top of page

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ - ΑΡΣΕΝΑΛ (11/02/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΑΝΑΛΥΣΗ

Έγινε ενημέρωση: 21 Ιουλ

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ - ΑΡΣΕΝΑΛ  ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΑΝΑΛΥΣΗ (Κυριακή 11/02/24 16:00)

 

Η Γουέστ Χαμ υποδέχεται στο London Stadium την Άρσεναλ για την 24η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Με την ψυχολογία στα ύψη οι ''κανονιέρηδες''. Προβληματίζουν και ψάχνονται τα ''Σφυριά''.




ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ - ΑΡΣΕΝΑΛ (11/02/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΑΝΑΛΥΣΗ

 

Προβληματίζει η Γουέστ Χαμ αφού αγνοεί την νίκη μέσα στο 2024 ,με τελευταία να είναι το διπλό στο Έμιρεϊτς απέναντι στην Άρσεναλ και έτσι μοιάζει να χάνει την μάχη για να τερματίσει μέσα στην πρώτη εξάδα. Στο τελευταίο της παιχνίδι αγωνίστηκε στο Όλντ Τράφορντ απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και παρόλο που είχε τις περισσότερες ευκαιρίες, δεν ήταν αποτελεσματική και ηττήθηκε με 3-0, ωστόσο το σκορ δεν ισούται με την εικόνα τους αγώνα. Σημαντικό στατιστικό πως τα ''Σφυριά'' έχουν να χάσουν στην έδρα τους από τον μακρινό Οκτώβριο. Σταθερά εκτός για την ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες ο επιθετικός Αντόνιο ενώ υπάρχει ανοιχτό το ενδεχόμενο να ξανά είναι διαθέσιμος ο Βραζιλιάνος Μέσος Λούκας Πακετά, απουσία που έχει κοστίσει καθώς η Γουέστ Χαμ στηρίζεται στην ποιότητα του.


 

Η Άρσεναλ πηγαίνει στο London Stadium με ανεβασμένη την ψυχολογία, αφού ήταν η νικήτρια στο ντέρμπι κορυφής στην έδρα της απέναντι στην Λίβερπουλ με 3-1. 'Ηταν καλύτερη σε όλη την διάρκεια του αγώνα, προηγήθηκε νωρίς στο 14' με γκολ του Σάκα, ισοφαρίστηκε στο φινάλε του ημιχρόνου, αλλά δεν άφησε περιθώριο στην επανάληψη και με τους Μαρτινέλι 67' και Τροσάρντ 90+2' γράφτηκε το τελικό 3-1. Έτσι η ομάδα του Αρτέτα έστειλε μήνυμα πως πρέπει να υπολογίζεται ισάξια και αυτή ως διεκδικητής του τίτλου. Εκτός παραμένουν οι Τόμας Πάρτεϊ, Τίμπερ, Βιεϊρά και Ζιντσένκο. Αμφίβολος θεωρείται ο Βραζιλιάνος φορ Γκάμπριελ Ζεσούς.



Πρόταση: Δεν θε κλειστεί η Γουέστ Χαμ στην έδρα της. Θα παίξει το παιχνίδι στα ίσια. Όχι τόσο αξιόπιστη ομάδα οι ''κανονιέρηδες'' όταν αγωνίζονται μακριά από το Έμιρεϊτς. Πολύ χαμηλά το διπλό δεν έχει καμία αξία. Θα πάμε με το Goal-Goal στο ικανοποιητικό 1.80.


 

Μην Ξεχάσετε να κάνετε εγγραφή στα προγνωστικά στοιχήματος μας, ώστε να έχετε την καθημερινή ενημέρωση πρώτοι μαζί με τις αναλύσεις αγώνων.


Οι πιθανότητες αλλαγής αποδόσεων υπάρχουν, καθώς οι τιμές μπορεί να έχουν

αλλάξει από τη στιγμή της δημοσίευσης.

Comments


bottom of page