top of page

ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 22/12/23|ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ

Έγινε ενημέρωση: 26 Ιουν

Ο Παναθηναϊκός πηγαίνει για δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας αναμέτρηση, αυτή τη φορά στο Μιλάνο για να να αντιμετωπίσει την Αρμάνι (22/12/23 21:45) για την 16η αγωνιστική της Ευρωλίγκας με στόχο να κάνει την δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας νίκη μέσα στην εβδομάδα.


ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
 

Ο Παναθηναϊκός έχει την ψυχολογία στα ''ύψη'' μετά το μεγάλο ''διπλό'' απέναντι στην Μονακό με σκορ 90-91, με το Buzzer Beater του Γκριγκόνις, έτσι έκανε το 8-7 και είναι αυτή τη στιγμή έβδομος στην Βαθμολογία μαζί με Μονακό, Φερνέρμπαχτσέ και Μπασκόνια. Πρωταγωνιστές με την Μονακό ήταν ο Σλούκας που σημείωσε 17 πόντους με 3 ριμπάουντ και 4 ασίστ μαζί με τον αμερικανό Κέντρικ Ναν όπου σημείωσε 14 πόντους 1 ριμπαόυντ και 4 ασίστ έχοντας βάλει κρίσιμα καλάθια. Ο τούρκος προπονητής του ''τριφυλλιού'' είπε σε δηλώσεις του μεταξύ άλλων " Βρισκόμαστε εν μέσω διπλής αγωνιστικής και όπως πολλές άλλες ομάδες θα παίξουμε ξανά αύριο. Σίγουρα, θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Η πραγματικότητα είναι πως το Μιλάνο δεν άρχισε καλά τη σεζόν. Όμως, στα τελευταία δύο παιχνίδια έχει αλλάξει, παίζει καλό μπάσκετ. Νίκησε εκτός έδρας την Μπαρτσελόνα την προηγούμενη εβδομάδα και την Τετάρτη πήρε μια "καθαρή" νίκη κόντρα στη Βιλερμπάν. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Γνωρίζουμε τους παίκτες και το σύστημά τους. Φυσικά, θα προσπαθήσουμε να πάρουμε άλλη μία εκτός έδρας νίκη, αυτή τη φορά στο Μιλάνο''. Κανένα νέο αγωνιστικό πρόβλημα για τους πράσινους, εκτός από την ήδη υπάρχουσα απουσία του τραυματία Ιωάννη Παπαπέτρου.


 

Η Αρμάνι Μιλάνο προέρχεται από 3 συνεχόμενες νίκες με 2 εξ αυτών να είναι εκτός έδρας με την Μπαρτσελόνα και με την Μπολόνια εντός. Στο τελευταίο παιχνίδι επικράτησε εύκολα στο Μιλάνο απέναντι στην Βιλλερμπάν με σκορ 84-61 και πρωταγωνιστές τον Ιταλό Melli με 17 πόντους, 2ριμπάουντ και 3 ασίστ και τον Shields με 13 πόντους, 5 ριμπάουντ και 6 ασίστ. Στα αγωνιστικά νέα η Αρμάνι δεν θα έχει διαθέσιμους τους Νίκολα Μίροτιτς, Μαοντό Λο και Τζιανπάολο Ρίτσι.


 

Πρόταση: Ισορροπημένο παιχνίδι που μπορεί να βγει νικητής οποιαδήποτε από τις 2 ομάδες. Η ''πλάστιγγα γέρνει'' ελάχιστα υπέρ του Παναθηναϊκού δεδομένου των απουσιών της Αρμάνι αλλά και τη ''φόρα'' που έχουν οι πράσινοι από το Μονακό. Εμείς θα πάμε με ένα Bet builder όπου θα διαλέξουμε τον άσσο, θεωρώντας ότι δίνεται πιο ''πάνω'' από ότι θα έπρεπε. Δείτε αναλυτικά τις επιλογές μας


Νικητής αγώνα Μιλάνο

Συνολικοί Πόντοι αγώνα Over 150.5

Mathias Lessoert Under 14.5 πόντους


Συνολική απόδοση 5.50


Δείτε αναλυτικά την Βαθμολογία της Ευρωλίγκας εδώ

 

Μην Ξεχάσετε να κάνετε εγγραφή στο Newsleteer μας, ώστε να έχετε την καθημερινή μας ενημέρωση πρώτοι.


Οι πιθανότητες αλλαγής αποδόσεων υπάρχουν, καθώς οι τιμές μπορεί να έχουν

αλλάξει από τη στιγμή της δημοσίευσης.


 Είναι σημαντικό να σημειώσουμε ότι τα προβλεπόμενα αποτελέσματα δεν αποτελούν πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό.


 Εφιστούμε την προσοχή των επισκεπτών, που είναι νόμιμοι παίκτες του στοιχήματος, να παίζουν με βάση την οικονομική τους δυνατότητα και να διεξάγουν πάντα τη δική τους έρευνα.


 Αυτό δεν αποτελεί συστάσεις για στοιχηματισμό ή χρηματοοικονομικές επενδύσεις, αλλά υπογραμμίζει την ανάγκη δικής σας αξιολόγησης.


 Μην Ξεχνάτε να παίζεται υπεύθυνα.


Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα σε σχέση με τους τρόπους και τις επιλογές στοιχιματισμού


Comments


bottom of page