top of page

ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 19/12/23|ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ

Έγινε ενημέρωση: 26 Ιουν

Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στην Ιταλία για να αντιμετωπίσει την Βίρτους Μπολόνια  (19/12/23 21:30) με σύμμαχο την παράδοση για την 15η αγωνοστική της Ευρωλίγκας.


ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ 19/12/23
 

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ γνώρισε την ήττα στην έδρα του απέναντι στην Βαλένθια στον τελευταίο του παιχνίδι για την Ευρωλίγκα, σημειώνοντας μόνο 56 πόντους έναντι 63 της Βαλένθια με πρώτο σκόρερ τον Τόμας Γουόκαπ με 13 πόντους 3 ριμπάουντ και 2 ασίστ και τον Παναπινοκλάου να ακολουθεί με 11 πόντους 4 ριμπάουντ και 4 ασίστ. Έτσι οι ερυθρόλευκοι έιναι με 7-7 στην 10η θέση της Βαθμολογικής κατάταξης. Εντύπωση προκαλεί πως μέχρι τώρα έχει 0 στα 4 στο ΣΕΦ με αντιπάλους Ισπανικές ομάδες,γνωρίζοντας την ήττα από όλες. Είναι εμφανές πως ο Ολυμπιακός δεν παίρνει την αναμενόμενη βοήθεια από τον πάγκο του. Τα νέα αποκτήματα του, Ο Μήτρου Λονγκ δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής και ο Πετρούσεφ δεν έχει πάρει ακόμα αρκετό χρόνο στα παιχνίδια. Ο coach Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε πριν την αναχώρηση σχετικά με τον ματς: "Νομίζω το πρέπει είναι συνυφασμένο με τις ομάδες που έχουν απαιτήσεις και από τον Ολυμπιακό ιδιαίτερα. Εννοείται ότι υπάρχει πρέπει, αλλά σε κάθε παιχνίδι. Και με τη Βαλένθια υπήρχε πρέπει και η ομάδα μας έκανε μία εμφάνιση πολύ κατώτερη των απαιτήσεων που έχουμε οι ίδιοι από τους εαυτούς μας. Κατώτερη των προσδοκιών του κόσμου και φυσικά το πληρώσαμε γιατί σε κάθε τομέα του παιχνιδιού ήμασταν πολύ χειρότεροι από αυτό που έπρεπε να είμαστε. Πάντα λειτουργεί όμως αυτό σαν αφύπνιση, τουλάχιστον στις σοβαρές ομάδες, εμείς θέλουμε να πιστεύουμε ότι είμαστε σοβαροί ομάδα. Πρέπει να δείξουμε μία αντίδραση στο πως προσεγγίζουμε τα παιχνίδια και σε τέτοιου είδους θέματα που είναι πολύ σημαντικά''. Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί με μοναδικό απόντα τον Μήτρου Λονγκ λόγο μη δικαιώματος συμμετοχής. Αναμένεται η επιστροφή του Πίτερς, του οποίου η απουσία ήταν αισθητή κόντρα στην Βαλένθια.


 

Η ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ πραγματοποιεί μια εξαιρετική σεζόν μέχρι στιγμής στην Ευρωλίγκα με 10 νίκες και 4 ήττες που την τοποθετούν στην 3η θέση της βαθμολογίας πισώ από Ρεάλ και Μπαρτσελόνα. Είχε νικήσει την Μπασκόνια εκτός έδρα στο τελευταίο παιχνίδι για την Ευρωλίγκα με τον Μπελινέλι (27 πόντους 1 ριμπάουντ 0 ασίστ) και τον Σενγκέλια ( 16 πόντους 6 ριμπάουντ 4 ασίστ) να είναι πρωταγωνιστές. Ο Ιταλός προπονητής της Βίρτους Λούκα Μπάνκι δήλωσε μεταξύ άλλων για τον αγώνα απέναντι στον Ολυμπιακό "Το παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό είναι ένα από τα πιο συναρπαστικά από ολόκληρη τη σεζόν της EuroLeague. Η νικήτρια της περσινής κανονικής διάρκειας και φιναλίστ της διοργάνωσης, ελληνική ομάδα αντιπροσωπεύει έναν από τους πιο σοβαρούς υποψηφίους για τον τίτλο και θα φτάσει στην Μπολόνια με ένα εξαιρετικά βαθύ ρόστερ που εμπλουτίζεται από την πρόσφατη άφιξη του Φιλίπ Πετρούσεβ, που προσθέτει συνέπεια.

Θα προσπαθήσουμε να χτίσουμε στις προηγούμενες εμφανίσεις, που έχουμε δείξει ότι είμαστε ικανοί να ξεπερνάμε φυσικά ή τεχνικά όρια και να το οδηγήσουμε σε ράγες που μας επιτρέπουν να επιστρέψουμε στο καλύτερό μας μπάσκετ, με μία συλλογική προσπάθεια που αγγαλιάζει την ομάδα, το επιτελείο και τον κόσμο. Αυτές είναι ιδιαίτρερες βραδιές που πρέπει να ζήσουμε με έμφαση και ενθουσιασμό, απολαμβάνοντας την ατμόσφαιρα που η έδρα και οι ομάδες είμαι σίγουρος ότι μπορούν να προσφέρουν". Δεν θα αγωνιστεί Ο Αμερικαμός Mickey για την Ιταλική ομάδα


 

Δείτε την Βαθμολογία της Ευρωλίγκα αναλυτικά εδώ


Πρόταση: Η Μπολόνια δίνεται ως φαβορί και δικαιολογημένα με δεδομένη την φόρμα στην οποία βρίσκονται οι 2 ομάδες. Ο Ολυμπιακός είναι υποχρεωμένος να κάνει μια μεγάλη νίκη για την ψυχολογία και φυσικά, αν δεν κερδίσει θα μείνει αρκετά πίσω στην μάχη της κατάταξης. Έχει την παράδοση με το μέρος του απέναντι στην Βίρτους, αλλά πρέπει να έχει τους περισσότερους παίκτες του σε πολύ καλή βραδιά για να κερδίσει την Ιταλική ομάδα. Παρακάτω δείτε ένα Bet Builder που ξεχωρίσαμε για την αναμέτρηση


Daniel Hacket Over 3.5 ασίστ

Kostas Papanikolaou Under 0.5 Κοψίματα

Thomas Walkup Οver 18.5 Άθροισμα Πόντων,Ριμπάουντ και Ασίστ

Moustapha Fall 4+ Ριμπάουντ

Marco Belineli 2+ Εύστοχα τρίποντα

Συνολική απόδοση 5.40


 

Οι πιθανότητες αλλαγής αποδόσεων υπάρχουν, καθώς οι τιμές μπορεί να έχουν

αλλάξει από τη στιγμή της δημοσίευσης.


 Είναι σημαντικό να σημειώσουμε ότι τα προβλεπόμενα αποτελέσματα δεν αποτελούν πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό.


 Εφιστούμε την προσοχή των επισκεπτών, που είναι νόμιμοι παίκτες του στοιχήματος, να παίζουν με βάση την οικονομική τους δυνατότητα και να διεξάγουν πάντα τη δική τους έρευνα.


 Αυτό δεν αποτελεί συστάσεις για στοιχηματισμό ή χρηματοοικονομικές επενδύσεις, αλλά υπογραμμίζει την ανάγκη δικής σας αξιολόγησης.


 Μην Ξεχνάτε να παίζεται υπεύθυνα.


Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα σε σχέση με τους τρόπους και τις επιλογές στοιχιματισμού

コメント


bottom of page