top of page

ΑΝΑΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (19/03/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Έγινε ενημέρωση: 21 Ιουλ

ΑΝΑΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (19/03/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ

 

ΑΝΑΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (19/03/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
 

Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στην Τουρκία για να αντιμετωπίσει την Ανατολού Εφές (19/03/24 19:30), στην 30η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, με ακόμα 4 αγωνιστικές να υπολείπονται για το φινάλε της κανονικής περιόδου. Στόχος πλέον για τους ερυθρόλευκους είναι η απόκτηση του πλεονεκτήματος στα play offs. Προσπαθεί να μείνει ζωντανή από την άλλη, στο κυνήγι της εισόδου στα play offs η Εφές.



 

Η Ανατολού Εφές βρίσκεται την 14η θέση της βαθμολογίας στην Ευρωλίγκα μετρώντας 12 νίκες και 17 ήττες. Δυσκολεύεται αρκετά εκτός έδρας την φετινή σεζόν έχοντας πάρει μόλις 2 νίκες. Δεν τα κατάφερε για ακόμη μία φορά και στον τελευταίο της αγώνα, όπου ηττήθηκε από την Βιλερμπάν με 84-80. Προσπάθησαν οι Κλάϊμπερν (16 πόντοι 5 ριμπάουντ 1 ασίστ) και Τζόουνς (14 πόντοι 5 ριμπάουντ 2 ασίστ), ωστόσο δεν στάθηκε αρκετό. Σε αντίθεση, στα εντός έδρας παιχνίδια της παρουσιάζεται πιο σοβαρή και μετράει 3 συνεχόμενες νίκες απέναντι σε Αρμάνι Μιλάνο (79-73), Μακάμπι Τελ Αβίβ (105-91) και Μπάγερν (109-86). Εξαιρετικά επικίνδυνος ο Λάρκιν, ο οποίος ηγείται της φετινής Εφές, κατέχοντας την καλύτερη επίδοση σε πόντους ανά αγώνα με 21.2 σε 29 παιχνίδια. Σταθερά εκτός ο τραυματίας Γκάζι.


 

Ο Ολυμπιακός μετράει ένα σερί 15 νικών συνολικά μαζί και με τους αγώνες στην Μπάσκετ λιγκ. Στον τελευταίο αγώνα του επικράτησε στο ντέρμπι αιωνίων με τον Παναθηναϊκό στο Σ.Ε.Φ με σκορ 71-65, κάνοντας μία πολύ καλή εμφάνιση. Ξανά με αντίπαλο τους πράσινους κορυφαίος ήταν ο Μόουζες Ράϊτ με 19 πόντους, 3 ριμπάουντ, και 1 ασίστ. Ακολούθησε ο Πίτερς με 11 πόντους, 5 ριμπάουντ και 1 ασίστ. Έτσι ο Ολυμπιακός πήρε και το πλεονέκτημα απέναντι στον Παναθηναϊκό με δύο νίκες. Στον πρώτο αγώνα με αντίπαλο την Εφές είχε επικρατήσει εύκολα στο Σ.Ε.Φ με 75-57. Σταθερά εκτός ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, ενώ εκτός έμεινε για το συγκεκριμένο παιχνίδι και ο Μήτρου-Λονγκ.




Πρόταση: Κακή παράδοση έχει ο Ολυμπιακός στην έδρα της Εφές, καθώς αγνοεί την νίκη στις πέντε τελευταίες επισκέψεις του εκεί. Μοιρασμένες οι αποδόσεις στην επιλογή νικητή. Θα πάμε με το παρακάτω Bet Builder:


Συνολικοί πόντοι: Under: 160.5

Άλεκ Πίτρες: Over 12.5 πόντους

Μουσταφά Φαλ: Over 6.5 πόντους


Συνολική απόδοση 6.00


 


 

Μην Ξεχάσετε να κάνετε εγγραφή στα προγνωστικά στοιχήματος μας, ώστε να έχετε την καθημερινή μας ενημέρωση πρώτοι.


Οι πιθανότητες αλλαγής αποδόσεων υπάρχουν, καθώς οι τιμές μπορεί να έχουν

αλλάξει από τη στιγμή της δημοσίευση


















Comments


bottom of page