top of page

ΒΑΛΕΝΘΙΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (8/2/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ | ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ

Έγινε ενημέρωση: 21 Ιουλ

ΒΑΛΕΝΘΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - Πέμπτη, 8 Φεβρουαρίου 2024 21:30

 

Ο Ολυμπιακός θα ταξιδέψει στην Ισπανία για να αγωνιστεί στην έδρα της Βαλένθια (Font se Sant Lluis) για την 26η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, με το κακό φετινό στατιστικό, καμίας νίκης ενάντια σε Ισπανική ομάδα να τον ακολουθεί. Τις δύο ομάδες τις χωρίζει μία νίκη με την Βαλένθια να μετράει 13 νίκες -12 ήττες (8η θέση), ενώ ο Ολυμπιακός μετράει 14 νίκες - 11 ήττες (7η θέση).




ΒΑΛΕΝΘΙΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (8/2/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ | ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ

 

Ο Ολυμπιακός πέρασε ''σβηστά'' στην Πάτρα με τον Προμηθέα με σκορ 57-81. Ο Μόουζες Ράιτ πήρε αρκετό χρόνο συμμετοχής και ήταν ο πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης σημειώνοντας 16 πόντους και 6 ριμπάουντ. Στην Ευρωλίγκα έκανε το δύο στα δύο την περασμένη εβδομάδα. Στον τελευταίο αγώνα που αγωνίστηκε εκτός έδρας απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου επικράτησε με 72-76, μία νίκη που του ήταν απαραίτητη για την μάχη να τερματίσει στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας. Σε καλό βράδυ ήταν Ο Γουόκαπ με 16 πόντους και 8 ασίστ, ενώ καλό παιχνίδι έκαναν Πετρούσεφ (14 πόντοι 3 ριμπάουντ) και Μπρασδέκης (11 πόντοι 5 ριμπάουντ 1 ασίστ). Ευχάριστα τα νέα για τους ερυιρόλευκους καθώς αναμένεται να επιστρέψει στην αποστολή ο σέντερ Μουσταφά Φαλ. Σταθερά εκτός παραμένει ο τραυματίας Νίκολα Μιλουτίνοφ.


 

Η Βαλένθια προέρχεται από την μεγάλη νίκη απέναντι στην Μπαρτσελόνα εκτός έδρας με 76-79 στο ισπανικό πρωτάθλημα. Ξεχώρισαν οι Οτζελέγιε με 17 πόντους και 4 ριμπάουντ, ο Πραντίλα (15 πόντοι 4 ριμπάουντ 1 ασίστ) και ο Γιόβιτς (11 πόντοι 7 ριμπάουντ 1 ασίστ). Έξίσου, όπως και ο Ολυμπιακός δίνει μάχη για να τερματίσει στην πρώτη εξάδα στην κανονική περίοδο. Μετά τις δύο ήττες από Παναθηναϊκό και Ζαλγκίρις, επικράτησε της Αρμάνι Μιλάνο με 84-72. Ντέιβις (15 πόντοι, 3 ριμπάουντ, 4 ασίστ) και Τζόουνς (15 πόντοι, 5 ριμπάουντ, 6 ασίστ) είχαν ξεχωρίσει για την Ισπανική ομάδα. Πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζουν οι Ντέιβις και Τουρέ και δεν υπολογίζονται.



Πρόταση: Θα γίνει μεγάλη μάχη καθώς και οι δύο ομάδες έχουν στόχο την εξάδα. Προέρχονται από καλά αποτελέσματα. Αν αγωνιστεί ο Φαλ για τον Ολυμπιακό, σίγουρα θα είναι πιο ανταγωνιστικός. Θα ρισκάρουμε στο διπλό με το παρακάτω Bet builder:


  • Νικητής αγώνα: Ολυμπιακός

  • Νικητής ημιχρόνου: Βαλένθια

  • Σύνολο πόντων: Under 155.5

Συνολική απόδοση 10.00


 

Μην Ξεχάσετε να κάνετε εγγραφή στα προγνωστικά στοιχήματος μας, ώστε να έχετε την καθημερινή μας ενημέρωση πρώτοι.



Comments


bottom of page