top of page

ΙΝΤΕΡ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (20/02/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ | ΑΝΑΛΥΣΗ

Έγινε ενημέρωση: 26 Ιουν

ΙΝΤΕΡ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ Προγνωστικά - Ανάλυση | (Τρίτη 20/02/24 22:00) | Τσάμπιονς Λιγκ

 

Η Ίντερ υποδέχεται την Ατλέτικο Μαδρίτης στο Τζιουζέπε Μεάτσα για την νοκ άουτ φάση των 16 του Ουέφα Τσάμπιοκνς Λιγκ. Ασταμάτητοι δείχνουν οι περσινοί φιναλίστ της διοργάνωσης ''Νερατζούροι''. Με σκαμπανεβάσματα η Ατλέτικο Μαδρίτης.


ΙΝΤΕΡ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (20/02/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

 

Η Ίντερ δείχνει ασταμάτητη στην Σέριε Α. Έχει 6 νίκες στα τελευταία 6 παιχνίδια της μαζί με το Κύπελλο, μάλιστα έχοντας δεχτεί μόλις 2 τέρματα. ''Σκόρπισε'' την ουραγό Σαλερνιτάνα την Παρασκευή με 4-0 εντός έδρας με σκόρερ τους Τουράμ, Λαουτάρο Μαρτίνεθ, Ντάμφιρις και Αρναούτοβις. Πλέον έχει πάρει σημαντική διαφορά από την δεύτερη Γιουβέντους στην Σέριε Α και μπορεί να ρίξει περισσότερο βάρος στο Τσάμπιονς Λιγκ. Εκπληκτική σεζόν διανύει ο Παγκόσμιος πρωταθλητής με την Αργεντινή Λαουτάρο Μαρτίνεθ, πρώτος σκόρερ της Ίντερ και του Ιταλικού πρωταθλήματος με 20 γκολ. Στον όμιλο της στο Τσάμπιονς Λιγκ, τερμάτισε στην δεύτερη θέση χάνοντας την πρωτιά στην ισοβαθμία με την Ρεάλ Σοσιεδάδ. Χωρίς κάποιο σοβαρό αγωνιστικό πρόβλημα θα παραταχθεί η ομάδα του Σιμεόνε Ιντζάγκι, με μοναδικούς απόντες τους Αρτσέμπι, Κουαντράντο και Σένσι.



 

Η Ατλέτικο Μαδρίτης μετά από δύο σερί ήττες, κέρδισε την Λας Πάλμας το Σάββατο εύκολα με 5-0 με σκόρερ δύο τέρματα από τον Γιορέντε και Κορέα και τον Μέμφις Ντεπάϊ να γράφει το τελικό 5-0 στο 87'. Δεν δείχνει μέχρι στιγμής ικανή να διεκδικήσει τον τίτλο στην Ισπανία, γι'αυτό ο Σιμεόνε θα δώσει βάσει στον Τσάμπιονς Λιγκ. Έχει τον τρόπο του και η Ατλέτικο έχει ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Πρώτη τερμάτισε στον όμιλο της με 14 πόντους με 4 νίκες και 2 ισοπαλίες. Δεν υπολογίζονται για την αναμέτρηση οι τραυματίες Αθπιλικουέτα, Γκάμπριελ Παουλίστα, Λεμάρ, Βιτόλο, ενώ εκτός έχει τεθεί όπως όλα δείχνουν και ο Άλβαρο Μοράτα.


 

Πρόταση: Η Ίντερ είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα αυτή τη στιγμή από τα μεγάλα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Η Ατλέτικο βγάζει μία αστάθεια στην απόδοση της, ωστόσο είναι δεδομένο πως διαθέτει αρκετή ποιότητα και ο Σιμεόνε ξέρει πολύ καλά πως να παίρνει αποτελέσματα. Δεν θα πάμε κόντρα σε αυτή την Ίντερ ωστόσο, σε αυτό το παιχνίδι στην έδρα της. Επιλογή μας το 1 και under 3.5 στο 2.30.



 

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα σε όλες τις κατηγορίες, μαζί με  και τις αναλύσεις αγώνων. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter για να βλέπετε τα νέα μας.

Ανακαλύψτε τα πάντα για το στοίχημα.


Οι πιθανότητες αλλαγής αποδόσεων υπάρχουν, καθώς οι τιμές μπορεί να έχουν

αλλάξει από τη στιγμή της δημοσίευσης.

Comments


bottom of page