Labs και χρησιμοποιεί την τεχνολογία rollups. Στο πλαίσιο των rollups, οι συναλλαγές εκτελούνται εκτός του chain, και το Ethereum χρησιμοποιείται για την ασφαλή επιβεβαίωση των αποτελεσμάτων. Με αυτό τον τρόπο μειώνεται η προμήθεια των συναλλαγών, κάνοντας ταυτόχρανα και ταχύτερες, ενώ παράλληλα διατηρείται η ασφάλεια που προσφέρει το κύριο δίκτυο Ethereum.


Αυτή τη στιγμή η κεφαλαιοποίηση του βρίσκεται στα $1,394,719,385 και η τιμή του στα 1.09$. Γενικά υπάρχει ένα θετικό ''trend'' για πολλά projects που σχεδιάστηκαν για την αναβάθμιση του Ethereum και σίγουρα το ARB αποτελεί ένα από αυτά.



 

Ξεκινήστε να επενδύετε στον κόσμο των κρυπτονομισμάτων με την ασφάλεια του νούμερο 1 ανταλλακτηρίου στον κόσμο, την Binance. Κάντε εγγραφή μέσω του συνδέσμου και λάβετε μπόνους με την πρώτης σας κατάθεση


Link για μπόνους εγγραφής στην Binance: https://accounts.binance.com/register?ref=157518147


Link για μπόνους εγγραφής στην Binance: https://accounts.binance.com/register?ref=157518147


*Αυτό δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση συστάσεις για στοιχηματισμό ή χρηματοοικονομικές επενδύσεις, αλλά υπογραμμίζει την ανάγκη δικής σας αξιολόγησης.


Αν βρήκατε αυτό το άρθρο χρήσιμο, μπορεί να σας φανούν χρήσιμα και τα υπόλοιπα άρθρα μας για τα νέα στα κρυπτονομίσματα.








Comments


bottom of page