top of page

ΚΑΝΤΙΘ - ΓΡΑΝΑΔΑ (29/03/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ | ΑΝΑΛΥΣΗ

Έγινε ενημέρωση: 21 Ιουλ

ΚΑΝΤΙΘ - ΓΡΑΝΑΔΑ (29/03/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΛΑ ΛΙΓΚΑ

 

ΚΑΝΤΙΘ - ΓΡΑΝΑΔΑ (29/03/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ | ΑΝΑΛΥΣΗ
 

Η Κάντιθ θα υποδεχτεί την Παρασκευή (29/03/24 22:00), την Γρανάδα, σε έναν αγώνα όπου και οι δύο ομάδες παλεύουν για την σωτηρία τους στην προγνωστικά La Liga, καθώς βρίσκονται στις θέσεις υποβιβασμού, ωστόσο είναι εξίσου δύσκολη να ανατραπεί η διαφορά που έχουν από την 17η θέση, πιο πολύ για την Γρανάδα που μοιάζει να έχει χάσει την μάχη καθώς απέχει 13 βαθμούς. Η χειρότερη επίθεση του πρωταθλήματος (Κάντιθ), θα κοντραριστεί με την χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος (Γρανάδα).




 


Η Κάντιθ γνώρισε την ήττα στην έδρα της Ρεάλ Σοσιεδάδ με σκορ 2-0, στο τελευταίο παιχνίδι πριν την διακοπή για τις Εθνικές ομάδες. Παρόλο που δεν είχε την κατοχή της μπάλας, πίεσε και απείλησε την Σοσιεδάδ ωστόσο δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα. Σημαντικό να σημειωθεί πως η Κάντιθ έχει την χειρότερη επίθεση στην φετινή Λα Λίγκα με μόλις 20 τέρματα σε 29 αγώνες. Επίσης να σημειωθεί πως είχε να πάρει το τρίποντο της νίκης από τον Σεπτέμβριο στην 4η αγωνιστική! Μπόρεσε να ξανακερδίσει πριν τον αγώνα με την Σοσιεδάδ την Ατλέτικο Μαδρίτης έδρας με σκορ 2-0. Ακόμα ένα σημαντικό στατιστικό είναι πως στους τελευταίους 9 από τους 10 αγώνες της ομάδας , επιβεβαιώθηκε το Under 2.5. Δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Εμετέριο, ο αμυντικός Λουίς Ερνάντες ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Γκόμεζ και Ρότζερ Μάρτι.


 

Η Γρανάδα βρίσκεται σε χειρότερη κατάσταση από την Κάντιθ, καθώς απέχει 13 βαθμούς από την απομάκρυνση της ζώνης του υποβιβασμού και με την εικόνα της μοιάζει ακατόρθωτο να τον αποφύγει. Προέρχεται από 3 συνεχόμενες ήττες δεχόμενη 9 τέρματα σε αυτά τα 3 ματς. Η Γρανάδα έχει τη χειρότερη άμυνα στην Λα Λίγκα, ενώ δεν έχει ακόμα κατορθώσει να πάρει τρίποντο εκτός έδρας. Καλός οιωνός το γεγονός πως τελευταία νίκη την είχε κάνει κόντρα στην Κάντιθ στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα του Ισπανικού πρωταθλήματος εντός έδρας με 2-0.



Πρόταση: Αναμένεται μεγάλη μάχη και με πολλές μονομαχίες. Δύσκολο να επιλέξουμε σημείο σε αυτή την αναμέτρηση. Η Κάντιθ έχει τον πρώτο λόγο από τους Μπουκς ωστόσο δεν αξίζει το ποντάρισμα σε μία ομάδα που σκοράρει τόσο δύσκολα. Θα δώσουμε προσοχή στις κάρτες και θα επιλέξουμε να βγει κόκκινη κάρτα στον παιχνίδι στο 2.50. Υποψιασμένοι οι μπουκς δίνεται αρκετά χαμηλά, ωστόσο πρόκειται για στατιστικό που έχει επιβεβαιωθεί στα 4 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια και αναμένεται σκληρό παιχνίδι με πολλές κόντρες.



 

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα σε όλες τις κατηγορίες, μαζί με  και τις αναλύσεις αγώνων. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter για να βλέπετε τα νέα μας.


Ανακαλύψτε τα πάντα για το στοίχημα.


Οι πιθανότητες αλλαγής αποδόσεων υπάρχουν, καθώς οι τιμές μπορεί να έχουν

αλλάξει από τη στιγμή της δημοσίευση


Comentarios


bottom of page