top of page

ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (29/03/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Έγινε ενημέρωση: 21 Ιουλ

ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (29/03/24 21:30) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ

 
ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (29/03/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
 

Ο Παναθηναϊκός πηγαίνει να αγωνιστεί στην Μπολόνια στην Segafredo Arena (29/03/24 21:30), κόντρα στην Βίρτους για την 32η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.


Με αυτήν την αγωνιστική και άλλες δύο να απομένουν μέχρι την λήξη της κανονικής περιόδου, οι πράσινοι εάν κάνουν το 3 στα 3 έχουν την δεύτερη θέση στο χέρι τους. Η Βίρτους δεν έχει καμία σχέση με την ομάδα που ήταν στην αρχή της σεζόν. Ήταν αναμενόμενο να ''ξεφουσκώσει'' και αυτό δεν έγινε και στο καλύτερο δυνατό σημείο. Sold out ανακοινώθηκε στην Segafredo Arena.



 

Η Βίρτους Μπολόνια μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες έχει ''βυθιστεί'' στην 8η θέση της βαθμολογίας. Στον τελευταίο της αγώνα στο Βελιγράδι κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα ηττήθηκε κατά κράτος με τελικό σκορ 94-79. Σε εξαιρετικό βράδυ βρισκόταν ο Σενγκέλια ο οποίος σημείωσε 25 πόντους με 4 ριμπάουντ και 5 ασίστ. Έτσι πλέον εάν η Βίρτους δεν καταφέρει να κερδίσει τον Παναθηναϊκό, το να τερματίσει στην πρώτη εξάδα της κανονικής περιόδου θα μοιάζει έπειτα απίθανο. Αρκετά καλύτερη εικόνα παρουσιάζει στα εντός έδρα της παιχνίδια με συνολικό απολογισμό 12 νίκες και 3 ήττες. Στο ενδιάμεσο παιχνίδι η Βίρτους Μπολόνια νίκησε με 87-73 τη Μπρέσια εκτός έδρας, με τον προπονητή της ομάδας Λούκα Μπάνκι να κάνει εκτεταμένο ροτέισον. Τραυματίες παραμένουν οι Αϊζέια Κορντινιέ - Ντάνιελ Χάκετ.


 

Ο Παναθηναϊκός με την ψυχολογία στα ύψη πλέον μετά την μεγάλη επικράτηση στο Ο.Α.Κ.Α κόντρα στην Μπαρτσελόνα, πήρε το πάνω χέρι για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης της βαθμολογίας στην κανονική περίοδο της Euroleague. Με τελικό σκορ 89-81 και κορυφαίους τους Ναν (22 πόντοι,2 ριμπάουντ, 2 ασίστ), Μήτογλου (19 πόντοι, 10 ασίστ) και Κώστα Σλούκα (18 πόντοι, 4 ριμπάουντ, 8 ασίστ) κατόρθωσε να φέρει ''τούμπα'' το παινχίδι αφού στο ημίχρονο βρισκόταν με την πλάτη στο τοίχο αφού οι ''Μπλαουγκράνα'' είχαν πάρει προβάδισμα 12 πόντων. Εκτός έδρας οι πράσινοι έχουν 7 νίκες και 8 ήττες. Στον ενδιάμεσο αγώνα για την Μπάσκετ Λιγκ ο Παναθηναϊκός κέρδισε κατά κράτος τον Προμηθέα Πατρών με σκορ 93-62. Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα θα παραταχθούν στην Μπολόνια οι πράσινοι, έχουν επιστρέψει οι τραυματίες Βιλντζόνα και Αντεντοκούμπο.




Πρόταση: Κρίσιμο παιχνίδι και ιδιαίτερα για την Βίρτους που ''καίγεται'' για νίκη. Στον πρώτο αγώνα μεταξύ τους αγώνα ο Παναθηναϊκός είχε επικρατήσει στο Ο.Α.Κ.Α με σκορ 90-76. Δύσκολα αυτή η Βίρτους με αυτή την εικόνα που δείχνει μπορεί να κερδίσει τον Παναθηναϊκό, ο οποίος έρχεται με φόρα μετά την νίκη απέναντι στην Μπαρτσελόνα. Χαρακτηριστικό επίσης πως η Ιταλική ομάδα έχει ηττηθεί με μεγάλη διαφορά στο σκορ και δεχόμενη από 89 πόντους και πάνω στα τρία τελευταία παιχνίδια της. Θα πάμε με το συνδυαστικό Bet Builder:


Παναθηναϊκός Νικητής με Χάντικαπ -3.5

Συνολικοί πόντοι Over 157.5


Συνολική απόδοση 3.35



 
 

Μην Ξεχάσετε να κάνετε εγγραφή στα προγνωστικά στοιχήματος μας, ώστε να έχετε την καθημερινή μας ενημέρωση πρώτοι.


Οι πιθανότητες αλλαγής αποδόσεων υπάρχουν, καθώς οι τιμές μπορεί να έχουν

αλλάξει από τη στιγμή της δημοσίευση


Komentáře


bottom of page