top of page

ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ - ΠΑΦΟΣ (25/07/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Έγινε ενημέρωση: 25 Ιουλ

Για τον Β προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ, η Ζαλγκίρις υποδέχεται την Πάφο στο ΛΦΦ Στάδιο (Βίλνιους 25/7/24 19:00). Φαβορί για την πρόκριση είναι η ομάδα της Κύπρου που επιδιώκει ένα θετικό αποτέλεσμα στον πρώτο αγώνα στην Λιθουανία για να εκμεταλλευτεί ύστερα την έδρα της και να περάσει στον επόμενο γύρο των προκριματικών για την League phase του Κόνφερενς Λιγκ. Ο νικητής του ζευγαριού θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον αντίστοιχο νικητή του ΤΣΣΚΑ Σόφιας 1948 - Μπουντούτσνοστ. Δείτε παρακάτω:



ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ - ΠΑΦΟΣ (25/07/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ


Η Ζαλγκίρις με δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια κόντρα στην Φινλανδική Βάασα, βρίσκεται στον Β΄γύρο των προκριματικών του προγνωστικά Κόνφερενς Λιγκ απέναντι στην Πάφο. Ανώτεροι και στις δύο αναμετρήσεις οι Λιθουανοί επικρατώντας με 1-2 εκτός και 1-0 εντός έδρας, με πρωταγωνιστή και στα 2 ματς τον φορ Adama Fofana ο οποίος σκόραρε δις, έχουν βάλει πλώρη για την ενιαία λίγκα του φετινού ανανεωμένου Κόνφερενς Λιγκ. Δεν έχουν αναφερθεί σημαντικά προβλήματα απουσιών.


Το πλήρες ρόστερ της Ζαλγκίρις:


Τερματοφύλακες:

Aliukonis Joris, Markovic Dusan, Tordai Arpad


Αμυντικοί:

Baksys Tomas, Mazur Myroslav, Moutachy Joris, Setkus Martynas, Zahary Younn


Μέσοι:

Bopesu Joel, Fernandes Leandro, Golubickas Paulius, Karashima Yukiyoshi, Kendysh Yuri, Larsson Jake, Matulevicius Giedrius, Traore Ben, Verbickas Ovidijus


Επιθετικοί:

Antal Liviu, Fofana Adama, Hodzic Armin, Jansonas Romualdas, Matyzonok Patrik, Mihajlovic Nemanja, Πέτκοβιτς Nikola


Προπονητής:

Cheburin Vladimir



ΠΑΦΟΣ


Η Πάφος βρίσκεται στον Β' γύρο των προκριματικών του Conference League μετά τον αποκλεισμό της από την Έλφσμποργκ, από την οποία ηττήθηκε κατά κράτος 3-0 εκτός έδρας και 2-5 στην ρεβάνς της Κύπρου, έχοντας μείνει μάλιστα και στα δύο παιχνίδια με παίκτη λιγότερο λόγω κόκκινων καρτών. Η Πάφος χρειάζεται ένα θετικό αποτέλεσμα στην Λιθουανία για να έχει το "πάνω χέρι" στην ρεβάνς στην Κύπρο. Ο Νταβίντ Καρσέδο δεν θα έχει στην διάθεση του τον Γιόσεφ Κβίντα, ο οποίος δεν ακολούθησε την αποστολή στην Λιθουανία με τα σενάρια της απομάκρυνσης του να πληθαίνουν.



Το πλήρες ρόστερ της Πάφου:


Τερματοφύλακες:

Cikac Antonio, Ivusic Ivica, Michail Neofytos


Αμυντικοί:

Goldar David, Kvida Josef, Luckassen Derrick, Melluso Matias German, Pileas Kostas, Rafael


Μέσοι:

Dall'Igna Diogo, Dragomir Vlad, Efzona Christos, Jairo, Kane Mamadou, Kolotas Georgios, Name Moustapha, Pelagio Pedro, Pepe, Valakari Onni


Επιθετικοί:

Anderson Silva, Bruno, Correia Joao, Ilia Marios, Jaja, Tankovic Muamer, Twumasi Patrick


Προπονητής:

Carcedo Juan





Ζαλγκίρις - Πάφος Προγνωστικά Πρόταση:


Η Πάφος μετά από τις αναμετρήσεις με την Έλφσμποργκ σίγουρα θα παρουσιαστεί πιο προσεκτική καθώς πλέον δεν υπάρχει συνέχεια στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις αν αποκλειστεί. Η Ζαλγκίρις έχει ποιότητα μπροστά όμως πίσω έχει τα θέματα της. Θα πάμε με το Χ ημίχρονο στο 2.05, καθώς δύσκολα θα ανοιχτούν οι ομάδες στο πρώτο μέρος.




 

Ακολουθήστε τo Undercoversbet στο Google News 📰 και δείτε πρώτοι όλα τα νέα μας.



Μην ξεχάσετε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter της σελίδας μας για καθημερινή ενημέρωση στο στοίχημα. Δείτε επίσης τις προγνωστικά στοιχήματος σήμερα.


 



Comments


bottom of page