top of page

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΧΙΡΟΝΑ (13/04/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Έγινε ενημέρωση: 21 Ιουλ

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΧΙΡΟΝΑ (13/04/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ - ΛΑ ΛΙΓΚΑ

 
ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΧΙΡΟΝΑ (13/04/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ
 

Η Ατλέτικο Μαδρίτης υποδέχεται την Χιρόνα στο ''Metropolitano'' (13/04/24 15:00), για την 31η αγωνιστική της προγνωστικά La Liga. Αγώνας με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον καθώς η Χιρόνα είναι 3η με 65 βαθμούς και η Ατλέτικο Μαδρίτης βρίσκεται σε θέση ''κυνηγού'' ακριβώς από κάτω στην 4η θέση με 58 βαθμούς. Από νίκες προέρχονται και οι δύο ομάδες. Ακολουθεί άκρως απαιτητικό παιχνίδι μεσοβδόμαδα για την Ατλέτικο Μαδρίτης στους ''8'' του Τσάμπιονς Λιγκ στην Γερμανία με αντίπαλο την Ντόρτμουντ.




 

Η Ατλέτικο είχε αγώνα για το Τσάμπιονς Λιγκ την Τετάρτη κόντρα στην Μπορούσια Ντόρτμουντ εντός έδρας και επικράτησε με σκορ 2-1, με τους Ροντρίγκο Ντε Πολ 4' και Σάμουελ Λίνο 32' να χρίζονται σκόρερ. Καλή εικόνα για την ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε άξιζε την νίκη και αν δεν δεχόταν τον γκολ στο 81' θα είχε ξεκάθαρο προβάδισμα στον επαναληπτικό αγώνα. Στον τελευταίο αγώνα της για την Λα Λίγκα πήρε δημαντικό διπλό στην έδρα της Βιγιαρεάλ, πάλι με σκορ 1-2 με τα γκολ των Βίτσελ 9' και Νίγκουεζ 87'. Είναι σημαντικό να πάρει την νίκη σε αυτό το παιχνίδι κόντρα στην Χιρόνα για να την πλησιάσει στους 4 πόντους διαφορά. Στο Μετροπολιτάνο η Ατλέτικο μετράει 13 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα. Έχει 5 συνεχόμενα ματς που επιβεβαιώνεται το Over 2.5. Δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Ντεπάϊ, Βιτόλο και Λεμάρ ενώ ο Μπάρριος έχει συμπληρώσει κίτρινες κάρτες. Μπορεί να επιστρέψει ο κεντρικός αμυντικός Μάριο Χερμόσο.





Η Χιρόνα σε ένα ματς ''θρίλερ'' επικράτησε εντός έδρας της Μπέτις με σκορ 3-2, σημειώνοντας το νικητήριο γκολ στο 90+2' με τον Στουανί. Νωρίτερα ο Ντόβικ στο 36' με πέναλτι και στο 65' ο ίδιος είχε δώσει προβάδισμα στην ομάδα του δις. Σίγουρα οι παίκτες της Χιρόνα θα είναι πιο ''φρέσκοι'' καθώς δεν έχουν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις και αυτό μπορεί να καθορίσει το παιχνίδι σε μικρό ή μεγάλο βαθμό. Τρίτη καλύτερη επίδοση εκτός έδρας στο πρωτάθλημα για την Χιρόνα με απολογισμό 8 νίκες, 3 ισοπαλίες και 4 ήττες με συνολικά τέρματα (24-20). Δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής εξαιτίας συμπλήρωσης καρτών ο Μέσος Ίβαν Μαρτίν ενώ εκτός θα βρίσκονται οι τραυματίες Τόνι Βίλα, Τζοέλ Ρόκα και Ρίκαρντ Αρτέρο.




Πρόταση: Εν αναμονή του κρίσιμου αγώνα της Ατλέτικο στην Γερμανία, ο Ντιέγκο Σιμεόνε πιθανότατα θα κάνει ένα ''μίνι'' ροτέισον. Δύσκολα θα έχει πολλά γκολ αυτό το ματς. Πάμε με το under 2.5 σε πολύ καλή απόδοση 2.25



 

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα σε όλες τις κατηγορίες, μαζί με  και τις αναλύσεις αγώνων. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter για να βλέπετε τα νέα μας.

Ανακαλύψτε τα πάντα για το στοίχημα.

Commentaires


bottom of page