top of page

ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (20/03/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Έγινε ενημέρωση: 21 Ιουλ

ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (20/03/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ

 

ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (20/03/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
 

Ο Παναθηναϊκός ταξιδεύει στο Βελιγράδι για να αντιμετωπίσει τον Ερυθρό Αστέρα (20/03/24 21:00) στην Stark Arena, για την 30η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, με ακόμα 4 αγωνιστικές να υπολείπονται για το φινάλε της κανονικής περιόδου. Στόχος για τους πράσινους να επιστρέψουν στις νίκες μετά το χαμένο ντέρμπι αιωνίων, με στόχο το πλεονέκτημα στα play offs. Απογοητεύει ο Ερυθρός Αστέρας που βρίσκεται στην 16 η θέση της κατάταξης και δεν έχει κάποιον ιδιαίτερο στόχο πλέον.



 

Ο Ερυθρός Αστέρας ηττήθηκε στον τελευταίο αγώνα του στην Ευρωλίγκα εντός έδρας από την Μακάμπι Τελ Αβίβ με 80-84. Ενώ είχε το προβάδισμα στις πρώτες τρεις περιόδους, κατέρρευσε στην τελευταία περίοδο και έτσι γνώρισε την ήττα, τρίτη συνεχόμενη στον θεσμό. Μακράν κορυφαίος για την ομάδα του Σφαιρόπουλου, ο Βραζιλιάνος Ματέους, ο οποίος σημείωσε 20 πόντους, 1 ριμπάουντ και μοίρασε 7 ασίστ). Πλέον η είσοδος στα play offs είναι σχεδόν βέβαια χαμένη, ωστόσο καμία ομάδα δεν πρόκειται να χάσει ''αμαχητί'' στην Ευρωλίγκα. Εντός έδρας οι Σέρβοι μετρούν 7 νίκες και 7 ήττες. Για το πρωτάθλημα της Σερβίας ο Ερυθρός Αστέρας κέρδισε ''σβηστά'' την Τσιμπόνα 59-82 ενόψει του παιχνιδιού με τον Παναθηανϊκό. Δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Τεόντοσιτς και Τόπιτς.


 

Ο Παναθηναϊκός θα επιδιώξει να επιστρέψει στις νίκες μετά το χαμένο ντέρμπι αιωνίων στο Σ.Ε.Φ. Βρίσκεται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας στην Ευρωλίγκα με 18 νίκες έναντι 11 χαμένων παιχνιδιών. Εκτός έδρας έχει 6 νίκες και 8 ήττες. Οι πράσινοι μπήκαν καλύτερα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο δεν βρήκαν τις απαιτούμενες λύσεις επιθετικά και γνώρισαν την ήττα. Κορυφαίος ήταν ο Κέντρικ Ναν με 17 πόντους 1 ριμπάουντ και 2 ασίστ. Την Κυριακή επικράτησε του ΠΑΟΚ εκτός έδρας με σκορ 73-89, έχοντας σε καλό βράδυ τους Γκραντ (15 πόντοι, 2 ριμπάουντ, 8 ασίστ) και τον Γκριγκόνις με 14 πόντους 2 ριμπάουντ και 1 ασίστ. Παραμένουν εκτός οι τραυματίες οι Βιλντόζα και Αντεντοκούμπο.



Πρόταση: Φαβορί για την νίκη είναι ο Παναθηναϊκός που χρειάζεται την επιστροφή στις νίκες, μπαίνοnτας πλέον στα κρισιμότερα παιχνίδια της κανονικής περιόδου, όπου θα κρίνουν το αν θα πάρει τελικά το πλεονέκτημα στα play offs. Θα πάμε με το διπλό του Παναθηναϊκού σε χάντικαπ -4.5 στο 1.95


 

 

Μην Ξεχάσετε να κάνετε εγγραφή στα προγνωστικά στοιχήματος μας, ώστε να έχετε την καθημερινή μας ενημέρωση πρώτοι.


Οι πιθανότητες αλλαγής αποδόσεων υπάρχουν, καθώς οι τιμές μπορεί να έχουν

αλλάξει από τη στιγμή της δημοσίευση



コメント


bottom of page