top of page

ΑΡΣΕΝΑΛ - ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ (24/02/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ | ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ

Έγινε ενημέρωση: 21 Ιουλ

Η Άρσεναλ υποδέχεται την Νιουκάστλ στο Έμιερεϊτς (24/02/24 22:00), για την 26η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Συνεχίζουν το κυνήγι της πρώτης Λίβερπουλ οι κανονιέρηδες. Επικίνδυνη η Νιουκάστλ.




Η Βαθμολογία της Πρέμιερ Λιγκ  και την μεγάλη μάχη που δίνεται για την πρωτιά.


ΑΡΣΕΝΑΛ - ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ (24/02/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ | ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ

 

Η Άρσεναλ αγωνίστηκε την Τετάρτη για την νοκ άουτ φάση των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ και γνώρισε την ήττα με 1-0 με τέρμα που δέχτηκε στο 90+4΄,από την Πόρτο στο Ντραγκάο. Δεν παρουσιάστηκε όπως αναμενόταν, μη μπορώντας να δημιουργήσει ευκαιρίες, η Πόρτο ήταν πιο σωστά διαβασμένη. Έτσι γυρνάει στο ''νησί'' για να δώσει συνέχεια στα πολύ καλά αποτελέσματα της και να μείνει στο κυνήγι της κορυφής. 5 νίκες στα 5 τελευταία παιχνίδια της στην Πρέμιερ λιγκ οι κανονιέρηδες με σκοράροντας 21 τέρματα! ενώ δέχτηκε μόλις 2. Εντός έδρας μετράει 9 νίκες 2 ισοπαλίες και 1 ήττα. Σταθερά εκτός οι τραυματίες Ζιντσένκο, Τίμπερ, Τομιγιάσου και Τόμας Πάρτι ενώ παραμένει εκτός και ο Γκάμπριελ Ζεσούς.


 

Η Νιουκάστλ φαίνεται να έχει αφήσει πίσω της την κακή περίοδο που περνούσε με μαζεμένα αρνητικά αποτελέσματα. Είναι εμφανή η αδυναμία στο αμυντικό κομμάτι καθώς δέχεται γκολ σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια της φέτος, ωστόσο η επίθεση της είναι αυτή που κάνει την διαφορά και της χαρίζει τους βαθμούς. Αήττητη στους τελευταίους 5 αγώνες με 3 νίκες και 2 ισοπαλίες. Θετικό το γεγονός πως άρχισε και κερδίζει βαθμούς και στα εκτός έδρας παιχνίδια που ήταν αρκετά κακή η συγκομιδή την φετινή σεζόν. Πλέον εκτός μετράει 3 νίκες 2 ισοπαλίες και 7 ήττες. Σταθερά δεν υπολογίζονται οι Ζοέλινγκτον, Πόουπ, Τονάλι, και Έλιοτ Άντερσον. Σημαντική η απουσία του βασικού επιθετικού Γουίλσον ενώ υπάρχει ενδεχόμενο επιστροφής στην αποστολή για τον Ίσακ και Γουίλοκ.


 

Πρόταση: Η κακή εικόνα της Άρσεναλ στο Πόρτο μας δίνει κίνητρο να κινηθούμε προς το Χ2. Μπορεί η Νιούκαστλ φέτος να μην είναι δυνατή εκτός έδρας ωστόσο έχει ποιότητα στο ρόστερ και αναμφίβολα μπορεί να κάνει ζημιά. Θα ρισκάρουμε επιλέγοντας το Χ2 και over 2.5 στο 6.50. Το over 2.5 επιβεβαιώνεται σχεδόν σε όλους του αγώνες και για τους δύο αντιπάλους.



 

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα σε όλες τις κατηγορίες, μαζί με  και τις αναλύσεις αγώνων. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter για να βλέπετε τα νέα μας.

Ανακαλύψτε τα πάντα για το στοίχημα.


Οι πιθανότητες αλλαγής αποδόσεων υπάρχουν, καθώς οι τιμές μπορεί να έχουν

αλλάξει από τη στιγμή της δημοσίευσης

Commentaires


bottom of page