top of page

ΑΤΑΛΑΝΤΑ - ΛΑΤΣΙΟ (4/2/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΕΡΙΕ Α

Έγινε ενημέρωση: 21 Ιουλ

Η Αταλάντα υποδέχεται στο Μπέργκαμο την Λάτσιο (4/2/24 19:00), για την 23η αγωνιστική της στοίχημα σεριε α, με τις δύο ομάδες να τις χωρίζει η διαφορά των δύο πόντων στην βαθμολογία. Δείτε παρακάτω την ανάλυση του αγώνα και το ακριβές σκορ που ξεχωρίσαμε.


ΑΤΑΛΑΝΤΑ - ΛΑΤΣΙΟ (4/2/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΕΡΙΕ Α


 

Η Αταλάντα έκλεισε τον Ιανουάριο με 4 νίκες στα 5 παιχνίδια της για το Ιταλικό πρωτάθλημα και μία ισοπαλία στο Ολίμπικο με την Ρόμα. Στα δύο τελευταία παιχνίδια της πήρε άνετες νίκες απέναντι στην Φροζινόνε με 5-0 και με αντίπαλο την Ουντινέζε 2-0 αγωνιζόμενη στην έδρα της και στις δύο αναμετρήσεις. Πολύ δυνατή παρουσιάζεται στα εντός έδρας της παιχνίδια η Αταλάντα με συγκομιδή 25 βαθμών σε 11 αγώνες (8 νίκες 1 ισοπαλία και 2 ήττες) και συνολικά τέρματα 24:7. Δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Hien και Vorlicky. Ο Λούκμαν απουσιάζει με την εθνική Νιγηρίας για το Κόπα Άφρικα ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Παλομίνο.



Η Λάτσιο έμεινε στο 0-0 στο ντέρμπι με την Νάπολι στο Ολίμπικο, ενώ προηγουμένως γνώρισε ταπεινωτική ήττα με 3-0 στα ημιτελικά του σούπερ καπ ιταλίας από την Ίντερ, χωρίς να δείξει κάτι αξιόλογο. Παραμένει αήττητη στα 7 από τα 8 τελευταία παιχνίδια της για την Σέριε Α. Έχοντας στο πρόγραμμα και την δύσκολη δοκιμασία στο Τσάμπιονς λιγκ απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου σε δύο εβδομάδες, αν ητηηθεί στο Μπέργκαμο μπορεί να υποχωρήσει από την πρώτη εξάδα της βαθμολογίας και δε θα έχει τον απαιτούμενο χρόνο στα επόμενα παιχνίδια να προετοιμαστεί κατάλληλα λόγο της πολύ δύσκολης ευρωπαϊκής διαδικασίας. Εκτός βρίσκονται οι τραυματίες Πάτριτς, Κατάλντι και Ζακάγκνι.


 

Πρόταση: Αμφίρροπη αναμέτρηση που η ''ζυγαριά'' γέρνει προς τον άσσο. Η αταλάντα είναι πάρα πολύ καλή στην έδρα της και μπορεί η πολύ καλή αμυντική προσήλωση της Λάτσιο να τα βρει σκούρα. Εδώ θα προτείνουμε ακριβές σκορ 2-1 σε απόδοση 9.50



 

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα σε όλες τις κατηγορίες, μαζί με  και τις αναλύσεις αγώνων. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter για να βλέπετε τα νέα μας.

Ανακαλύψτε τα πάντα για το στοίχημα.


Οι πιθανότητες αλλαγής αποδόσεων υπάρχουν, καθώς οι τιμές μπορεί να έχουν

αλλάξει από τη στιγμή της δημοσίευσης.


Comments


bottom of page