top of page

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ (27/04/24) |ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Έγινε ενημέρωση: 21 Ιουλ

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ (27/04/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ - ΛΑ ΛΙΓΚΑ

 

Η Ατλέτικο Μαδρίτης θα υποδεχτεί την Μπιλμπάο στο "Metropilitano" (27/04/24 22:00), στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής για τα προγνωστικά La Liga. Άκρως κομβικό βαθμολογικά παιχνίδι με τις δύο αντιπάλους να τις χωρίζουν 3 βαθμοί και εφόσον οι γηπεδούχοι πάρουν την νίκη θα έχουν τον πρώτο λόγο για τον τερματισμό τους στις 4 πρώτες θέσεις της βαθμολογίας που δίνουν το εισιτήριο για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αμφότερες δεν έρχονται από θετικά αποτελέσματα στις προηγούμενες αγωνιστικές.



ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ (27/04/24) |ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
 


 

Προγνωστικά:


Η Ατλέτικο Μαδρίτης μετά τον αποκλεισμό της από την συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην Ντόρτμουντ, ήταν επόμενο να ψάξει αντίδραση κόντρα στην Αλαβές για την Λα Λίγκα ωστόσο υπέστη ήττα με 2-0, φανερά επηρεασμένη, τόσο ψυχολογικά όσο και στο θέμα κόπωσης από το ευρωπαϊκό παιχνίδι της. Δεν κατάφερε να πιάσει την στάνταρ επίδοση της και πλέον απομακρύνθηκε περισσότερο από την 3η θέση, κινδυνεύοντας μάλιστα αν δεν πάρει την νίκη στον συγκεκριμένο αγώνα να χάσει μελλοντικά και την 4η θέση. Εντός έδρας βέβαια η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε είναι πολύ δυνατή, έχοντας συνολικά την δεύτερη καλύτερη επίδοση στο πρωτάθλημα με 14 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα και απολογισμό τερμάτων 37:17. Σταθερά παραμένουν εκτός οι τραυματίες Ντεπάϊ, Λεμάρ, Βιτόλο ενώ ο κεντρικός αμυντικός Σάβιτς δεν υπολογίζεται καθώς είναι τιμωρημένος συμπληρώνοντας κίτρινες κάρτες.



Η Αθλέτικ Μπιλμπάο μετά την κατάκτηση του Κόπα Ντελ Ρέϊ στα πέναλτι κόντρα στην Μαγιόρκα, έχει δύο διαδοχικές εντός έδρας ισοπαλίες στο Ισπανικό πρωτάθλημα με Βιγιαρεάλ (1-1) και Γρανάδα (1-1). Δεν είναι και στα καλύτερα της το τελευταίο διάστημα η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε, ωστόσο πάει στην Μαδρίτη να τα παίξει όλα για όλα καθώς διεκδικεί την 4η θέση που "χαρίζει" εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν. Αρκετά ισόπαλα ματς εκτός έδρας μετρώντας συνολικά στην Λα Λίγκα 5 νίκες, 6 ισοπαλίες και 5 ήττες με απολογισμό τερμάτων 15:15. Αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του αριστερού μπακ Γιούρι Μπερσίτσε ενώ εκτός θα βρίσκεται ο δεξιός μπακ Όσκαρ Ντε Μάρκος.





Πρόταση:


Εξαιρετικά κρίσιμο βαθμολογικά παιχνίδι με καμία να μην δείχνει πως πατάει καλά βάσει της εικόνας των τελευταίων αγώνων. Φαβορί είναι η Ατλέτικο λόγο ποιότητας και έδρας αλλά δεν μας εμπνέει εμπιστοσύνη. Μην ξεχνάνε πως η Μπιλμάο έχει 3 συνεχόμενε νίκες στις τελευταίες συναντήσεις του και κάθε φορά βάζει δύσκολα στην ομάδα του Σιμεόνε. Έξι συνεχόμενα μεταξύ τους παιχνίδια έχουν τελειώσει με μόνο την μία ομάδα να βρίσκει δίχτυα. Προς τα εκεί πηγαίνουμε και εδώ, θεωρώντας πως θα είναι κλειστό παιχνίδι με πολλές μονομαχίες που θα κριθεί στις λεπτομέρειες.



 

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα σε όλες τις κατηγορίες, μαζί με  και τις αναλύσεις αγώνων. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter για να βλέπετε τα νέα μας.

Ανακαλύψτε τα πάντα για το στοίχημα.



Comments


bottom of page