top of page

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 30/11|ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ




H Βιγιαρεάλ υποδέχεται στην Ισπανία τον Παναθηνϊκό και με νίκη κλειδώνουν την υπόθεση πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα λιγκ. Είχε γνωρίσει την ήττα από τους πράσινους στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα με 2-0 στο ΟΑΚΑ. Ενώ ξεκίνησε την σεζόν πολύ άσχημα φαίνεται να βρίσκει τα πατήματα της. Νίκησε στον τελευταίο αγώνα που έδωσε για το ισπανικό πρωτάθλημα απέναντι στην Οσασούνα με 3-1 και χατ τρικ του Μοράλες.


Ντεμπούτο στην Ευρώπη στο πάγκο της Βιγιαρεαλ πρόκειται να είναι αυτό το παιχνίδι για τον Μαρθελίνο ο οποίος μετά την αποχώρηση του από τον πάγκο της Μαρσέιγ, βρίσκει ξανά τους Πράσιννους στο δρόμο του. «Δεν πρόκειται να κάνουμε πολλές αλλαγές αύριο, γιατί όπως γνωρίζετε, η νίκη σημαίνει και μαθηματικά πρόκριση. Επομένως ό,τι μπορείς να πετύχεις σήμερα, μην το αφήνεις γι' αύριο. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα πάμε να κερδίσουμε βάζοντας τη μία ή την άλλη ομάδα, αλλά έχουμε τη δυνατότητα να το πράξουμε, έχοντας απέναντί μας μία ομάδα που έχει συνηθίσει να κερδίζει. Μόλις δύο ήττες στο πρωτάθλημα, πρωτοπόρος. Μας απέκλεισε όταν προπονούσα άλλη ομάδα. Ξέρουμε ότι θα αντιμετωπίσουμε δυσκολίες, αλλά παίζουμε στο γήπεδό μας κι έχουμε έξτρα κίνητρο, γιατί εκεί χάσαμε με 2-0 και τώρα θέλουμε να κερδίσουμε. Ψάχνουμε να βρούμε λύσεις μέσα από το παιχνίδι για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να προκριθούμε» δήλωσε μεταξύ άλλων ο Ισπανός τεχνικός στην συνέντευξη τύπου.


Στα αγωνιστικά νέα νοκ-άουτ είναι ο Αλεξάντερ Σόρλοθ, η πιο σημαντική απουσία για το κίτρινο υποβρύχιο ενώ εκτός παραμένει ο Ντένις Σουάρεθ και Μαντί. Αμφίβολοι είναι η συμμετοχή των Κοκλεν, Καπού και Γκάμπια


 



Ο Παναθηνϊκός δεν είχε καλό ξεκίνημα μετά την διακοπή των εθνικών ομάδων και γνώρισε μια δίκαιη ήττα στη Θεσσαλονίκη εναντίον του Άρη με 2-0. Προβληματική εικόνα των πρασίνων όπου δεν έπιασαν τα στάνταρ της μέχρι πρότεινος καλής εικόνας που έδειχναν. Βρίσκονται στην 3η θέση του ομίλου και μόνο αν αποδράσουν με το διπλό θα μπουν πάλι ''ζεστά'' στο δρόμο της πρόκρισης αφού στο τελευταίο παιχνίδί υποδέχονται την Μακάμπι Χάιφα στη Λεωφόρο και θα έχουν το πλεονέκτημα να παίξουν τα παίξουν όλα για όλα στην έδρα τους.


Ο Ι βάν Γιοβάνοβιτς δήλωσε στην συνέντευξη τύπου για το αν η ομάδα του σκέφτεται και το ενδεχόμενο της ισοπαλίας "Έτσι όπως έχει δημιουργηθεί η κατάσταση στον όμιλό μας, με την Βιγιαρεάλ να έχει περισσότερους βαθμούς από μας κι ένα παιχνίδι λιγότερο, σίγουρα δεν έχουμε πολλά περιθώρια. Δεν θα μπορέσουμε να αλλάξουμε τον τρόπο σκέψης μας για ένα παιχνίδι,. Είμαστε μία μεγάλη ομάδα που εκπροσωπεί μία ολόκληρη χώρα και γι' αυτό θα πρέπει να δείχνουμε την αξία μας σε κάθε λεπτό του αγώνα ανεξαρτήτως αντιπάλου".


Κανένα νέο πρόβλημα τραυματισμού δεν έχει προκύψει για τον Παναθηναϊκό και ταξιδεύει πλήρης. Εκτός παραμένουν οι Πάλμερ και Μάγκνουσον.


 



Πρόταση: Ο Παναθηναϊκός δεν έχει καλή παράδοση όταν αγωνίζεται σε ισπανικό έδαφος, αγνοεί την νίκη σε 9 αναμετρήσεις και έχει μόνο μία ισοπαλία. Η Βιγιαρεάλ θα παίξει το ματς αρκετά επιθετικά.Σημαντικό στοιχείο ειναι πως εντός έδρας στο ισπανικό πρωτάθλημα έχει επιβαιβαιωθεί το Goal-Goal σε όλα της τα παιχνίδια. Θα πάμε με τον Άσσο στο 1.85, εκτιμώντας πως είναι πολύ καλή απόδοση δεδομένου πως οι Ισπανοί θα είναι πιο υποψιασμένοι σε αυτό το παιχνίδι και το σημείο θα έρθει εύκολα η δύσκολα.


 

Οι πιθανότητες αλλαγής αποδόσεων υπάρχουν, καθώς οι τιμές μπορεί να έχουν αλλάξει από τη στιγμή της δημοσίευσης.


 Είναι σημαντικό να σημειώσουμε ότι τα προβλεπόμενα αποτελέσματα δεν αποτελούν πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό.


 Εφιστούμε την προσοχή των επισκεπτών, που είναι νόμιμοι παίκτες του στοιχήματος, να παίζουν με βάση την οικονομική τους δυνατότητα και να διεξάγουν πάντα τη δική τους έρευνα.


 Αυτό δεν αποτελεί συστάσεις για στοιχηματισμό ή χρηματοοικονομικές επενδύσεις, αλλά υπογραμμίζει την ανάγκη δικής σας αξιολόγησης.


 Μην Ξεχνάτε να παίζεται υπεύθυνα.


Commentaires


bottom of page