top of page

ΒΟΛΟΣ - ΠΑΟΚ 21/1/24 | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ | ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ

Έγινε ενημέρωση: 21 Ιουλ

Ο ΒΟΛΟΣ υποδέχεται τον ΠΑΟΚ (21/1/24 16:00) στο Πανθεσσαλικό στάδιο, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ. Δείτε παρακάτω τα Προγνωστικά που ξεχωρίσαμε για το παιχνίδι.


*Όλοι οι αγώνες της Σούπερ Λιγκ και του Κυπέλλου Ελλάδας διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών.


ΒΟΛΟΣ - ΠΑΟΚ 21/1/24 | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ | ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ

 


Ο Βόλος δε τα πηγαίνει καλά στην φετινή σεζόν. Βρίσκεται στην 12η θέση και έχει την χειρότερη επίδοση στην Σούπερ Λιγκ εντός έδρας με 2 νίκες 2 ισοπαλίες και 5 ήττες. Έχει 5 συνεχόμενες ήττες, εκ των οποίων βρήκε δίχτυα μόνο σε ένα ματς εξ αυτών. 5 εκ των τελευταίων παιχνιδιών του έχουν τελειώσει με over 2.5. Παρόλο που με τον Αστέρα στην Τρίπολη δημιούργησε ευκαιρίες για γκολ, δεν είναι καθόλου αποτελεσματικός. Προ 10 ημερών για το κύπελλο όπου αναμετρήθηκε με τον ΠΑΟΚ στο Πανθεσσαλικό ηττήθηκε με κατεβασμένα τα χέρια με 0-2.


 

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην καλύτερη φόρμα σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές του για την κούρσα του πρωταθλήματος και με εξαίρεση την ήττα στο ντέρμπι με τον Άρη με 2-1, συνεχίζει τον φρενήρη ρυθμό με σπασμένα τα φρένα στην επίθεση. Στο τελευταίο του παιχνίδι για την Σούπερ Λιγκ επιβλήθηκε έναντι του ΠΑΣ Γιάννινα με 4-0 και σκόρερ τους Μπάμπα, ΜεΪτέ και Τζίμα, με το 4ο γκολ να είναι αυτογκόλ του ΠΑΣ. Πρώτος στην Βαθμολογία μαζί με τον Παναθηναϊκό τον οποίο υποδέχεται την επομένη αγωνιστική στην Τούμπα σε ένα κομβικό ματς για την συνέχεια του πρωταθλήματος.


 


Πρόταση: Πολύ δύσκολη αποστολή για τον Βόλο που καλείται να πάρει θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος. Πολύ δύσκολα θα καταφέρει να πάρει κάτι από το ματς. Θα επιλέξουμε το 2ημίχρονο/2τελικό στο 2.07



 


 

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα σε όλες τις κατηγορίες, μαζί με  και τις αναλύσεις αγώνων. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter για να βλέπετε τα νέα μας.

Ανακαλύψτε τα πάντα για το στοίχημα.


Οι πιθανότητες αλλαγής αποδόσεων υπάρχουν, καθώς οι τιμές μπορεί να έχουν

αλλάξει από τη στιγμή της δημοσίευσης.


 Είναι σημαντικό να σημειώσουμε ότι τα προβλεπόμενα αποτελέσματα δεν αποτελούν πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό.


 Εφιστούμε την προσοχή των επισκεπτών, που είναι νόμιμοι παίκτες του στοιχήματος, να παίζουν με βάση την οικονομική τους δυνατότητα και να διεξάγουν πάντα τη δική τους έρευνα.


 Αυτό δεν αποτελεί συστάσεις για στοιχηματισμό ή χρηματοοικονομικές επενδύσεις, αλλά υπογραμμίζει την ανάγκη δικής σας αξιολόγησης.


 Μην Ξεχνάτε να παίζεται υπεύθυνα.


Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα σε σχέση με τους τρόπους και τις επιλογές στοιχιματισμού


Comments


bottom of page