top of page

ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ - ΠΑΟΚ (11/04/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Έγινε ενημέρωση: 26 Ιουν

ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ - ΠΑΟΚ (11/04/24 22:00) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ - ΚΟΝΦΕΡΕΝΣ ΛΙΓΚ

 
ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ - ΠΑΟΚ (11/04/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ
 

Ο ΠΑΟΚ θα αναμετρηθεί στο Βέλγιο, στο Γιαν Μπρέιντερλ Στάντιον (11/04/24 22:00),εναντίον της Κλαμπ Μπριζ, για τον πρώτο μεταξύ τους αγώνα στα προημιτελικά του Κόνφερενς Λιγκ. Από νίκη προέρχεται η Μπριζ στο Βελγικό πρωτάθλημα στο ντέρμπι με την πρωτοπόρο Άντρελεχτ, ενώ ο ΠΑΟΚ έσωσε τον βαθμό της ισοπαλίας στο ντέρμπι κορυφής της Σούπερ Λιγκ κόντρα στην ΑΕΚ. Αρκετά ισορροπημένο ζευγάρι σε ότι αναφορά τις πιθανότητες πρόκρισης στα ημιτελικά.





 

Η Κλαμπ Μπριζ κέρδισε την πρωτοπόρο του Βελγικού πρωταθλήματος, Άντερλεχτ, ''ψαλιδίζοντας'' την διαφορά από τ ην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα των πλέι οφς στους 5 βαθμούς. Αρκετά καλή ήταν η εικόνα σε ένα ισορροπημένο από πλευρά κατοχής και ευκαιριών παιχνίδι, ωστόσο αξιοποίησε ήταν πιο ουσιαστική με τους Μεχλέ 3', Ονιεντικά 61' και 89' να κάνουν το 3-0, με την Άντερλεχτ απλά να μειώνει στις καθυστερήσεις. Στον προηγούμενο γύρω των ''16'' παρόλο που ηττήθηκε με 2-1 στον πρώτο αγώνα κόντρα στην Μόλντε, στον εντός έδρας αγώνα επιβεβαίωσε πως ήταν το φαβορί με μία καθαρή νίκη 3-0. Δεν βρίσκεται στο 100% ο βασικός της τερματοφύλακας Μάϊγνολέ.





Ο ΠΑΟΚ παρόλο που βρέθηκε πίσω στο σκορ στο ντέρμπι κορυφής των πλεί οφς της Σούπερ Λιγκ, τα τέρματα των Μπάμπα 62' και Οσντόεφ 89', έφεραν στα ίσια το ματς και ο δικέφαλος του Βορρά παρέμεινε πρώτος μόνος στην κορυφή. Σε καλή κατάσταση γενικά ο ΠΑΟΚ έχει κερδίσει σημαντικά παιχνίδια με καλές εμφανίσεις. Στην φάση των ''16'' απέκλεισε την Ντιναμό Ζάγκρεμ με σύνολο τερμάτων 5-3, κατορθώνοτας να γυρίσει το εις βάρος του 2-0 του πρώτου αγώνα, ''διαλύοντας'' τους Κροάτες με 5-1 στην Τούμπα. Χωρίς κάποιο ''φρέσκο'' αγωνιστικό προβλήματα θα παραταχθεί η ομάδα του Ρασβάν Λουτσέσκου στο παιχνίδι.





Πρόταση: Σε καλή κατάσταση οι δύο ομάδες. Αρκετά ισοδύναμες σε γενικές γραμμές και ικανές στο σκοράρισμα. Πάμε με το Goal - Goal στο 1.80


 


Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα σε όλες τις κατηγορίες, μαζί με  και τις αναλύσεις αγώνων. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter για να βλέπετε τα νέα μας.

Ανακαλύψτε τα πάντα για το στοίχημα.



Comentarios


bottom of page