top of page

ΑΕΚ - ΟΦΗ (28/1/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ | ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ

Έγινε ενημέρωση: 21 Ιουλ

Η ΑΕΚ υποδέχεται στην ΟΠΑΠ ΑΡΕΝΑ τον ΟΦΗ  (28/1/24 16:00), στο πλαίσιο της εικοστής αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ και οι κιτρινόμαυροι έχουν στόχο να δώσουν συνέχεια στις καλές εμφανίσεις μετά το επιβλητικό πέρασμα από το Περιστέρι, έχοντας και το ''βλέμμα στραμμένο'' στο ντέρμπι της Τούμπας. Δείτε παρακάτω την ανάλυση και τα προγνωστικά για τον αγώνα.


*Όλοι οι αγώνες της Σούπερ Λιγκ και του Κυπέλλου Ελλάδας διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών.


ΑΕΚ - ΟΦΗ (28/1/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ | ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ





 

Η ΑΕΚ μετά τον αποκλεισμό της στο Κύπελλο από τον Άρη στα πέναλτι, ''σκόρπισε'' τον Ατρόμητο στο Περιστέρι με 0-5, δίνοντας ηχηρό μήνυμα στους αντιπάλους της ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. Χατ τρικ του Πόνσε, ο οποίος χρειαζόταν μία απόδοση σαν και αυτή για ψυχολογικούς λόγους, και 1 γκολ για Κάλενς και Γιόνσον. Έτσι βρίσκεται στην τρίτη θέση, μόλις δύο βαθμούς διαφορά από τις πρώτες θέσεις και θέλει το τρίποντο απέναντι στον ΟΦΗ και ένα ευνοϊκό αποτέλεσμα στο ντέρμπι της Τούμπας. Αήττητη στην έδρα της η ΑΕΚ φέτος έχοντας 6 νίκες και 3 ισοπαλίες. Παρελθόν από την Ένωση αποτελεί ο Μοναχαμντί προσθέτοντας επιπλέον προβληματισμό στο δεξί άκρο της άμυνας. Εκτός παραμένει ο Λιβάι Γκαρσία, ο Σιντιμπέ ενώ ποινή θα εκτίσει ο Ρότα.


 

Ο ΟΦΗ παρουσιάζει προβληματική εικόνα έχοντας μόλις 1 νίκη στα τελευταία 8 παιχνίδια. Κακή εικόνα παρουσίασε και στο τελευταίο του παιχνίδι απέναντι στον Παναιτωλικό στο Κύπελλο και γνώρισε την ήττα στις καθυστερήσεις με 1-2. Στο πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων ο ΟΦΗ είχε επικρατήσει στην Κρήτη με 2-0, ωστόσο τώρα οι συνθήκες είναι τελείως διαφορετικές. Νοκ άουτ ενόψει της αναμέτρησης ο βασικός τερματοφύλακας Μπράουμαν, ενώ θα εκτίσουν τιμωρία λόγω καρτών οι Βούρος και Νέιρα.


 

Πρόταση: Σαφέστατα η ΑΕΚ έχει τον πρώτο λόγο ειδικά μετά και το καλό πρόσωπο που έδειξε απέναντι στον Ατρόμητο. Ο άσσος είναι πολύ χαμηλά και δεν αξίζει να ασχοληθούμε. θα πάμε με το 2 έως 3 συνολικά γκολ στο 2.15. Ο ΟΦΗ με τις σημαντικές απουσίες που προέκυψαν θα αγωνιστεί πολύ κλειστά, κάτι που βλέπουμε σε όλα του τα παιχνίδια.






 


 

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα σε όλες τις κατηγορίες, μαζί με  και τις αναλύσεις αγώνων. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter για να βλέπετε τα νέα μας.

Ανακαλύψτε τα πάντα για το στοίχημα.


Οι πιθανότητες αλλαγής αποδόσεων υπάρχουν, καθώς οι τιμές μπορεί να έχουν

αλλάξει από τη στιγμή της δημοσίευσης.


 Είναι σημαντικό να σημειώσουμε ότι τα προβλεπόμενα αποτελέσματα δεν αποτελούν πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό.


 Εφιστούμε την προσοχή των επισκεπτών, που είναι νόμιμοι παίκτες του στοιχήματος, να παίζουν με βάση την οικονομική τους δυνατότητα και να διεξάγουν πάντα τη δική τους έρευνα.


 Αυτό δεν αποτελεί συστάσεις για στοιχηματισμό ή χρηματοοικονομικές επενδύσεις, αλλά υπογραμμίζει την ανάγκη δικής σας αξιολόγησης.


 Μην Ξεχνάτε να παίζεται υπεύθυνα.


Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα σε σχέση με τους τρόπους και τις επιλογές στοιχιματισμού

コメント


bottom of page