top of page

ΑΓΙΑΞ - ΑΕΚ 14/12/23|ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ

Έγινε ενημέρωση: 26 Ιουν

Η ΑΕΚ πηγαίνει στην Ολλανδία να κοντραριστεί απέναντι στον Άγιαξ στην Γιόχαν Κρόιφ Αρένα (14/12/23 22:00), σε ένα παιχνίδι ''τελικό'' που θα κριθεί η 3η θέση του ομίλου και το εισητίριο για την συμμετοχή στους 32 του Κόνφερενς Λιγκ.


ΑΓΙΑΞ ΑΕΚ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ 13/12/23

Ο Άγιαξ δεν διανύει και την καλύτερη περίοδο, καθώς ούτε στο Γιουρόπα Λιγκ έχει πείσει με την παρουσία του, έχοντας 2 βαθμούς σε 5 αγωνιστικές και είναι στην 4η θέση του ομίλου, αλλά και στο Ολλανδικό πρωτάθλημα έχει μείνει ασυνίθιστα πολύ πίσω βρισκόμενος στην 5η θέση με 24 βαθμούς σε 15 αγώνες. Δείχνει να βρίσκει τα πατήματα του για πρώτη φορά φέτος, προερχόμενος απο 4 νίκες στα 5 τελευταία παιχνίδια με την ήττα στη Γαλλία από την Μαρσέιγ με 4-3 δεχόμενη το 4ο γκολ στο 93 με πέναλτι του Ομπαμεγιάνκ. Σκοράρει με μεγάλη ευκολία σημειώνοντας περισσότερα από 2 γκολ στα 6 τελευταία παιχνίδια της, όμως εξίσου εύκολα παραβιάζεται και η εστία της. Είναι ένα παιχνίδι ''τελικός'' για τον Αίαντα και μόνο με νίκη μπορεί να πάρει το εισητίριο της 3ης θέσης. Ο τεχνικός της ομάδας Φαν Σιπ δήλωσε για το ματς απέναντι στη ΑΕΚ μετά το τέλος του αγώνα στον οποίο επιβλήθηκε με 2-1 απέναντι Σπάρτα Ρότερνατμ το εξής "Με την ξεκούραση που θα έχουμε, ελπίζουμε να παρουσιαστούμε φρέσκοι και παραγωγικοί απέναντι στην ΑΕΚ. Ο Άγιαξ πρέπει να αγωνίζεται στην Ευρώπη και θα είμαστε πλήρως αφοσιωμένοι σε αυτό''. Εκτός λόγων τραυματισμών βρίσκονται οι Godts, Pasveer και Van den Βοοmen ενώ δικαίωμα συμμετοχής δεν έχει ο Berghuis λόγω κόκκινης κάρτας.


 

H AEK πηγαίνει στην Ολλανδία με στόχο να αποτρέψει τον Άγιαξ να την περάσει στη Βαθμολογία και αυτό μπορεί να γίνει με 2 αποτελέσματα καθώς και με νίκη και με ισοπαλία θα είναι αυτή που θα συνεχίσει το Κόνφερενς Λιγκ. Μετά την νίκη στην Αγγλία επί της Μπράιτον δεν κατάφερε να ξανακερδίσει και με τον Άγιαξ στην Οπάπ Αρένα είχε έρθει 1-1 σε ένα αμφίρροπο παιχνίδι.Στον προηγούμενο αγώνα με την Μπράιτον το πάλεψε, ήταν καλύτερη και έιχε την υπεροχή του αγώνα ωστόσο οι Άγγλοι με ένα πέναλτι του Ζοάο Πέδρο, απόδρασαν με την νίκη 0-1. Ο όμιλος από την αρχή ήταν γνωστό πως θα ήταν πάρα πολύ δύσκολος και αν καταφέρει να κρατήσει την 3η θέση δεν θα θεωρείται και αποτυχία. Στα τελευταία της παιχνίδια δεν σημειώνονται πολλά γκολ με 6 από τα 7 να είναι under2.5. Πλήγμα για την ''Ένωση'' αποτελεί η είδηση πως ο Αραούχο τέθηκε ''νοκ άουτ'' και δεν πέταξε με την αποστολή. Εκτός βρίσκεται ο Φερνάντες λόγο τραυματισμού και ο Γκατσίνοβιτς λόγω της κόκκινης που δέχτηκε στο ματς με την Μπράιτον. Ερωτηματικό αποτελεί αν ο Ματίας Αλμέιδα ενεργοποιήση τον Λιβάι Γκαρσία, τον οποίο η ΑΕΚ στερήθηκε στα προηγούμενα παιχνίδια που ήταν απών και μπορεί να προσφέρει λύσεις επιθετικά.


H Βαθμολογία στον Όμιλο της ΆΕΚ πριν την τελευταία αγωνιστική


Πρόταση: Το έργο της ΑΕΚ θα είναι πολύ δύσκολο. Ο Άγιαξ δεν είναι σίγουρα στα καλύτερα του αλλά με την δυναμική της έδρας του είναι το φαβορί και πιστεύουμε πως παρόλο ότι η ΑΕΚ μπορεί να του κάνει ζημιά, στο τέλος οι Ολλανδοί θα πανηγυρίσουν οπότε 1 ('Ασσος) στο 2.00


 

Οι πιθανότητες αλλαγής αποδόσεων υπάρχουν, καθώς οι τιμές μπορεί να έχουν

αλλάξει από τη στιγμή της δημοσίευσης.


 Είναι σημαντικό να σημειώσουμε ότι τα προβλεπόμενα αποτελέσματα δεν αποτελούν πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό.


 Εφιστούμε την προσοχή των επισκεπτών, που είναι νόμιμοι παίκτες του στοιχήματος, να παίζουν με βάση την οικονομική τους δυνατότητα και να διεξάγουν πάντα τη δική τους έρευνα.


 Αυτό δεν αποτελεί συστάσεις για στοιχηματισμό ή χρηματοοικονομικές επενδύσεις, αλλά υπογραμμίζει την ανάγκη δικής σας αξιολόγησης.


 Μην Ξεχνάτε να παίζεται υπεύθυνα.


Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα σε σχέση με τους τρόπους και τις επιλογές στοιχιματισμού

Comments


bottom of page