top of page

ΑΡΗΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (07/04/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Έγινε ενημέρωση: 21 Ιουλ

ΑΡΗΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (07/04/24 19:30) - ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ - ΠΛΕΙ ΟΦΣ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ

 
ΑΡΗΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (07/04/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
 

Ο Άρης υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο Κλεάνθης Βικελίδης (07/04/24 19:30), στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των πλέι οφς της Σούπερ Λιγκ. Ο Άρης κυρίως θέλει να ''χτυπήσει'' το παιχνίδι για λόγους ψυχολογίας, διότι οι δύο ομάδες θα βρεθούν αντιμέτωπες στον τελικό του κυπέλλου, καθώς οι κιτρινόμαυροι δεν έχουν το βαθμολογικό κίνητρο, όσο ο Παναθηναϊκός που με καλή ψυχολογία μετά την νίκη στην Λεωφόρο απέναντι στην ΑΕΚ, δήλωσε βροντερό παρών στην μάχη της διεκδίκησης του τίτλου.




 


Ο Άρης ηττήθηκε κατά κράτος στο Γ. Καραϊσκάκης απέναντι στον Ολυμπιακό με σκορ 3-0, μη έχοντας πιάσει τα στάνταρ της καλής εικόνας που έδειχνε στα προηγούμενα παιχνίδια. Δεν δημιούργησε καμία ευκαιρία για γκολ στον στόχο και είχε παθητικό ρόλο καθόλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Βαθμολογικά δεν υπάρχει κάποιο ουσιαστικό ενδιαφέρον κόντρα στον Παναθηναϊκό, ωστόσο με νίκη θα στείλει ηχηρό μήνυμα στον αντίπαλο του ενόψει του επερχόμενου τελικού κυπέλλου. Με 2 νίκες στις 3 συνολικά αγωνιστικές, οι κιτρινόμαυροι δείχνουν πως δεν πρόκειται να χαριστούν σε κανέναν αντίπαλο. Σημαντική απουσία για τον Άκη Μάντζιο ο αμυντικός Βέλεθ.





Ο Παναθηναϊκός παρόλο που βρέθηκε με την ''πλάτη στον τοίχο'' κόντρα στην ΑΕΚ μόλις στο 5' με το γκολ του Βίντα μετά από ολιγωρία στην άμυνα, έβγαλε αντίδραση και μάλιστα κατόρθωσε να αντρέψει το ματς μέσα σε 2 λεπτά με τα τέρματα του Μπακασέτα 32' και Ιωαννίδη 34' πριν την ανάπαυλα του πρώτου ημιχρόνου. 'Ετσι οι πράσινοι μείωσαν την διαφορά από την ΑΕΚ που απέχουν πλέον 3 βαθμούς ενώ 4 βαθμοί είναι η διαφορά από την πρώτη θέση που βρίσκεται ο ΠΑΟΚ. Ελπίζοντας με μία ισοπαλία στο ντέρμπι ΑΕΚ - ΠΑΟΚ αυτή την αγωνιστική, αν ο Παναθηναϊκός αποδράσει με το διπλό τότε μπαίνει για τα καλά στην μάχη του τίτλου. Σταθερά εκτός οι τραυματίες Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν. Επέστρεψε ο Σπόραρ στις προπονήσεις.





Πρόταση: Και οι δύο ομάδες έχουν την τάση να παίζουν ψιλά και κυνηγάνε το γκολ. Προέρχονται από συνεχόμενα παιχνίδια με επιβεβαιωμένο το over 2.5. Επιλέγουμε το Goal - Goal στο 1.95 σε καλή απόδοση βάσει των δεδομένων.


 


Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα σε όλες τις κατηγορίες, μαζί με  και τις αναλύσεις αγώνων. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter για να βλέπετε τα νέα μας.

Ανακαλύψτε τα πάντα για το στοίχημα.

Comments


bottom of page