top of page

ΑΡΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 21/1/24 | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ | ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ

Έγινε ενημέρωση: 21 Ιουλ

Ο Άρης υποδέχεται τον Ολυμπιακό (21/1/24 20:30) στο Κλεάνθης Βικελίδης, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ. Δείτε παρακάτω τα Προγνωστικά που ξεχωρίσαμε για το παιχνίδι.


*Όλοι οι αγώνες της Σούπερ Λιγκ και του Κυπέλλου Ελλάδας διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών.



ΑΡΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 21/1/24 | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ | ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ

 


O Άρης με την ψυχολογία στα ύψη μετά την πρόκριση επί της ΑΕΚ στο Κύπελλο, θα υποδεχτεί τον Ολυμπιακό έχοντας την ευκαιρία να μειώσει την μεταξύ τους διαφορά στους 2 βαθμούς. Στο παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ που δεν μπήκε καλά βρήκε το πολύτιμο τέρμα με τον Μορόν με με σωστή διαχείριση οδήγησε το ματς στην παράταση. Πολύ δυνατός στην έδρα του ο Άρης, μετράει 7 νίκες 2 ισοπαλίες και 1 ήττα. Έχει επικρατήσει και έναντι του ΠΑΟΚ με 2-1 και έναντι του Παναθηναϊκού με 2-0. Νοκ - άουτ για την αναμέτρηση τέθηκε ο Μπάρμπετς ενώ ο Βέλεθ επέστρεψε στις προπονήσεις.


 

Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε να πάρει την πρόκριση στο Καραϊσκάκης κόντρα στον ''αιώνιο'' αντίπαλο και αποκλείστηκε στα πέναλτι 6-7. Ακόμα ένα παιχνίδι που οι ερυθρόλευκοι παρουσιάστηκαν κατώτεροι των προσδοκιών μη μπορώντας να βρούνε λύσεις επιθετικά, προκαλώντας επιπλέον προβληματισμό καθώς με τον Μαρτίνεθ τουλάχιστον επιθετικά έβρισκε λύσεις. Αναμένοντας την μεταγραφική ενίσχυση, καλείται να πάρει ένα σημαντικό αποτέλεσμα κόντρα στον Άρη, διότι φέτος στο πρωτάθλημα δεν έχει κερδίσει ντέρμπι. Παραδόξως ο Ολυμπιακός έχει καλύτερη συγκομιδή στα εκτός έδρας παιχνίδια του με 5 νίκες 3 ήττες και 1 ήττα. Αμφίβολοι είναι οι Μπιανκόν και Ναβάρο ενώ εκτός βρίσκονται Ελ αραμπί, Μπιέλ και ο Ελ Καμπί αγωνίζεται με την Εθνική του. Επιστρέφει ο Ρέτσος μετά από την τιμωρία.


 

Πρόταση: Ο Άρης έχει το μομέντουμ μετά την πρόκριση στο Κύπελλο και ο Ολυμπιακός θέλει διακώς ένα θετικό αποτέλεσμα. Αρκετά δύσκολο παιχνίδι για πρόβλεψη, παρόλο που το διπλό βρίσκεται χαμηλά δεδομένου της εικόνας του Ολυμπιακού που δεν πείθει με τον Καρβαλιάλ, θα το επιλέξουμε όμως καθώς ο Ολυμπιακός θα τα παίξει όλα για όλα. 2 στο 1.95




 

 

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα σε όλες τις κατηγορίες, μαζί με  και τις αναλύσεις αγώνων. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter για να βλέπετε τα νέα μας.

Ανακαλύψτε τα πάντα για το στοίχημα.


Οι πιθανότητες αλλαγής αποδόσεων υπάρχουν, καθώς οι τιμές μπορεί να έχουν

αλλάξει από τη στιγμή της δημοσίευσης.


 Είναι σημαντικό να σημειώσουμε ότι τα προβλεπόμενα αποτελέσματα δεν αποτελούν πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό.


 Εφιστούμε την προσοχή των επισκεπτών, που είναι νόμιμοι παίκτες του στοιχήματος, να παίζουν με βάση την οικονομική τους δυνατότητα και να διεξάγουν πάντα τη δική τους έρευνα.


 Αυτό δεν αποτελεί συστάσεις για στοιχηματισμό ή χρηματοοικονομικές επενδύσεις, αλλά υπογραμμίζει την ανάγκη δικής σας αξιολόγησης.


 Μην Ξεχνάτε να παίζεται υπεύθυνα.


Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα σε σχέση με τους τρόπους και τις επιλογές στοιχιματισμού


Comments


bottom of page