top of page

ΙΝΤΕΡ - ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ (4/2/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Έγινε ενημέρωση: 21 Ιουλ

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών στον ντέρμπι Ίντερ - Γιουβέντους (4/2/24 21:45), για την 23η αγωνιστική της στοίχημα σεριε α. Οι δύο πρωτοπόρες ομάδες της βαθμολογίας θα αναμετρηθούν στο Τζιουζέπε Μεάτσα στο Μιλάνο με τις δύο ομάδες να τις χωρίζει ένας πόντος, ωστόσο η Ίντερ έχει ματς λιγότερο. Δείτε παρακάτω την ανάλυση του αγώνα και το προγνωστικό μας.


ΙΝΤΕΡ - ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ (4/2/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ


Η Ίντερ είναι το απόλυτο αφεντικό στην φετινή διεκδίκηση του τίτλου του Ιταλικού πρωταθλήματος, έχοντας κατακτήσει προ ημερών και το σούπερ κύπελλο ιταλίας με τέρμα του Λαουτάρο Μαρτίνεζ (19 γκολ) στο 90 +1'. Στο τελευταίο της παιχνίδι πέρασε και από την έδρα της Φιορεντίνα με γκολ πάλι του Λαουτάρο Μαρτίνεζ, νωρίς αυτή τη φορά στο 14' με την Φιορεντίνα όμως να έχει χάσει πέναλτι στο 77΄ και αρκετές χαμένες ευκαιρίες. Για ακόμη μία φορά η Ίντερ δείχνει πόσο αποτελεσματική και ουσιαστική είναι φέτος. Ετοιμοπόλεμη θα παραταχθεί η περσινή φιναλίστ του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην ''Μεγάλη Κυρία'' με μοναδικό απών τον Κουαντράντο.


 

Η Γιουβέντους μετά από σερί 7 νικών στραβοπάτησε εκεί που δεν το περίμενε στην έδρα της με την Έμπολι, ωστόσο της κόστισε το γεγονός πως αγωνίστηκε από το 16' με παίκτη λιγότερο μετά την αποβολή του Μίλικ. Προηγήθηκε με τον Βλάχοβιτς (12 γκολ)στο 50΄, ο οποίος θυμίζει μετά από καιρό τις καλές του σεζόν με την φανέλα της Φιορεντίνα, αλλά η Έμπολι σκόραρε με τον Μπαλντάνζι στο 70' διαμορφώνοντας το τελικό 1-1. Σε τρομερή φόρμα επιθετικά έχει σημειώσει 19 τέρματα στα τελευταία 6 παιχνίδια. Η ''Γιούβε'' ΄χάνει τον Μίλικ λόγο τιμωρίας. Εκτός παραμένουν οι τραυματίες Ντε Σίλιο, Φανιόλι, Κιν ενώ αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του Κιέσα.



Πρόταση: Αμφότερες πολύ φορμαρισμένες και επιθετικά πετάνε φλόγες. Η Ίντερ είναι το φαβορί λόγο έδρας αλλά και είναι ελαφρώς παραπάνω άξια εμπιστοσύνης. Η Γιουβέντους έχει επίσης και προβλήματα τραυματισμών. Ίσως είναι χαμηλότερα από όσο θα έπρεπε αλλά θα επιλέξουμε τον άσσο στο 1.82. Η Ίντερ είναι πιο αξιόπιστη και αγωνίζεται στην έδρα της.


 

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα σε όλες τις κατηγορίες, μαζί με  και τις αναλύσεις αγώνων. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter για να βλέπετε τα νέα μας.

Ανακαλύψτε τα πάντα για το στοίχημα.


Οι πιθανότητες αλλαγής αποδόσεων υπάρχουν, καθώς οι τιμές μπορεί να έχουν

αλλάξει από τη στιγμή της δημοσίευσης.


Kommentare


bottom of page