top of page

ΙΣΠΑΝΙΑ - ΚΡΟΑΤΙΑ (15/06/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΑΝΑΛΥΣΗ


ΙΣΠΑΝΙΑ - ΚΡΟΑΤΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Σέντρα στα παιχνίδια που αφορούν τον Β΄ όμιλο του του euro 2024, που είναι και ο πιο "δυνατός", καθώς σε αυτόν βρίσκονται η Ιταλία, Ισπανία, Κροατία και η αξιόμαχη Αλβανία. Η Ισπανία αντιμετωπίζει λοιπόν την Κροατία (15/06/24) στο Ολίμπια Στάντιουμ του Βερολίνου.



Η Ισπανία με αρκετό νέο ταλέντο μέσα στο ρόστερ της και τον Λουίς Ενρίκε στον πάγκο της ομάδας θέλει να επιστρέψει στις δόξες της περασμένης δεκαετίας και να ξαναφτάσει στην κορυφή της Ευρώπης. Με επιθετική πλέον φιλοσοφία οι Ισπανοί στα τελευταία φιλικά που έδωσαν στο πλαίσιο την προετοιμασίας τους για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα δεν δυσκολεύτηκαν να επικρατήσουν της Ανδόρας με 5-0 και της Βόρειας Ιρλανδίας με 5-1. Έκπληξη προκάλεσε η επιλογή να μείνουν εκτός της στελέχωσης του δυναμικού της αποστολής ο έμπειρος μέσος της Ατλέτικο Μαδρίτης Μάρκος Γιορέντε, ο στόπερ της Μπαρτσελόνα Πάου Κουμπαρσί αλλά και ο πρώην αρχηγός της εκπληκτικής φέτος Χιρόνα Αλέις Γκαρσία.



Η Κροατία με ίσως την καλύτερη "φουρνιά" παικτών και αρχηγό τον έξι φορές πρωταθλητή του Τσάμπιονς Λιγκ, Λούκα Μόντριτς, θα επιδιώξει να φτάσει όσο πιο μακριά γίνεται για ακόμη μία διοργάνωση να φτάσει όσο πιο μακριά μπορέσει. Είναι γεγονός πως η εθνική ομάδα της Κροατίας έχει πρωταγωνιστήσει τα τελευταία χρόνια σε όλα τα μεγάλα τουρνουά (Μουντιάλ και Euro) με αποκορύφωμα τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2018 όπου ηττήθηκε από την Γαλλία με 4-2.



Πρόταση: Ματς με πολύ ένταση και αρκετές μονομαχίες αναμένεται να δούμε. Η Ισπανία θα επιδιώξει να εκμεταλλευτεί την ταχύτητα της ειδικά από τα άκρα που συνηθίζει να επιτίθεται. Εδώ αξίζει το Χ στο 3.50 και θα πάμε με την ισοπαλία.


 

Δείτε όλα τα προγνωστικά euro 2024. Όπως και μην ξεχάσετε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter της σελίδας μας για καθημερινή ενημέρωση στα προγνωστικά στοιχήματος.







Comments


bottom of page