top of page

ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ (13/02/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΑΝΑΛΥΣΗ

Έγινε ενημέρωση: 26 Ιουν

ΚΟΠΕΝΧΑΓΗ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ (13/02/24 22:00) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ

 

Έναρξη για την Νοκ άουτ φάση των 16 στο Τσάμπιονς Λιγκ σήμερα Τρίτη (13/02/24). Πρώτο μεγάλο παιχνίδι για απόψε, η Κοπεγχάγη υποδέχεται την κάτοχο του τροπαίου Μάντσεστερ Σίτι στο Πάρκεν Στάντιουμ (Κοπεγχάγη). Αδιαμφισβήτητο φαβορί η Σίτι για πρόκριση στους 8, ωστόσο η Κοπεγχάγη μπορεί να βάλει δύσκολα στους Άγγλους.


ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ (13/02/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΑΝΑΛΥΣΗ

 

Η Κοπεγχάγη δίνει αγώνες στο Ατλάντικ Καπ καθώς το πρωτάθλημα Δανίας διακόπτεται με τελευταία αγωνιστική να είναι αρχές Δεκεμβρίου και αναμένεται να ξεκινήσει στις 18/02. Εκεί η Κοπεγχάγη βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας πίσω από Μπρόντμπι και Μίτιλαντ με 3 βαθμούς διαφορά από την κορυφή. Οι Δανοί ήταν η μεγάλη έκπληξη στον πρώτο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ, αφού τερμάτισαν στην δεύτερη θέση πίσω από την Μπάγερν Μονάχου με 8 βαθμούς και άφησαν από κάτω την Γαλατάσαράι και στην τέταρτη θέση την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, κάνοντας 2 νίκες στην έδρα τους. Σε καλή φόρμα έχει τους Μοχάμεντ Ελιονούσι και Τζόρνταν Λάρσον, με βάση τις εμφανίσεις τους στο Ατλάντικ Καπ, όπου τα παιχνίδια έχουν περισσότερο χαρακτήρα φιλικών. Δεν υπολογίζονται για τους Δανούς οι τραυματίες Μπαμπακάρ, Κοχολάβα, Μέλινγκ, και Σάντερ. Τιμωρημένος με κόκκινη είναι ο Δανός μέσος Λέραγκερ.



Η Μάντσεστερ Σίτι πέρασε ''αέρα'' από τον όμιλο της πρώτη και αήττητη, έχοντας κάνει μάλιστα το απόλυτο νικών με 6 στα 6 και 18 βαθμούς. 5 στις 5 νίκες στα τελευταία της παιχνίδια στην Πρέμιερ Λιγκ συνεχίζει το κυνήγι της πρώτης θέσης όπου απέχει δύο βαθμούς από την Λίβερπουλ με παιχνίδι λιγότερο. Πολύ σημαντική η επιστροφή του Κέβιν Ντε Μπρόινε που είναι το ίδιο πολύτιμος όπως πριν τον τραυματισμό του ενώ σε εκπληκτική κατάσταση και ο Χάλαντ, με του οποίου τα δύο γκολ επικράτησε στο Έτιχαντ η Σίτι επί της Έβερον με 2-0. Πρώτος σκόρερ ο Νορβηγός στην Πρέμιερ Λιγκ με 16 γκολ ενώ έχει μοιράσει και 5 ασίστ. 5 τέρματα έχει σημειώσει και στο Τσάμπιονς Λιγκ. Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα θα παραταχθεί η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα στην Δανία.


 

Πρόταση: Ξεκάθαρο φαβορί η Μάντσεστερ Σίτι. Έχει καλή φόρμα και θα αγωνιστεί μάλιστα με διαθέσιμα όλα τα μεγάλα αστέρια της. Οι Δανοί βρίσκονται από αδράνεια στο πρωτάθλημα τους και αυτό ίσως καθορίσει εν μέρει το αποτέλεσμα. Δεν χρειάζεται τόση υποτίμηση όσο δείχνει η απόδοση του διπλού. Έκαναν την έκπληξη στους ομίλους και δε θα χαριστούν στην έδρα τους. Θα πάμε με το 2 έως 3 γκολ στο 2.10. Δεν υπάρχει λόγος για την Κοπεγχάγη να αγωνιστεί επιθετικά κόντρα σε αυτή τη Σίτι.



 

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα σε όλες τις κατηγορίες, μαζί με  και τις αναλύσεις αγώνων. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter για να βλέπετε τα νέα μας.

Ανακαλύψτε τα πάντα για το στοίχημα.


Οι πιθανότητες αλλαγής αποδόσεων υπάρχουν, καθώς οι τιμές μπορεί να έχουν

αλλάξει από τη στιγμή της δημοσίευσης.


Comments


bottom of page