top of page

ΓΕΡΜΑΝΙΑ - ΣΚΩΤΙΑ (14/06/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ | ΑΝΑΛΥΣΗ


ΓΕΡΜΑΝΙΑ - ΣΚΩΤΙΑ (14/06/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ | ΑΝΑΛΥΣΗ

Η πολυαναμενόμενη έναρξη του Εuro 2024 αρχίζει σήμερα 14/06/24 με την οικοδέσποινα Γερμανία και την αξιόμαχη Σκωτία να ανοίγουν την αυλαία στον πρώτο αγώνα του κορυφαίου τουρνουά.



Με νίκη φυσικά καλείται να ξεκινήσει της υποχρεώσεις της το σύνολο του ο προπονητής της ομάδας Νάγκελσμαν και με τις απαιτήσεις των Γερμανών φιλάθλων να είναι αυξημένες, οι Γερμανοί ποδοσφαιριστές καλούνται να σηκώσουν αρκετό "βάρος" στην συγκεκριμένη διοργάνωση. Είναι γεγονός πως δεν έδειξε και το καλύτερο πρόσωπο στα φιλικά που δόθηκαν προ ολίγων ημερών. Τελευταίο δείγμα κόντρα στην Εθνική μας όπου παρόλο που επικράτησαν με 2-1 με τέρματα στα τελευταία λεπτά, βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο. Στα αγωνιστικά νέα, χωρίς κάποιο απρόβλεπτο θα παραταχθεί η εθνική Γερμανίας στην πρεμιέρα του euro 2024.


Για την Σκωτία αυτή θα είναι η δεύτερη διαδοχική φορά που συμμετέχει σε τελική φάση Euro. Στο Euro 2021 παρόλο που ήταν αξιόμαχη, δεν τα κατάφερε και τερμάτισε στην τελευταία θέση έχοντας ως "αναμνηστικό" μία ισοπαλία με 0-0 κόντρα στους τότε διοργανωτές Άγγλους. Με σύμμαχο την πολύ θετική επίδοση που σημείωσε στην προκριματική φάση τερματίζοντας δεύτερη στον όμιλο της θα πορευτεί για την πρόκριση από την φάση των ομίλων ακόμα και ως καλύτερη τρίτη που ρεαλιστικά είναι ο αρχικός στόχος της. Εξίσου χωρίς κάποιο απρόοπτο θέμα απουσίας θα παρατάξει την ομάδα ο προπονητής Κλαρκ.




Πρόταση: H Γερμανία τα τελευταία χρόνια δεν θυμίζει την ομάδα "φόβητρο" που αποτελούσε προ ετών. Παρόλα αυτά έχει το πάνω χέρι στην αναμέτρηση με τους Σκωτσέζων βέβαια όπως αναμένεται να παλέψουν για το καλύτερο δυνατό καθώς πρόκειται για μία σκληρή και δυνατή συνολικά ομάδα. Δεν θα ανοίξει το σκορ και επιλέγουμε το 2 έως 3 συνολικά τέρματα στο 2.05.


 

Δείτε όλα τα προγνωστικά euro 2024. Όπως και μην ξεχάσετε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter της σελίδας μας για καθημερινή ενημέρωση στα προγνωστικά στοιχήματος.



Opmerkingen


bottom of page