top of page

ΑΡΗΣ - ΑΕΚ (21/04/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Έγινε ενημέρωση: 27 Ιουν

ΑΡΗΣ - ΑΕΚ (21/04/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ - ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ ΠΛΕΙ ΟΦΣ

 
ΑΡΗΣ - ΑΕΚ (21/04/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ
 

Ο Άρης θα υποδεχτεί την ΑΕΚ στον «Κλεάνθης Βικελίδης» (21/04/24 19:30), στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των Πλέι οφς της Σούπερ Λιγκ. Οι γηπεδούχοι έρχονται από έναν αρνητικό σερί με ήττες, ωστόσο είναι γνωστό πως ο κύριος στόχος για την ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου. Η ΑΕΚ πρέπει να ''αποδράσει'' με το διπλό που σε συνδυασμό με στραβοπάτημα του ΠΑΟΚ στο Φάληρο, μπορεί να βρεθεί ξανά στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.



 

Ο Άρης ηττήθηκε στην προηγούμενη αγωνιστική στην ΟΠΑΠ ΑΡΕΝΑ από την ΑΕΚ με σκορ 2-0. Δέχτηκε δύο γρήγορα τέρματα από τον Πόνσε στο 9' και 14', ενώ στην συνέχεια η εικόνα του δεν ήταν καλή και μπορούσε να δεχτεί περισσότερα τέρματα. Αυτή ήταν η τρίτη διαδοχική ήττα για τον Άρη (ηττήθηκε 3-0 από Ολυμπιακό, 0-2 από Παναθηναϊκό και 2-0 από ΑΕΚ), ο οποίος βαθμολογικά δεν έχει ουσιώδες κίνητρο καθώς θα τερματίσει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου στην 5η θέση. Ο Άκης Μάτζιος δεν θα έχει διαθέσιμους τους Σουλεϊμάνοφ, Φαμπιάνο, Φεράρι και Βέλεθ.





Η ΑΕΚ στον τελευταίο αγώνα κόντρα στον Άρη στην έδρα της, παρουσιάστηκε βελτιωμένη, έχοντας την απόλυτη κατοχή του παιχνιδιού και τα δύο γκολ του Πόνσε στο 9' και 14' έκανα πιο εύκολο το έργο για την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα. Η Ένωση χρειάζεται το τρίποντο για να ελπίσει σε ''γκέλα'' του ΠΑΟΚ, ''σκαρφαλώνοντας'' έτσι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, ενόψει των κρίσιμων ντέρμπι που ακολουθούν κοντά σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ. Παραμένει εκτός ο βασικός τερματοφύλακας Στάνκοβιτς, ενώ εκτός θα παραμείνει και ο Λιβάι Γκαρσία. Ο αμυντικός Μουκουντί και ο χαφ Άμπραμπαντ κρίνονται αμφίβολοι.



Πρόταση: Ο Άρης είναι δεδομένο πως θα προσπαθήσει να βγάλει αντίδραση στην έδρα του μετά τις 3 συνεχόμενες ήττες. Βελτιωμένη η εικόνα της ΑΕΚ στον προηγούμενο μεταξύ τους αγώνα. Το κίνητρο είναι ξεκάθαρα μεγαλύτερο για τους φιλοξενούμενους, ωστόσο το διπλό είναι σε εντυπωσιακά χαμηλή απόδοση. Θα πάρουμε το 2 και Under 3.5 που δίνεται στο 2.00


 


Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα σε όλες τις κατηγορίες, μαζί με  και τις αναλύσεις αγώνων. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter για να βλέπετε τα νέα μας.

Ανακαλύψτε τα πάντα για το στοίχημα.



Comments


bottom of page