top of page

ΑΕΚ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (24/04/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΑΝΑΛΥΣΗ

Έγινε ενημέρωση: 21 Ιουλ

ΑΕΚ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (24/04/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ - ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ


ΑΕΚ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (24/04/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΑΝΑΛΥΣ
 

Η ΑΕΚ θα υποδεχτεί τον Παναθηναϊκό στην ΟΠΑΠ ΑΡΕΝΑ (24/04/24 20:30), στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής των πλέι οφς της Σούπερ Λιγκ, σε έναν αγώνα που έχει χαρακτήρα ''τελικού'' αν υπάρξει νικητής, θα κάνει ένα μεγάλο βήμα πιο κοντά στον τίτλο. Ένας βαθμός χωρίζει τις δύο ομάδες αυτή την στιγμή στην βαθμολογία. Μέσα στην φετινή σεζόν οι ομάδες μετράνε από μία νίκη η καθεμία με 2-1, ενώ ένα ματς έχει λήξει ισόπαλο με σκορ 2-2.



Η Βαθμολογία των πλέι οφς τη Σούπερ Λιγκ


 

Η ΑΕΚ έφυγε με το διπλό από το Κλεάνθης Βικελίδης κόντρα στον Άρη, κάνοντας την ανατροπή μετά το 1-0 που βρισκόταν πίσω στο πρώτο ημίχρονο. Τα τέρματα των Σιντιμπέ στο 49' και του Άμπραμπατ στο 84' έγραψαν το τελικό 1-2 για την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα. Η Ένωση σε συνδυασμό με την ήττα του ΠΑΟΚ στο Γ. Καραϊσκάκης, είναι πλέον μόνη πρώτη στην βαθμολογία και με νίκη στον ''τελικό'' με τον Παναθηναϊκό θα κάνει τεράστιο βήμα ως προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Η ΑΕΚ δεν έχει ηττηθεί την φετινή σεζόν στις εγχώριες διοργανώσεις αγωνιζόμενη εντός έδρας. Στα αγωνιστικά νέα, δεν υπολογίζονται ο βασικός τερματοφύλακας Στάνκοβιτς και ο στόπερ Μουκουντί. Επιστρέφει ο φορ Λιβάι Γκαρσία.





Ο Παναθηναϊκός έκανε ''περίπατο'' στην Λαμία επικρατώντας 0-5, με κύριους πρωταγωνιστές τους Ιωαννίδη (2 γκολ και 1 ασίστ) και Μπακασέτα (2 γκολ και 2 ασίστ) ενώ ένα τέρμα σημείωσε και ο Βέρμπιτς. Αυτή ήταν η τέταρτη συνεχόμενη νίκη για την ομάδα του Φατίχ Τερίμ που πηγαίνει έτσι με ''φόρα'' στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Έξι από τους εφτά τελευταίους αγώνες των πρασίνων τελείωσαν έχοντας σημειωθεί συνολικά από 3 γκολ και πάνω (Over 2.5). Επίσης έχει κερδίσει και τα τρία εκτός έδρας παιχνίδια που έδωσε για τα πλέι οφς του πρωταθλήματος. Στα αγωνιστικά νέα ο Τούρκος προπονητής δεν έχει διαθέσιμους τους μεσοεπιθετικούς Τζούριτσιτς, Παλάσιος και τους αμυντικούς Σένκεφελντ, Πάλμερ-Μπράουν και Μάγκνουσον.





Πρόταση: Σε αρκετά καλή κατάσταση δείχνουν να είναι και οι δύο ομάδες. Και στα 3 φετινά μεταξύ τους παιχνίδια ήταν ανοιχτά με καλό ρυθμό και βρήκαν δίχτυα αμφότερες. Πρόκειται για 'τελικό'' καθώς κρίνεται κατά πολύ η έκβαση της βαθμολογίας με το αποτέλεσμα που θα υπάρξει. Θα επιλέξουμε το Goal - Goal στο 1.80, καθώς πρόκειται για δύο ομάδες που παίζουν επιθετικά και σκοράρουν με μεγάλη άνεση.


 



Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα σε όλες τις κατηγορίες, μαζί με  και τις αναλύσεις αγώνων. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter για να βλέπετε τα νέα μας.

Ανακαλύψτε τα πάντα για το στοίχημα.




Commenti


bottom of page