top of page

ΑΤΑΛΑΝΤΑ - ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ (22/05/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Έγινε ενημέρωση: 26 Ιουν

ΑΤΑΛΑΝΤΑ - ΜΠΑΓΕΡΝ ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ (22/05/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - EUROPA LEAGUE

ΑΤΑΛΑΝΤΑ - ΜΠΑΓΕΡΝ ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ (22/05/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Φτάσαμε στο φινάλε του φετινού Europa League έχοντας στον τελικό το ζευγάρι Αταλάντα – Λεβερκούζεν (22/05/2024) με έδρα το «Aviva Stadium» του Δουβλίνου στην Ιρλανδία. Αυτή θα είναι η παρθενική εμφάνιση της Αταλάντα στον τελικό του θεσμού, ενώ η εκπληκτική φέτος Μπάγερν Λεβερκούζεν έχει στόχο να κάνει το τρεμπλ και να κατακτήσει το δεύτερο Europa League (Κύπελλο Ουέφα) στην ιστορία της.



Και οι δύο ομάδες έφτασαν με την αξία τους στον τελικό του Europa League. Oi Ιταλοί απέκλεισαν στα ημιτελικά την Μαρσέιγ φέρνοντας ισοπαλία με 1-1 στην Ιταλία και επικρατώντας κατά κράτος στην ρεβάνς στο Μπέργκαμο με 3-0. Οι πρωταθλητές Γερμανίες που τα έχουν σαρώσει όλα φέτος αν και δυσκολεύτηκαν, πέταξαν εκτός την Ρόμα νικώντας 0-2 στο Ολύμπικο και φέρνοντας ισοπαλία με 2-2 στην Γερμανία ενώ όμως βρέθηκαν με 2 γκολ πίσω στο σκορ. Στα αγωνιστικά νέα η Αταλάντα δεν έχει διαθέσιμους τους Ντε Ρον, Χολμ και τους αμυντικούς Τολόι και Κολάζινατς. Από την άλλη ο Τσάβι Αλόνσο δεν αντιμετωπίζει κάποιο ουσιώδες πρόβλημα, έχοντας διαθέσιμα όλα τα "όπλα" του.



Πρόταση: Προβάδισμα στην Μπάγερν Λεβερκούζεν δίνουν οι μπουκς βάσει των αποδόσεων. Δεν έχει τόση αξία το ποντάρισμα στους Γερμανούς καθώς ναι μεν διαθέτουν ένα άριστο σύνολο, με άξιο αναφοράς το αήττητο σερί που τρέχουν αυτή την σεζόν, αλλά και η Αταλάντα δεν είναι αμελητέα "ποσότητα". Αξίζει το ρίσκο στο Χ στο 3.75


 

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα σε όλες τις κατηγορίες, μαζί με  και τις αναλύσεις αγώνων. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter για να βλέπετε τα νέα μας.

Ανακαλύψτε τα πάντα για το στοίχημα.



Comments


bottom of page