top of page

Ατλέτικο Μαδρίτης - Αθλέτικ Μπιλμπάο (7/2/24) | Προγνωστικά

Έγινε ενημέρωση: 26 Ιουν

Ατλέτικο Μαδρίτης - Αθλέτικ Μπιλμπάο - Προγνωστικά | Τετάρτη, 7 Φεβρουαρίου 2024 22:30

 

Η Ατλέτικο Μαδρίτης υποδέχεται την Αθλέτικ Μπιλμπάο στο Μετροπολιτάνο, στον πρώτο αγώνα για τα ημιτελικά του Κόπα Ντελ Ρέι. Σε καλή φόρμα και οι δύο ομάδες. Μόλις τρεις βαθμοί η διαφορά τους στην βαθμολογία της Λα Λίγκα.


Ατλέτικο Μαδρίτης - Αθλέτικ Μπιλμπάο (7/2/24) | Προγνωστικά

 

Η Ατλέτικο Μαδρίτης πήρε το βαθμό της ισοπαλίες απέναντι στο ντέρμπι του Μπερναμπέου με την Ρεάλ Μαδρίτης με γκολ του Γιορέντε στο 90+3' από ασίστ του Ντεπάι. Μετράει 4 νίκες στα τελευταία 5 παιχνίδια της. Σταθερά προσηλωμένη στην άμυνα κρατάει συχνά ανέπαφη την εστία της ενώ διαθέτει ποιοτικούς επιθετικούς όπως Μοράτα, Ντεπάι και Γκριεζμαν οι οποίοι μπορούν να κάνουν την ζημιά οποιαδήποτε στιγμή. Σταθερά εκτός οι τραυματίες Αθπιλικουέτα, Λεμάρ και Βιτόλο. Ενώ θα κριθεί τελευταία στιγμή θα κριθεί η ετοιμότητα του αμυντικού Χιμένεθ.


 

Σαρωτική η Αθλέτικ Μπιλμπάο επιβλήθηκε της Μαγιόρκα με 4-0 στο Σαν Μαμές. Δύο τέρματα σημείωσε ο μπακ Μπερσίτσε με τον Γκουρουζέτα και τον Μουνιαίν να γράφουν το τελικό σκορ. Για την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε ενδέχεται να απουσιάσει ο βασικός επιθετικός Ινάκι Γουίλιαμς. Χωρίς κανένα άλλο αγωνιστικό πρόβληματα θα παραταχθούν οι βάσκοι.



Πρόταση: Δύσκολα το παιχνίδι θα ανοίξει. Αμφότερες δίνουν αρκετά under 2.5. Η Μπιλμπάο είναι επικίνδυνη και μπορεί να κάνει την ζημιά στην Ατλέτικο, η οποία προέρχεται από το ντέρμπι στην Μαδρίτη, ωστόσο εκτός έδρας η ομάδα του Βαλβέρδε δεν ανοίγεται ειδικά στο πρώτος μέρος. Θα πάμε με το Χ ημίχρονο στο 2.10.


 

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα σε όλες τις κατηγορίες, μαζί με  και τις αναλύσεις αγώνων. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter για να βλέπετε τα νέα μας.

Ανακαλύψτε τα πάντα για το στοίχημα.


Οι πιθανότητες αλλαγής αποδόσεων υπάρχουν, καθώς οι τιμές μπορεί να έχουν

αλλάξει από τη στιγμή της δημοσίευσης.


Opmerkingen


bottom of page