top of page

ΑΡΣΕΝΑΛ - ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ (4/2/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Έγινε ενημέρωση: 21 Ιουλ

Η Άρσεναλ υποδέχεται στο Έμιρεϊτς την Λίβερπουλ (4/2/24 18:30), στο μεγάλο ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ. Οι κανονιέρηδες βρίσκονται 5 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο της βαθμολογίας Λίβερπουλ και με όπλο την έδρα τους, θα επιδιώξουν να βάλουν ''φρένο'' στην πολύ παραγωγική και αποτελεσματική ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ. Δείτε παρακάτω τα προγνωστικά που ξεχωρίσαμε.


ΑΡΣΕΝΑΛ - ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ (4/2/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ

 


Η Άρσεναλ απέδρασε από Σίτι Γκράουντ με νίκη 1-2 απέναντι στην ''γεμάτη'' με απουσίες Νότινγχαμ Φόρεστ, με γκολ των Γκάμπριελ Ζεσούς και Σάκα. Ήταν καλύτερη στην διάρκεια του αγώνα και άξιζε το τρίποντο. Στο τελευταίο παιχνίδι στο Έμιρεϊτς συνέτριψε την Κρίσταλ Πάλας με 5-0. Συνολικά στα 6 τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις έχει αυτές τις 2 νίκες, 3 ήττες και 1 ισοπαλία. Στο πρωτάθλημα εντός έδρας μετράει 27:10 τέρματα ενώ έχει μαζέψει 26 βαθμούς σε 11 αγώνες. Εκτός παραμένουν εδώ και καιρό οι Τίμπερ και Τόμας Πάρτεϊ, ενώ ο Τομιγιάσου απουσιάζει λόγο υποχρεώσεων με την εθνική Ιαπωνίας. Αμφίβολος ο Πορτογάλος Βιεϊρά.



Η Λίβερπουλ φέτος είναι σαρωτική επιθετικά. Έχει να ηττηθεί εκτός έδρας στην Πρέμιερ Λιγκ από τον Σεπτέμβριο απέναντι στην Τότεναμ, μάλιστα σε ένα ματς όπου αγωνίστηκε με 10 παίκτες από το 26'. Έχει κερδίσει τα 7 από τα 8 τελευταία της παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις σκοράροντας ακατάπαυστα. Δημιουργεί τις περισσότερες ευκαιρίες για γκολ φέτος στην Πρέμιερ Λιγκ. Την Τετάρτη συνέτριψε την Τσέλσι στον Άνφιλντ με 4-1 με 13 σουτ στο στόχο και 15 άστοχα. Σταθερά εκτός παραμένουν Μάτιπ, Τσιμίκας, Σαλάχ ενώ ο Έντο απουσιάζει με την Εθνική Ιαπωνίας. Αμφίβολη η συμμετοχή των Νούνιεζ και Τιάγκο.


 

Πρόταση: Η Λίβερπουλ είχε νικήσει με 0-2 στην τελευταία συνάντηση τους στο Λονδίνο για το FA CUP προ είκοσι ημερών. Σίγουρα πρόκειται για τελείως διαφορετικό παιχνίδι καθώς η Άρσεναλ αν ηττηθεί θα μείνει αρκετά μακριά από την κορυφή. Παρόλο αυτά βλέποντας την τρομερή εικόνα φέτος της Λίβερπουλ και την αδράνεια που δείχνουν οι κανονιέρηδες σε ορισμένα παιχνίδια τους δε μπορούμε να μην πάμε με το διπλό στο 3.00.




 

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα σε όλες τις κατηγορίες, μαζί με  και τις αναλύσεις αγώνων. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter για να βλέπετε τα νέα μας.

Ανακαλύψτε τα πάντα για το στοίχημα.


Οι πιθανότητες αλλαγής αποδόσεων υπάρχουν, καθώς οι τιμές μπορεί να έχουν

αλλάξει από τη στιγμή της δημοσίευσης.

Comments


bottom of page