top of page

ΑΙΝΤΧΟΦΕΝ - ΝΤΟΡΝΤΜΟΥΝΤ (20/02/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ | ΑΝΑΛΥΣΗ

Έγινε ενημέρωση: 26 Ιουν

ΑΙΝΤΧΟΦΕΝ - ΝΤΟΡΝΤΜΟΥΝΤ Προγνωστικά - Ανάλυση | (Τρίτη 20/02/24 22:00) | Τσάμπιονς Λιγκ

 

Η ΑΪντχόφεν υποδέχεται την Μπορούσια Ντόρντμουντ στο Φίλιπς Στάντιον για την νοκ άουτ φάση των 16 του Ουέφα Τσάμπιοκνς Λιγκ. Αμφίρροπη αναμέτρηση με ελαφρό προβάδισμα στους γηπεδούχους.


ΑΙΝΤΧΟΦΕΝ - ΝΤΟΡΝΤΜΟΥΝΤ (20/02/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ | ΑΝΑΛΥΣΗ

 

Από 3 νίκες στα τελευταία 5 παιχνίδια προέρχεται η εκπληκτική φέτος Αϊντχόφεν, η οποία βρίσκεται πρώτη στην Ερεντιβίζιε, έχοντας μάλιστα και διαφορά ασφαλείας. Έτσι έχει ρίξει το βάρος στο Τσάμπιονς Λιγκ με στόχο να συνεχίσει την πολύ καλή φετινή σεζόν που πραγματοποιεί, με την σαρωτική της επίθεση μετρώντας μέχρι στιγμής 70 τέρματα στο Ολλανδικό πρωτάθλημα και μόλις 10 παθητικό σε 22 αναμετρήσεις! Στον δεύτερο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ πήρε την δεύτερη θέση με 9 βαθμούς,αφήνοντας πίσω της Λανς (8 βαθμοί) και Σεβίλλη (2 βαθμοί), ενώ έμεινε πίσω από την Άρσεναλ (13 βαθμοί). Αήττητη μέχρι στιγμής εντός έδρας, μετρώντας μάλιστα στο απόλυτο με 11 στα 11 στην Ολλανδία ενώ στο Τσάμπιονς Λιγκ έχει 1 νίκη και 2 ισοπαλίες. Συνεχίζει να μην υπολογίζεται ο τραυματίας Νόα Λανγκ ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Γιόχαν Μπακαγιόκο και Μπέλα Κότσαπ.



 

Η Ντούτνμουντ αν και εντός έδρας στην Μπουντεσλίγκα κερδίζει, πληρώνει τα εκτός έδρας στραβοπατήματα και έτσι έχει μείνει αρκετά πίσω από την διεκδίκηση του τίτλου, έτσι και αυτή θα ρίξει μεγάλο βάρος στην Ευρώπη και το Τσάμπιονς Λιγκ. 3 από τα τελευταία 5 εκτός έδρας παιχνίδια που έχει δώσει έχουν λήξει ισόπαλα ενώ στα υπόλοιπα δύο κατόρθωσε και πήρε εμφατικές νίκες. Έχει 9 ματς αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις. Στον όμιλο ''φωτιά'' στο Τσάμπιονς Λιγκ, με Παρί Σεν Ζερμέν, Μίλαν και Νιουκαστ έκανε την υπέρβαση και τερμάτισε πρώτη με 11 βαθμούς. Δεν υπολογίζονται για την αναμέτρηση οι Αντεγιέμι, Φέλιξ Μέχα, Ντούρανβίλ οι οποίοι παραμένουν εδώ και καιρό τραυματίες. Αμφίβολη η συμμετοχή του Μπενσεμπαϊνί.


 

Πρόταση: Αναμφίβολα, ικανότατες στο σκοράρισμα και οι δύο ομάδες. Παρατηρούμε κοινό παρονομαστή πως στα περισσότερα σημαντικά παιχνίδια την φετινή σεζόν, δηλαδή ντέρμπι, τα παιχνίδια δεν ανοίγουν και συγκεκριμένα τα περισσότερα λήγουν ισόπαλα με 1-1 σκορ. Δεν υπάρχει λόγος να ανοιχτούν οι ομάδες καθώς είναι το πρώτο στην σειρά παιχνίδι. Θα επιλέξουμε λοιπόν το 2 έως 3 γκολ στο 2.05



 

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα σε όλες τις κατηγορίες, μαζί με  και τις αναλύσεις αγώνων. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter για να βλέπετε τα νέα μας.

Ανακαλύψτε τα πάντα για το στοίχημα.


Οι πιθανότητες αλλαγής αποδόσεων υπάρχουν, καθώς οι τιμές μπορεί να έχουν

αλλάξει από τη στιγμή της δημοσίευσης.



留言


bottom of page