top of page

ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (2/2/24) |ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ | EUROLEAGUE

Έγινε ενημέρωση: 21 Ιουλ

Με φόντο την δεύτερη θέση, ο Παναθηναϊκός θα βρεθεί αντιμέτωπος στο Κάουνας (2/2/24 20:00), με την Ζαλγκίρις, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής για την Ευρωλίγκα. Δείτε παρακάτω την ανάλυση και τα προγνωστικά που ξεχωρίσαμε για την αναμέτρηση.


ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (2/2/24) |ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ | EUROLEAGUE

 

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε της Αρμάνι Μιλάνο με 79-62, έχοντας πλήρη έλεγχο καθόλη την διάρκεια του αγώνα. Πολύ καλό παιχνίδι από Λεσόρτ (12 πόντοι 7 ριμπάουντ), Χερναγκόμες (12 πόντοι 4 ριμπάουντ) και Γκραντ με 9πόντους και 4 ριμπάουντ και 8 ασίστ. Έτσι πλέον ισοβαθμεί στην τρίτη θέση με Φενερμπαχτσέ και Βίρτους Μπολόνια και κυνηγάει την Μπαρτσελόνα στην δεύτερη θέση η οποία έχει μία νίκη παραπάνω. Πολύ καλή αμυντική λειτουργία για τους πράσινους σε ακόμα ένα παιχνίδι κρατώντας τον αντίπαλο μόλις στους 62 πόντους, κάνοντας το 10 - 3 στο Ο.Α.Κ.Α. ενώ εκτός έχει 5-6.Δεύτερη καλύτερη επίδοση στα κλεψίματα ανά αγώνα ο Παναθηναϊκός με 7.5 μέσο όρο, με τον Γκραντ να έχει ατομικό 1.7 κλεψίματα ανά αγώνα. Εκτός πλάνων βρίσκεται ο Κώστας Σλούκας.



Η Ζαλγκίρις Κάουνας προέρχεται από εντός έδρας νίκη επί της Ανατολού Εφές με 96-70. Ξεχώρισαν οι Μπίρουτις (18 πόντοι, 8 ριμπάουντ) και Ντίμσα (11 πόντοι 7 ασίστ). Θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητες για να εισέλθει ξανά στο κόλπο της διεκδίκησης μία θέσης στην πρώτη δεκάδα της Βαθμολογίας, ωστόσο μοιάζει εξαιρετικά απίθανο. Εντός έδρας μετράει 5 νίκες και 6 ήττες. Χωρίς προβλήματα απουσιών αναμένεται να παραταχθεί η Ζαλγκίρις.



Πρόταση: Φαβορί της αναμέτρησης ο Παναθηναϊκός και δικαίως. Η Ζαλγκίρις ανεβάζει ''στροφές'', ωστόσο κόντρα στους πράσινου που στοχεύουν την δεύτερη θέση είναι αρκετά δύσκολη η αποστολή. Θα πάμε με το παρακάτω bet builder:



Παναθηναϊκός Νικητής αγώνα

Under 165.5 Συνολικοί Πόντοι Αγώνα

Παναθηναϊκός 1ο Ημίχρονο - Νικητής


Συνολική απόδοση 3.30




 

Μην Ξεχάσετε να κάνετε εγγραφή στα προγνωστικά στοιχήματος μας, ώστε να έχετε την καθημερινή μας ενημέρωση πρώτοι.



Οι πιθανότητες αλλαγής αποδόσεων υπάρχουν, καθώς οι τιμές μπορεί να έχουν

αλλάξει από τη στιγμή της δημοσίευσης.





Comentários


bottom of page