top of page

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ - ΜΙΛΑΝ (27/04/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΕΡΙΕ Α

Έγινε ενημέρωση: 21 Ιουλ

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ - ΜΙΛΑΝ (27/04/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ - ΣΕΡΙΕ Α


ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ - ΜΙΛΑΝ  (27/04/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΕΡΙΕ Α
 

Μεγάλο ντέρμπι στην 34η αγωνιστική της στοίχημα σεριε α με φόντο την δεύτερη θέση της βαθμολογίας, με την Γιουβέντους να υποδέχεται την Μίλαν στο ''Αλίανζ Στάντιουμ'' στο Τορίνο (27/04/24 19:00). Η ''Μεγάλη Κυρία'' θέλει οπωσδήποτε το τρίποντο για να ''ψαλιδίσει'' την διαφορά από την 2η στην βαθμολογία Μίλαν και να βρίσκονται σε απόσταση 2 βαθμών. Δεν βρίσκονται αμφότερες σε καλή κατάσταση, αγνοούν την νίκη σε τρία διαδοχικά παιχνίδια.




 

Προγνωστικά:


Η Γιουβέντους μπορεί να ηττήθηκε κόντρα στην Λάτσιο με 2-1 στον τελευταίο αγώνα που έδωσε για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας, ωστόσο σε συνδυασμό με την επικράτηση στο Τορίνο με 2-0, πήρε αυτή το εισιτήριο για τον τελικό όπου την περιμένει η Αταλάντα. Παρόλο που βρέθηκε να χάνει με 2-0, το γκολ του Μίλικ στο 83' ήταν αρκετό για να της χαρίσει την πρόκριση σε ένα παιχνίδι που είχε ευκαιρίες για γκολ και από τις δύο πλευρές. Στην Σέριε Α προέρχεται από δύο εκτός έδρας ισοπαλίες κόντρα σε Τορίνο (0-0) και Κάλιαρι (2-2). Εντός έδρα η ''Μεγάλη Κυρία'' μετράει 10 νίκες, 5 ισοπαλίες και 1 ήττα. Ο Αλέγκρι ξανα έχει διαθέσιμους αρκετούς τραυματίες που επέστρεψαν με μοναδικό αμφίβολο τον Μόιζε Κιν που ίσως προλάβει να μπει στην αποστολή.



Η Μίλαν δεν ''πατάει'' καλά στα τελευταία παιχνίδια της. Ηττήθηκε στο ντέρμπι ''Ντέλλα Μαντονίνα'' από την Ίντερ με σκορ 1-2. Αυτό ήταν το τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι συνολικά που η Μίλαν δεν κερδίζει, μετά από ένα πολύ καλό σερί 7 κερδισμένων αγώνων. Κυρίως στο Τορίνο δεν θέλει να ηττηθεί πρωτίστως γιατί και με την ισοπαλία θα έχει τον πρώτο λόγο για την δεύτερη θέση. Τα πάει αρκετά καλά εκτός έδρας με την δεύτερη καλύτερη επίδοση του πρωταθλήματος με 10 νίκες 4 ισοπαλίες και 3 ήττες. Αρκετά προβλήματα τραυματισμών εκ των οποίων οι αμυντικοί Κάερ και Καλουλού ενώ σημαντικές είναι οι απουσίες των τιμωρημένων λόγο καρτών Καλάμπρια, Τέο Ερναντές και Τόμόρι, οπότε οι λύσεις στην άμυνα για τον Πιόλι λιγοστεύουν.




Πρόταση:


Δεν βρίσκονται και στα καλύτερα τους οι δύο ομάδες. Πολύ κρίσμο όμως παιχνίδι που μπορεί να κρίνει σε μεγάλο βαθμό την δεύτερη θέση. Η Γιουβέντους υποχρεούται να εκμεταλλευτεί την έδρα της και τις απουσίες στα μετόπισθεν της Μίλαν και να επικρατήσει. Ο 1 Άσσος στο 2.05 αξίζει και θα είναι η επιλογή μας.


 


Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα σε όλες τις κατηγορίες, μαζί με  και τις αναλύσεις αγώνων. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter για να βλέπετε τα νέα μας.

Ανακαλύψτε τα πάντα για το στοίχημα.


Comentarios


bottom of page