top of page

ΒΑΛΕΝΘΙΑ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 5/1/24 | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ

Έγινε ενημέρωση: 21 Ιουλ

Ο Παναθηναϊκός θα βρεθεί αντιμέτωπος με την Βαλένθια στο Font de Sant Luis (5/1/24 21:30) για την 19η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, με τις δύο ομάδες να είναι ισόβαθμες στους 20 βαθμούς μετρώντας 10 νίκες και 8 ήττες η κάθε μία.


ΒΑΛΕΝΘΙΑ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 5/1/24 | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ

 

Ο Παναθηναϊκός πλήρωσε για πολλοστή φορά τα λάθη του και έχασε ένα παιχνίδι που έμοιαζε δικό του, πραγματοποιώντας καλή άμυνα και περιορίζοντας την Μπασκόνια στους 26 πόντους στο ημίχρονο έναντι 37, ωστόσο στο τέλος αστοχία και λάθος αποφάσεις έφεραν την ήττα με 75-73. Ο Κέντρικ Ναν για ακόμη μία φορά έκανε μεγάλη εμφάνιση με 25 πόντους 6 ριμπάουντ και 3 ασίστ, αλλά σημαντικό ρόλο είχε το γεγονός πως το τριφύλλι δεν ''πήρε'' τα αναμενόμενα από Λεσόρτ και Μήτογλου. Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Κώστα Σλούκα καθώς αποχώρησε με ενοχλήσεις μετά το αντιαθλητικό φάουλ που δέχτηκε λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης και η ετοιμότητα του θα αξιολογηθεί τελευταία στιγμή. Εκτός παραμένει ο τραυματίας Παπαπέτρου.


 

Η Βαλένθια άφησε πίσω τις 2 συνεχόμενες ήττες που είχε από Ρεάλ Μαδρίτης και Μπάγερν στην Ευρωλίγκα και ξεκίνησε θετικά το νέο έτος με την επικράτηση έναντι της Ανατολού Εφές στην έδρα της με 93-88. Σε καλή μέρα βρέθηκαν αρκετοί παίκτες της με τον Ντέιβις και Τζόουνς να σημειώνουν από 15 πόντους. Εντός έχει 7 νίκες και 3 ήττες και είναι μία έδρα που παραδοσιακά δυσκολεύει τους ''πράσινους''. Εκτός για την Ισπανική ομάδα βρίσκεται ο τραυματίας Κλάβερ.


 

Πρόταση : Δύσκολη αποστολή για τον Παναθηναϊκό που δε θέλει σε καμία περίπτωση να αφήσει την εβδομάδα με 0 στα 2. Αν μπορέσει και αποφύγει τα δικά του λάθη μπορεί σίγουρα να πάρει την νίκη και πιστεύουμε σε αυτόν τον αγώνα θα συνεχίσει το εύστοχο σερί του ο Γκραντ και θα ο Λεσόρστ θα έχει ξανά πιο ενεργό ρόλο. Δείτε το Bet builder που ξεχωρίσαμε παρακάτω.


Νικητής αγώνα Παναθηναϊκός με χάντικαπ +7.5

Under 165.5 πόντοι αγώνα

Τζέριαν Γκραντ Over 1.5 εύστοχα τρίποντα

Ματίας Λεσόρτ Over 17.5 άθροισμα πόντων, ασίστ και Ριμπάουντ


Συνολική απόδοση 7.50



Δείτε εδώ αναλυτικά τα στατιστικά και την Βαθμολογία της Ευρωλίγκας

 

Μην Ξεχάσετε να κάνετε εγγραφή στο Newsleteer μας, ώστε να έχετε την καθημερινή μας ενημέρωση πρώτοι.


Οι πιθανότητες αλλαγής αποδόσεων υπάρχουν, καθώς οι τιμές μπορεί να έχουν

αλλάξει από τη στιγμή της δημοσίευσης.


 Είναι σημαντικό να σημειώσουμε ότι τα προβλεπόμενα αποτελέσματα δεν αποτελούν πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό.


 Εφιστούμε την προσοχή των επισκεπτών, που είναι νόμιμοι παίκτες του στοιχήματος, να παίζουν με βάση την οικονομική τους δυνατότητα και να διεξάγουν πάντα τη δική τους έρευνα.


 Αυτό δεν αποτελεί συστάσεις για στοιχηματισμό ή χρηματοοικονομικές επενδύσεις, αλλά υπογραμμίζει την ανάγκη δικής σας αξιολόγησης.


 Μην Ξεχνάτε να παίζεται υπεύθυνα.


Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα σε σχέση με τους τρόπους και τις επιλογές στοιχιματισμού



Comments


bottom of page