top of page

Άστον Βίλα - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (11/02/24) | Προγνωστικά | Ανάλυση

Έγινε ενημέρωση: 21 Ιουλ

Η Άστον Βίλα υποδέχεται στο Βίλα Παρκ την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (11/02/24 18:30) για την 24η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Βρίσκει τα πατήματα της η Γιουνάιτεντ, από κακό αποτέλεσμα στο κύπελλο η Άστον Βίλα. Μεγάλη μάχη αναμένεται με φόντο την πεντάδα.




Άστον Βίλα - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (11/02/24) | Προγνωστικά

 

Η Άστο Βίλα ηττήθηκε στο FA CUP από την Τσέλσι με 1-3 στο Βίλα Παρκ. Κακή εμφάνιση για τους ''χωριάτες''. Το σκορ ήδη ήραν 0-3 στο 54' με την Άστον Βίλα να σκοράρει στο 90+1' το γκολ της τιμής με τον Ντιάμπι. Στον τλευταίο αγώνα που έδωσε για την Πρέμιερ Λιγκ ''σκόρπισε'' εκτός έδρας την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με σκορ 0-5. Εκπληκτική σεζόν η φετινή για την Βίλα που έχει θέσει στόχο την πεντάδα. Βρίσκεται στην τέταρτη θέση με 46 βαθμούς. Παρόλο που δεν είναι πλέον τόσο σταθερή στα θετικά αποτελέσματα διαθέτει αρκετά ποιοτικούς παίκτες όπως ο Γουότκινς (11 γκολ 10 ασίτ), Μπέιλι (7 γκολ 6 ασίστ), Ντάγκλας Λουίζ (6 γκολ 4 ασίστ). Εντός έδρας μετράει 9 νίκες 1 ισοπαλία και 1 ασίστ. Εκτός παραμένουν οι Μπουεντία, Ντουράν, Κόνσα, Μίνγκς.


 

Παίρνει τα πάνω της η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 4 νίκες στα 5 τελευταία παιχνίδια της σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Στο τελευταίο παιχνίδι που έπαιξε στο Όλντ Τράφοντ επικράτησε της Γουέστ Χαμ με 3-0 σκορ που δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα τους ματς καθώς και οι φιλοξενούμενοι δημιούργησαν αρκετές απειλές. Δύο τέρματα σημείωσε ο ταλαντούχος Αργεντινός επιθετικός Γκαράντσο 49' 84' και ένα τέρμα σημείωσε ο Χόλουντ 23'. Εκτός έδρας η Γιουνάιτεντ μετράει 5 νίκες 5 ήττες και 1 ισοπαλία. Αμφίβολοη η συμμετοχή του Μέισον Μάουντ.


 


Πρόταση: Αμφότερες προέρχονται από παιχνίδια με αρκετά γκολ όπου έχει επιβεβαιωθεί το over 2.5. Και οι δύο θα ψάξουν την νίκη και λογικά θα δούμε ανοιχτό ματς. Οπότε θα ακολουθήσουμε το over 2.5 στο 1.60


 

Μην Ξεχάσετε να κάνετε εγγραφή στο Newsleteer μας, ώστε να έχετε την καθημερινή μας ενημέρωση πρώτοι.


Οι πιθανότητες αλλαγής αποδόσεων υπάρχουν, καθώς οι τιμές μπορεί να έχουν

αλλάξει από τη στιγμή της δημοσίευσης.

Comments


bottom of page