top of page

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (07/04/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Έγινε ενημέρωση: 21 Ιουλ

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (07/04/24 20:30) - ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ - ΠΛΕΙ ΟΦΣ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ

 

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (07/04/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ
 

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στην ΟΠΑΠ ΑΡΕΝΑ  (07/04/24 20:30), στο μεγάλο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής των πλέι οφς της Σούπερ Λιγκ. Η ΑΕΚ με νίκη θα ξαναβρεθεί πρώτη στην βαθμολογία και θα πάρει προβάδισμα, όσο αναφορά την μάχη για τον τίτλο του πρωταθλητή, ενώ ο ΠΑΟΚ και με ισοπαλία ακόμα μπορεί να μείνει πρώτος.



Η Βαθμολογία των Πλέι - Οφς της Σούπερ Λιγκ


 


Η ΑΕΚ παρόλο που κατάφερε να προηγηθεί στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο με το γκολ του Βίντα στο 5', είχε ακόμη μία ''χρυσή'' ευκαιρία με τον Τσούμπερ να κάνει το 0-2, ωστόσο εξαιτίας κυρίως ατομικών λαθών στην άμυνα ηττήθηκε με 2-1. Με αυτό το αποτέλεσμα έχασε την πρωτιά στην βαθμολογία των πλέι οφς του πρωταθλήματος και χρειάζεται μόνο το τρίποντο. Δεν έχει ακόμα δείξει το καλό της πρόσωπο στα ντέρμπι, αφού και στην 2η αγωνσιτική με τον Ολυμπιακό παρόλο που πήρε την νίκη με 1-0 και γκολ στις καθυστερήσεις, μπορούσε προηγουμένως να βρεθεί σε πολλές καταστάσεις πίσω στο σκορ. Εξαιρετική επίδοση έχουν οι κιτρινόμαυροι στην έδρα τους μετρώντας ένα μεγάλο αήττητο σερί στην Σούπερ Λιγκ. Συνεχίζει να βρίσκεται εκτός ο βασικός γκολκίπερ της ομάδας Στάνκοβιτς.





Ο ΠΑΟΚ δυσκολεύτηκε κόντρα στην Λαμία, ωστόσο τα δύο γκολ του Σβαμπ στο 70 και 88' (πέναλτι), έδωσαν τους 3 βαθμούς στον Δικέφαλο του Βορρά με τελικό σκορ 3-1. Αυτή είναι η δεύτερη συνεχόμενη νίκη του ΠΑΟΚ στα πλέι οφς μετά το σημαντικό διπλό στην Λεωφόρο. Η ομάδα του Ρασβάν Λουτσέσκου, με εξαίρεση την πρεμιέρα κόντρα στον Άρη, δείχνει καλή εικόνα και αν κατορθώσει να μην ηττηθεί σε πρώτο πλάνο στην ΟΠΑΠ ΑΡΕΝΑ, θα κρατήσει την πρωτιά στην βαθμολογία, αλλά θα αποκτήσει και σημαντικό ψυχολογικό ''boost'' ενόψει και συνέχειας. Χωρίς κάποιο νέο αγωνιστικό πρόβλημα θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ, σχεδόν πλήρης.



Πρόταση: Συντριπτικά υπέρ της ΑΕΚ η προϊστορία των τελευταία αγώνων στην ΟΠΑΠ ΑΡΕΝΑ, με 4 συνεχόμενες νίκες των κιτρινόμαυρων χωρίς να έχουν δεχτεί τέρμα από τον ΠΑΟΚ. Εξαιρετικά κρίσιμο παιχνίδι, ίσως κρατήσουν σφιχτά τα σχήματα οι δύο προπονητές ειδικά στο πρώτο μέρος. Επιλέγουμε το Χ ημίχρονο στο 2.15



 


Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα σε όλες τις κατηγορίες, μαζί με  και τις αναλύσεις αγώνων. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter για να βλέπετε τα νέα μας.

Ανακαλύψτε τα πάντα για το στοίχημα.



Comentarios


bottom of page