top of page

ΑΡΗΣ - ΠΑΟΚ 7/1/24 | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ

Έγινε ενημέρωση: 21 Ιουλ

Ντέρμπι Θεσσαλονίκης έχουμε στην 17η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ αφού ο Άρης υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο Κλεάνθης Βικελίδης (7/1/24 19:30)


* Όλοι οι αγώνες της Σούπερ Λιγκ διεξάγονται κεκλεισμένων των Θυρών


ΑΡΗΣ - ΠΑΟΚ 7/1/24 | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ

 

O Άρης δεν κατόρθωσε να πάρει το παιχνίδι στην Τρίπολη και γνώρισε την ήττα με 3-2 από τον Αστέρα με ολική ανατροπή από 0-2. Παρόλο που πήρε προβάδισμα με 2 γκολ αρκετά νωρίς στο 14΄, η ομάδα του Α. Μάτζιου δεν κατόρθωσε να κρατήσει το προβάδισμα και μετά απλά ''βραχυκύκλωσε''. Παραδέχτηκε και ο ίδιος ο προπονητής πως η ομάδα του ήταν σαν να μη βγήκε να αγωνιστεί στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Άρης έχει ηττηθεί μία φορά εντός έδρας στην φετινή σεζόν από τον Ατρόμητο. Έχει μείνει πίσω βαθμολογικά με 24 βαθμούς έχοντας πίσω του να καραδοκούν Αστέρας Τρίπολης, Λαμία, και Ατρόμητος. Επιστρέφει στην αρχική ενδεκάδα ο Νταρίντα ο οποίος εξέτισε την ποινή του. Ανακοινώθηκαν δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα οι οποίοι έχουν ξαναφορέσει την φανέλα του Άρη. Ο Φετφατζίδης και ο Ρόουζ.


 

Ο ΠΑΟΚ δίνει συνέχεια στην δαιμονιώδη φόρμα στην οποία βρίσκεται και δεν σταματάει να σκοράρει. Στους 5 τελευταίους αγώνες η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου έχει σκοράρει 22 τέρματα ενώ έχει δεχθεί μόλις 1! Είναι μόνος πρώτος στην Βαθμολογία με 38 βαθμούς ωστόσο έχει μόλις 1 βαθμό διαφορά από Παναθηναϊκό και 3 από ΑΕΚ, έτσι με ένα στραβοπάτημα μπορεί να τον προσπεράσουν. Ο δικέφαλος του Βορά έχει να ηττηθεί από το παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ στην ΟΠΑΠ ΑΡΕΝΑ (30/10). Σημαντική είναι η επιστροφή του Ζίβκοβιτς στις προπονήσεις χωρίς να υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα τραυματισμού στην ομάδα. Απόντες είναι οι Εκόνγκ και Σαμάτα λόγω υποχρεώσεων με τις εθνικές ομάδες.


 

Πρόταση: Ένα ντέρμπι Άρης - ΠΑΟΚ είναι πάντα ιδιαίτερο και απρόβλεπτο γι΄αυτό θα μείνουμε μακριά από σημείο. Θα πάμε με το over 2.5 στο 2.05 που το θεωρούμε εξαιρετική απόδοση δεδομένου της φόρμας του ΠΑΟΚ και την ικανότητα του στο σκοράρισμα και τον όχι τόσο συντονισμένο στην άμυνα στα παιχνίδια του Άρη.


 




 

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα σε όλες τις κατηγορίες, μαζί με  και τις αναλύσεις αγώνων. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter για να βλέπετε τα νέα μας.

Ανακαλύψτε τα πάντα για το στοίχημα.


Οι πιθανότητες αλλαγής αποδόσεων υπάρχουν, καθώς οι τιμές μπορεί να έχουν

αλλάξει από τη στιγμή της δημοσίευσης.


 Είναι σημαντικό να σημειώσουμε ότι τα προβλεπόμενα αποτελέσματα δεν αποτελούν πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό.


 Εφιστούμε την προσοχή των επισκεπτών, που είναι νόμιμοι παίκτες του στοιχήματος, να παίζουν με βάση την οικονομική τους δυνατότητα και να διεξάγουν πάντα τη δική τους έρευνα.


 Αυτό δεν αποτελεί συστάσεις για στοιχηματισμό ή χρηματοοικονομικές επενδύσεις, αλλά υπογραμμίζει την ανάγκη δικής σας αξιολόγησης.


 Μην Ξεχνάτε να παίζεται υπεύθυνα.


Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα σε σχέση με τους τρόπους και τις επιλογές στοιχιματισμού


Comments


bottom of page