top of page

ΑΕΚ ΜΠΡΑΙΤΟΝ 30/11|ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ







Η ΑΕΚ υποδέχεται στην ΟΠΑΠ ΑΡΕΝΑ την Μπράιτον για τους ομίλους του Γιουρόπα λιγκ, με στόχο ότι καλύτερο μπορεί να πάρει από το παιχνίδι έχoντας πλεόν ως ρεαλιστικό στόχο την 3η θέση στον όμιλο. Ενώ ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο, με την νίκη στην Αγγλία, οι 2 ήττες απο την Μαρσέιγ την ''έριξαν''. Έρχεται από νίκη στο Ελληνικό πρωτάθλημα με 0-1 έναντι του ΠΑΣ Γιάννινα με γκολ του Τσούμπερ.


O Ματίας Αλμέιδα δήλωσε μεταξύ άλλων στην συνέντευξη τύπου: «Το αυριανό ματς είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για μας. Ένα παιχνίδι απέναντι σε έναν αντίπαλο που παίζει εντυπωσιακά. Το παιχνίδι στην Μπράιτον ήταν πολύ δύσκολο, ένα ισοδύναμο παιχνίδι. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ξανά ένα ισοδύναμο παιχνίδι και να το φέρουμε εις πέρας όπως έχουμε σχεδιάσει, εκτελώντας το δικό μας παιχνίδι. Γνωρίζοντας πάντα ποια ομάδα αντιμετωπίζουμε. Το παιχνίδι θα είναι 11 εναντίον 11».


Στα αγωνιστικά νέα έχει επιστρέψει ο αραούχο στην επίθεση ενώ αμφίβολοι είναι οι Λιβάι Γκαρσία (ο οποίος είχε ταλαιπωρήσει πολύ την άμυνα των Άγγλων στον πρώτο αγώνα), Γιόνσον και Μουκουντί.


 




Η Μπράιτον βρίσκεται στη δεύτερη θέση του ομίλου με 7 βαθμούς και με θετικό αποτέλεσμα στην Αθήνα έχει το ''πάνω χέρι'' για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Έρχεται από διπλό στην έδρα της Νότινγκχαμ Φόρεστ κάνοντας την ανατροπή και τελικό σκορ 2-3 με 2 γκολ του Ζοάο Πέδρο και 1 του Φέργκιουσον. Είχε 3 συνεχόμενες ισοπαλίες πριν από αυτό το αποτέλεσμα στην Πρέμιερ Λιγκ όλες με σκορ 1-1. Δημιουργεί πολλές φάσεις αλλά δέχεται κιόλας εύκολα τέρματα.


Με πολλές απουσίες θα παραταχθούν οι Άγγλοι καθώς τραυματίες παραμένουν οι Εστουπινιάν, Γουέλμπεκ, Ενσίσο, Μίλνερ, Ντανκ, Μαρτς, Φατί, Λάμπντεϊ. Εκτός επίσης όγων συμπλήρωση καρτών ο Βαν Χέκε.


 


Πρόταση: Όλα για όλα για την Ένωση και σίγουρα θα μπει δυνατά με όπλο την κατάμεστη έδρα της. Δεδομένου ότι και η Μπράιτον δέχεται και σκοράρει εύκολα γκολ θα πάμε με το Goal-Goal 1.60 το οποίο είχε επιβαιβαιωθεί και στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα.


 

Οι πιθανότητες αλλαγής αποδόσεων υπάρχουν, καθώς οι τιμές μπορεί να έχουν αλλάξει από τη στιγμή της δημοσίευσης.


Είναι σημαντικό να σημειώσουμε ότι τα προβλεπόμενα αποτελέσματα δεν αποτελούν πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό.


Εφιστούμε την προσοχή των επισκεπτών, που είναι νόμιμοι παίκτες του στοιχήματος, να παίζουν με βάση την οικονομική τους δυνατότητα και να διεξάγουν πάντα τη δική τους έρευνα.


Αυτό δεν αποτελεί συστάσεις για στοιχηματισμό ή χρηματοοικονομικές επενδύσεις, αλλά υπογραμμίζει την ανάγκη δικής σας αξιολόγησης.


Μην Ξεχνάτε να παίζεται υπεύθυνα.


Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα σε σχέση με τους τρόπους και τις επιλογές στοιχιματισμού

Comments


bottom of page